Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[CC] [07/02/2025] Rosario Duarte-Rubio (plaintiff) v. Richard Sutliff (defendant)

Rekomendowane odpowiedzi

**Polityk odpowiedziała sędziemu płynnie.**

Proszę o rozpoczęcie wysłuchania świadka Scott Roberts, przedstawiciela FBI, Los Santos Field Office Assistant Director in Charge. Wysoki sądzie proszę o potwierdzenie, że świadek uzyskał zgodę przełożonego, by móc zeznawać w tej sprawie zgodnie z Touhy Regulations.

@Husio @Breno

**Zatem Rosario zwróciła się do przedstawiciela FBI.**

Dziękuję za stawiennictwo, Sir. Czy biuro terenowe FBI w Los Santos miało świadomość, że nieżyjący już bracia DePalma prowadzili działalność sprzeczną z prawem lub mówiąc wprost - przestępczą?

@Husio

CZEMP1ON, Gromor i soleki lubią to

**Scott Roberts podszedł do mównicy, odpowiadając w strone kobiety**
Od niedawna jestem na stanowisku dyrektora w biurze terenowym w Los Santos. Szczerze mówiąc musiałem przygotować się do tej rozprawy. Na podstawie przejrzanych wielu raportów przeze mnie mogę nakreślić że, mamy świadomość że bracia DePalma byli zaangażowani w prowadzenie działalności przestępczej na znaczącą skalę.

@Girion

Girion lubi to

**Duarte-Rubio kontynuowała, zadając kolejne pytanie S. Roberts.**

Czy biuro terenowe jest w stanie potwierdzić, że partner Alyssy Marchesi, w okresie, gdy Ci pozostawali ze sobą w związku, prowadził działalność przestępczą? Czy biuro terenowe dysponuje wiedzą o tym, że dziennikarka miała pełną świadomość z kim jest związana?

@Husio

**Obrońca wstał, aby zgłosić sprzeciw**

Sprzeciw Wysoki Sądzie. Brak związku z przedmiotem oskarżenia. Powódka pierze brudy, które ni jak nie odnoszą się do sprawy. Obrona jest głęboko zaniepokojona, że pozwala się tutaj marnować publiczne środki na takie nieczyste wywody... Pan Roberts mógłby w tym momencie zajmować się sprawami bezpieczeństwa obywateli, a traci czas na taką farsę...

Edytowane przez reglan97
Sava lubi to

W dniu 14.03.2025 o 20:15, reglan97 napisał:

**Obrońca wstał, aby zgłosić sprzeciw**

Sprzeciw Wysoki Sądzie. Brak związku z przedmiotem oskarżenia. Powódka pierze brudy, które ni jak nie odnoszą się do sprawy. Obrona jest głęboko zaniepokojona, że pozwala się tutaj marnować publiczne środki na takie nieczyste wywody... Pan Roberts mógłby w tym momencie zajmować się sprawami bezpieczeństwa obywateli, a traci czas na taką farsę...

Odrzucam sprzeciw. Proszę dać mi wysłuchać co ADIC ma do powiedzenia. Kolejny raz przerywacie.

Hustla Never Ends

• 2 tygodnie później...