Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[17/01/25][UNSAINTED RECORDS] Noah Alexander - Word Of The Tired Soul (Official Visualizer)

Mith

Rekomendowane odpowiedzi

U3ck4uG.png

**Minął ponad miesiąc od premiery pierwszego, autorskiego singla Noaha "Dead Inside", a przez ten czas można powiedzieć, że mimo okresu świątecznego wydarzyło się wiele istotnych rzeczy, które stopniowo zaczęły przybliżać do kolejnych kart, które artysta chce odkryć ze swojej talii. Wraz z premierą w/w singla Noah oficjalnie zapowiedział na swoich social media o tym, że pracuje nad swoją autorską EP "Word Of The Tired Soul", a raczej w końcu zebrał się do tego by ona po prostu wyszła. Sam mężczyzna jasno w swoich postach w SM potwierdzał, że jego projekt jeszcze zahacza o czasy Astaroth Records.

**Osoby uczestniczące 18 grudnia na świątecznym wydarzeniu organizowanym przez wytwórnie UNSAINTED, miały okazję już zapoznać się czterema z pięciu utworów, które pojawią się na EP Noaha, natomiast nie było okazji aby przesłuchać i poznać tego właśnie tytułowego utworu, który reprezentuje cały projekt, czyli właśnie "Word Of The Tired Soul". O czym jest ten utwór? Cóż na pewno różni się on "Dead Inside", można wręcz go zaklasyfikować do ballady. Tematyka tekstu opowiada o poznaniu przez Noaha nowego uczucia, którego wcześniej w swoim życiu nie zaznał, jest ono wywołane przez spotkanie osoby, która wywróciła jego życie o sto osiemdziesiąt stopni, wręcz można powiedzieć, że pozwoliła spojrzeć mu na niektóre rzeczy zupełnie z innej perspektywy. Jest to tekst, który mówi o tym, co Noah zaczął czuć do tej osoby, czego pragnął, a przede wszystkim sam chciał by ta osoba po prostu pomogła mu z tym się zapoznać i przyzwyczaić do tego w jaki sposób ma teraz po prostu żyć. Nie będzie to raczej tajemnicą, że treść utworu jest skierowana do piosenkarki Asami Kiyoko, z którą Noah spotykał się. Można to stwierdzić na podstawie tego, że artysta sam oznajmiał, że ten tekst jest jego pierwszym napisanym tekstem i po prostu zwlekał z jego premierą przez różne sytuację, co można potwierdzić ponownie jego wypowiedziami. **

**Zaskakującym elementem może być również fakt, że sam Noah zdecydował się wydać publicznie ten utwór, skoro co raz więcej ptaszków ćwierka o tym, że jego związek z Asami Kiyoko zakończył się wraz z jej wyjazdem z USA, dodatkowo wśród jego otoczenia zaczyna pojawiać się co raz więcej dowodów wobec związku Noaha Alexandra z modelką Jessicą Montanez. Co w takim razie ma na celu ten zabieg? Pytanie pozostanie otwarte, aczkolwiek sam artysta dawał wiele znaków w swoich wypowiedziach o tym jak ważny jest to dla niego utwór.**

images?q=tbn:ANd9GcTneLRBjPuojxQ1oDx47H6YmMMUcrP0idf20A&s

Spoiler

[Verse 1]
Myśli w mojej głowie nawarstwiają się bez przerwy
Tworząc kolejne pytania, na które nie jestem w stanie odpowiedzieć
Nieprzespane noce, zszargane nerwy
Próbuję, ale bezskutecznie to wszystko zrozumieć
Daj mi pieprzony znak, że warto to tak przeżywać
Chcę poznać odpowiedzi, zrozumieć też co czuję
Pomóż mi w tym wszystkim odnaleźć się, potrzebuję Cię
Naprawdę Cię potrzebuję
Podświadomość tworzy słowa, które chcę Ci wykrzyczeć
Żebyś mogła poznać moje uczucia i bym mógł poznać je sam
Odmieniłaś moje życie, pokazałaś mi nieznaną dotąd drogę
Oddam duszę diabłu, bym mógł tą drogę przejść razem z Tobą

[Chorus]
Nie jestem sobą, tracę nad sobą kontrolę
Czuję się w tym zagubiony, mam już tego dość
Czuję się w tym zagubiony, mam już tego dość, po prostu dość

[Verse 2]
Pogrążam się z każdą chwilą co raz głębiej w swoich myślach
Tracę przez to poczucie czasu, nie odróżniając dnia od nocy
Pochłania mnie chaos, który sam sobie stworzyłem
Więc błagam Cię, wyłóż na stół wszystkie Twoje zakryte karty
Daj mi prostą odpowiedź i po prostu zostań ze mną
Daj mi prostą odpowiedź i po prostu o wszystkim zapomnę
Chcę odgonić na zawsze czarne chmury z mojej głowy
Pragnę tego, żebyś była powodem by tak się stało
Moją duszę oddałem w ciemno diabłu, nie znając jej wartości
To i tak nic nie zmienia, bo wszystko zależy od Ciebie
Chciałem tylko w jakiś sposób ukazać Ci wszystkie moje myśli
Szukając w ten sposób jakiejś ulgi dla samego siebie

[Chorus]

[Guitar Solo]

[Outro]

TITLE: Word Of The Tired Soul
AUTHOR: Noah Alexander
PRODUCENT: Sydney Spencer
MUSIC LABEL: UNSAINTED RECORDS
SONGWRITTER: NOAH ALEXANDER
GUITAR: Fehu Skarsgard/Eelis Forsberg
PIANO: Noah Alexander/Fehu Skarsgard
BASS: Fehu Skarsgard
DRUMS: Noah Alexander

PROMOCJA I WYDATKI:

Spoiler

WYDATKI:

Wynajem lokalu (interior) - 15,000$ - mniej więcej tyle płaciłem wtedy za intek, ale to już też dawno było. Nagrywałem to już jakiś czas temu i pełnej kwoty po prostu nie pamiętam.
Nagrania i montaż wideo efekty itd. - 5,000$
Opłaty studyjne - do ustalenia z Savą, pewnie jeszcze dojdą dodatkowe po premierze

PROMOCJA:

ODGRYWANKO:

INFORMACJE DLA OPIEKUNÓW:

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Noah Alexander
Link do profilu postaci: 

Przynależność (do projektu, np. wytwórni): Unsainted Records
Imię i nazwisko menadżera: -
Link do profilu/przeds. menadżera (jeśli posiada/jest zrzeszony): https://forum.v-rp.pl/topic/31965-unsainted-records/
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków): -
Numer konta wytwórni: 6504940650

COMING SOON...

eWVpgPH.pngu5pox2I.jpeg

riri, Sava, quokk i 11 innych lubią to