Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Nowy Rok 2k25

doozan

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
W dniu 31.12.2024 o 05:14, doozan napisał:

Elo all xd ! Zycze Wam wszystkim wytrwalosci w nowym roku mimo ze dla mnie to tylko zmiana cyfry w kalendarzu ! Jak ktos chce isc na silke to powodzenia w chuj, jak ktos ma problemy to zycze zebyscie z nich wyszli itd 😛

Szerzmy Polska supremacje i badzcie Silni !

Szczegolne pozdro dla: @mafineeek @Magik @Baltek @trontoiii @southland @77.DEAMONS @Over33 @WuuWuu @Król Dogeł @matteo @xZAKYx @Strzala @Bazant @Dyziak @Saperowskii @recovery @exen1312 @Kekse @kamyk413 @hideosho @v3xa @mlodziutki @WATAHA @szewski @KompanWilczur @sevo56 @eascior @artvr @KayFlock123 @XAngel2K @Martynza @anti @szeryfuwa @Legasov @helloword @The_Danny @mighty @user @Sons @Xioam @jogurtss @Pako @niezlykolopl @fmrd @Fhy @Elvis @Dermisuper @Dawis @AzureRuby7 @ixenea @millie @ok ok xd @MItexior @SamNieWiem @Shamis @Boxidro @Panda Krul @Xeenik @FreeQ @xoxo @zatyss @SA7MON_ @starszypan @hungerbarfromMinkraft @Rjeck @77kubus @punjabi @Sidneyo @Nikoss @424Smolik @kacper @Hoodley @4WB @hpvenjoyer(nie wysylaj mi juz kutasa) @baambaam @ADVGierki @Maciekk_ @RAMON @Hxnnno @Kamillow @Marwinek @Krud @faldi @Sava d-_-b @Docked2 @skoyyyo @Listfa @Stufka @Sajgan @parkerek @LaLatek @drukarka38 @vvlvt @Luzak125 @Orzeł @charliemangano @Ostersky @ArbuzzDDL @law and justice. @Furix @kamil2289 @wrumer_og @I Feel Dead Inside @neksiu @Michasiek @adamm082 @PePe. @Noiles @George Droyd @Liso @vcxzxz @wuuu @adiszu @loved gun @border @arti

nie moglem kazdego Oznaczyc ale Huj Tam Yo

GvCa0uq.png

nie spodziewalem sie ze o mnie pamietasz, dzieki doozanek! najlepszego!

Krytyk serwerów roleplay

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin