Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #89

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Już sobie wyobrażam te codzienne dialogi na mieście

-Co wygrałeś?
-Wczoraj slot na animacje, a dzisiaj tylko meble do intka
-Co to jest slot? Co to jest intek? Nie wiem o czym mówisz
-No takie coś w sklepie premium
-Jakie premium? O czym ty do mnie gadaaaaaasz. Znowu za dużo grasz w Call of Duty, uciekam do pracy, cześć

szczerze? slabe posuniecie z tym kolem, teraz tym bardziej malo osob bedzie siedziec na duty bo beda wchodzic do gry kolem zakrecic i cieszyc morde bo siano wypadlo. Jakby byly tam do wylosowania rzeczy z premium to ok, ale znizki na podatki i pieniadze? Szanujmy sie, powoli robi sie z tego jakies RPG a nie o to tutaj chodzi. Gospodarka serwera zamiast sie polepszac to jest jeszcze gorzej, zaraz kazdy bedzie jezdzic jakims drogim sportscarem bijac duty w gastronomii. Zawiodlem sie

Hmm, Sava, Sailaway i 1 inny lubią to

Heh, też bym chciał móc codziennie wylosować klucze do fury na dwa tygodnie albo zniżkę na prąd w Tauronie. Albo darmowego maczka czy meblościankę do pokoju XD

Ah no tak, takie rzeczy tylko na RPG.

Edytowane przez Kbvcpr
Mith, Sava, lownee i 4 innych lubią to

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

To z tym kołem fortuny to nieśmieszny żart, który pokazuje, że Vibe Rp to tak naprawdę projekt RPG postawiony głównie na robienie hajcu, defacto gówno wartego bo gospodarka jest niesamowicie skopana i jedynym sposobem jej ratunku to totalna czystka.

Sposób naprawy gospodarki - Rozdajmy więcej kasiory za free, bez powodu. Cudo.

Reszta zmian super.

Edytowane przez CZEMP1ON

Kurde! Moge wylosować burgera? Dosyłacie go na adres, czy osobiście mam się zgłosić do siedziby Vibe RP?

cz. 2: A tak na serio, to jakiś chyba żart jest... W prawdziwym życiu też codziennie latasz kręcić kołem? Do usunięcia to w trybie natychmiastowym... 
#USUNKOLO

Edytowane przez sedrakS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin