Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05.06] [no more heaven records] Supporting the Next Generation: Lilma & Mike’s Gift to Malcolm (VLOG)

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 5 czerwca 2025 roku na kanał no more heaven records wpadł film zza kulis od Farusha lilma Bojaxhiu oraz Mike’a Broadhursta. Artyści podjęli spontaniczną akcję, która z pewnością rozgrzeje serca fanów i młodych producentów muzycznych z miasta aniołów. Nagranie pokazuje moment, gdy Mike i Farush wyruszają z pomocą do młodego talentu, Malcolma Vannburga, którego historia doskonale rezonuje z doświadczeniami obu muzyków. Malcolm, mimo trudnej sytuacji finansowej i ciężkiej codzienności, nie stracił pasji do tworzenia muzyki, ale brak profesjonalnego sprzętu zmuszał go do pracy na ograniczonych możliwościach. Lilma i Mike, poruszeni jego historią, zdecydowali się odwiedzić chłopaka i wręczyć mu zestaw nagraniowy, w skład którego wchodzą nowoczesny komputer Apple, mikrofon, interfejs audio oraz słuchawki czyli sprzęt marzeń każdego młodego producenta. Moment wręczenia prezentów jest pełen szczerej radości, zaskoczenia i wzruszenia.

nzOTz2p.png

Mike Broadhurst wyciągnął kamerę z futerału a następnie odłożył go do bagażnika. Po uruchomieniu urządzenia skierował ją na siebie i Farusha a następnie odpalił nagrywanie.
Farush Bojaxhiu mówi: Nagrywasz to Mike...? Nie widzę stąd.. (roześmiał się)
Mike Broadhurst spojrzał na obiektyw kamery z zadowoloną miną, przybierając po raz kolejny maskę szczęśliwego chłopaczka z vinewood któremu się wszystko udało.
Mike Broadhurst mówi: NAGRYWAM! Apropo! Siemano wszystkim, tu Mike Broadhurst i.. (obrócił się razem z kamerą tak aby objęła Farusha z pudłem) Farush Bojaxhiu, znany jako Lilma.
Farush Bojaxhiu mówi: Yea... mam nadzieje, że dobrze nas widać. Słuchajcie, nagrywamy to zupełnie na spontanie bo nie przyszło nam do głowy, że kiedykolwiek będziemy coś takiego robić.
Mike Broadhurst mówi: Tieeah, przysięgam. Zerwał mnie przed chwilą z łóżka, phah!
Farush Bojaxhiu w miare możliwości odsłonił ciałem zawartość bagażnika.
Farush Bojaxhiu mówi: W ogromnym skrócie odwiedzimy dziś jednego z naszych fanów, który ostatnio wrzucił na mój DM swoją historie... która była zbliżona do nie jednego producenta z miasta aniołów.
Farush Bojaxhiu mówi: Chodzi o to, że sytuacja finansowa w jego domu nie pozwala na sprzęt dzięki któremu mógłby gotować coś jakościowego... i musi się męczyć na fl studio mobile co jak wiemy nie ułatwia nam pracy... co producenci?
Farush Bojaxhiu mówi: Chłopak jest ambitny... dlatego odwiedzimy go z Mike i wręczymy mu pare drobiazgów do gotowania beatów...
Farush Bojaxhiu mówi: To co Mike, w droge?
Mike Broadhurst mówi: Dokładnie tak, trzeba doceniać młode talenty. Jego historia jest zbliżona do mojej więc.. Jestem pierwszy na linii do pomocy takim osobom. Jedziemy Farush, mam nadzieję że nasz przyszły top producent jeszcze nie śpi!
Mike Broadhurst mówiąc to zaczął kierować się w strone auta, cały czas trzymając kamerę przed sobą. Zrobił jeszcze kilka zbliżeń na zawartość bagażnika w momencie gdy szedł

xZZvvxf.png

Mike Broadhurst mówi: Swoją drogą mógłby nam podsyłać swoje zajawki. Może coś wykorzystamy, nie?
Farush Bojaxhiu mówi: Racja... ty... adres się zgadza, chyba się zbliżamy (zerknął na chwile w obiektyw a następnie na Mike) to tu.
Mike Broadhurst spojrzał na budynek jednocześnie nie chcąc go pokazać w kamerze co by czasem jakiś hejter nie przyjechał w przyszłości do fana.
Farush Bojaxhiu mówi: Ciekawe jak zareaguje... on o niczym nie wie... bo kontaktowałem się z jego mamą która zdradziła nam gdzie mieszkają.
Mike Broadhurst mówi: Światła się świecą, chyba nie śpią.
Farush Bojaxhiu mówi: Dobra... to co.. zabieramy co trzeba i chodźmy Mike.

gOVRdzg.png

Farush Bojaxhiu wyskoczył z wozu, wyciągnął z niego jedno większe pudło, zaś drugie - lekkie, zostawił Mike Broadhurst.
Mike Broadhurst otworzył jedną ręką drzwi i wysiadł z pojazdu. Skierował się w stronę bagażnika, cały czas wystawiając obiektyw w strone Farusha.

Farush Bojaxhiu mówi: Zgarniesz to Mike?
Mike Broadhurst mówi: Zgarnę Farush! (kiwnął głową przytakując, podszedł bokiem do bagażnika i chwycił jedną ręką pudło pod pachę)
Farush Bojaxhiu mówi: C'mon... (kiwnął głową do obiektywu)

lOPGRxx.png

Farush Bojaxhiu podszedł do drzwi, sprawdził wzrokiem domofon - wybrał konkretny numer.
Dźwięk z domofonu: Tak..? Słucham..? 
Mike Broadhurst stanął obok Farusha. Obiektywem kamery cały czas obejmował jego i siebie razem z pudłami.
Farush Bojaxhiu mówi: (do domofonu) Hiyah... lilma, to z panią pisałem..? W sprawie pani syna, przyjechaliśmy.
Dźwięk z domofonu: WOAH! MALCOLM! Są już, są już! Leć na dół! 
Dźwięk z domofonu (syn): CO?! DAMNNNN!

Malcolm Vannburg spojrzał podekscytowany na podchodzących gości; spojrzał w górę w kierunku okna czy jego matka to nagrywa; wyszczerzył się totalnie w szoku; widząc jednego ze swoich idoli muzycznych; dobijając wzrokiem do Mike wydarł się jeszcze głośniej nie spodziewając się drugiego gościa z branży.
Farush Bojaxhiu mówi: Słyszycie to...? (podeśmiał się, zerka do kamery)
Malcolm Vannburg mówi: NO WAY, NO WAY, NO WAY..
Farush Bojaxhiu mówi: Jak jest...? Jak leci, co? (przytrzymał pudło jedną ręką, by drugą zbić piątke z Malcom)
Mike Broadhurst mówi: Phaha! Właśnie tak, no more pieprzone HEAVEN! (zaśmiał się w kierunku obiektywu a po chwili przerzucił wzrok na Malcolma podekscytowany) Hey! Jak leci, co?
Malcolm Vannburg mówi: NIE WIERZE W TO CHOLERSTWO; BUAHAHAH! EYYYY!
Malcolm Vannburg mówi: NO FUCKIN' WAAAAY!
Malcolm Vannburg mówi: TO NAPRAWDĘ WY?! CHOLERNY LILMA I MIKE BROADHURST?! MAM TWÓJ ZESTAW LEGO CZŁOWIEKU; BUAHAHAH! To jest cholernie szalone.. cześć Wam!

Farush Bojaxhiu mówi: Pamiętasz co pisałeś do mnie na DM...?
Malcolm Vannburg mówi: Stary; Oczywiście, że pamiętam.. to było niedawno temu, ile? Tydzień, dwa tygodnie temu? Ale nie spodziewałem się, że to ten dzień.. buahahaha.
Mike Broadhurst mówi: Złożyłeś już czy trzymasz na półce?! (zaśmiał się po raz kolejny jednocześnie podrzucił nieco pudłem które trzyma pod pachą) Mamy coś dla Ciebie, stary.
Malcolm Vannburg mówi: Właśnie widzę, że jesteście cholernie obładowani rzeczemi; damn-damn-damn.. nawet nie wiecie jak się ciesze, że Was widzę. Chcecie wejść do środka..? Mama zrobi Wam po kawie, po czymkolwiek!
Malcolm Vannburg mówi: MAM TEN ZESTAW ZŁOŻONY, POKAŻE CI MIKE!

Farush Bojaxhiu mówi: Mamy dla Ciebie... chyba duży prezent. Ale nie będziemy przeszkadzać ani zawracać głowy Twojej mamie...
Mike Broadhurst mówi: Zajebiście, stary. Ciesze się że udało Ci się go dostać! Z chęcią rzucę na niego okiem, chociaż widziałem jak narzeczona już składała go!
Farush Bojaxhiu mówi: Chyba że twojej mamie to nie przeszkadza?
Malcolm Vannburg mówi: EY! Wyślę Ci fotkę na instagram, ay?! Szkoda, że nie chcecie wejść.. co macie, co macie?! Kurw.. OH! Sorry.. Buahahahah.. raczej nie! Sama jest mega podjarana tym, że jesteście. Ale pewnie się śpieszycie..
Mike Broadhurst mówi: Dobra, odzywaj się śmiało, phaha! Słuchaj.. Mamy coś zajebistego dla Ciebie, serio! Farush przybliży Ci bardziej temat!
Farush Bojaxhiu otworzył pudełko od góry, kiwnął do Malcolm'a by zerknął co znajduje się w środku.
Malcolm Vannburg zajrzał totalnie zajarany do środka pudła; dostrzegając cały osprzęt złapał się za głowę nie mogąc w to uwierzyć; jest z biednej rodziny, pomimo tego, że mieszka w Vinewood, to jego matka zapieprza na trzy zmiany, żeby zapłacić rachunki i mieć na jego /zachcianki/ i utrzymanie.

Farush Bojaxhiu mówi: Słuchaj... przygotowaliśmy coś zajebistego. Nowy komputer od apple, nowy mikrofon... interfejs, słuchawki i inne gadżety które z pewnością posłużą ci w twoim hobby.
Malcolm Vannburg mówi: WHAT THE FUUUUUUCK!
Malcolm Vannburg mówi: EYYYY, MOMMA! YOU HEAR THAT?! Buahahahaha! To jest cholernie szalone.
Malcolm Vannburg mówi: TO SIE DZIEJE NAPRAWDE; TO JEST REAL TRAP-SHIT?! AYYYY.

Malcolm Vannburg zachowuje się jak dureń ze stresu; jest totalnie podjarany odwiedzinami i prezentami.
Farush Bojaxhiu mówi: To się dzieje na poważnie... (podeśmiał się do kamery a następnie wystawił grabe do Malcolm Vannburg)

tzTMDgs.png

Mike Broadhurst poruszył dłonią w której trzymał kamerę bardziej w stronę Farusha i Malcolma, przybliżając w strone zawartości pudełka gdy tylko je otworzył po chwili cofnął zooma.
Malcolm Vannburg skleił po raz kolejny palce z Farush Bojaxhiu; złapał za karton żeby go odciązyć.
Farush Bojaxhiu przekazał karton z giftami Malcolm Vannburg.
Malcolm Vannburg przechwycił karton nie mogąc dalej uwierzyć w to co się dzieje; wyszczerzył się.
Mike Broadhurst wystawił momentalnie drugi karton w kierunku Farusha widząc że zwolniłą mu się ręką.

Farush Bojaxhiu mówi: Słuchaj... niech ci to służy, nie? Gotuj gorące gówno.... biegnij za tym o czym pragniesz i mam nadzieje, że na kolejnym celebrity awards zobaczymy się na konkurencji najlepszego producenta roku.
Farush Bojaxhiu wręczył chłopakowi drugi karton z prezentami.
Mike Broadhurst mówi: Możesz jeszcze ten otworzyć Farush, chyba że chcesz żeby miał niespodzianke w mieszkaniu, co?
Farush Bojaxhiu mówi: Niech to będzie nasza tajemnica co jest w środku... wiemy o tym tylko my i Malcolm... (puścił oczko do kamery).
Malcolm Vannburg mówi: HEY! TO MUSI SIĘ UDAĆ.. Człowieku, to jest niesamowite, rozumiesz? To jest cholernie niesamowite.. ugotuje pierwszy track i podeślę Ci go na instagramie, poważnie mówię! Buahahahahah.. to jest najlepszy dzień EVER, mówię poważnie.. mam wrażenie, że śnie..
Farush Bojaxhiu mówi: Podziękuj swojej mamie... to dzięki niej tu przyjechaliśmy, zadbała żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik...!
Mike Broadhurst mówi: Oj będzie miał zajebistą niespodzianke, słowo.. (powiedział to w kierunku kamery cały czas się szczerząc szczęśliwie).
Malcolm Vannburg krzyczy: MOMMA! I LOVE YOU SO-SO MUCH! AYYY!
Matka młodego chłopaka nagrywa całe spotkanie z balkonu na drugim piętrze; pomachała im.

JqV8Mim.png

Farush Bojaxhiu mówi: Słuchaj... na nas już pora ale tak jak mówiłem, mam nadzieje, że się zobaczymy... ykno (wystawił ponownie grabe do młodego).
Mike Broadhurst przełożył kamerę z prawej ręki do lewej i również wystawił grabe w stronę Malcolma.
Malcolm Vannburg mówi: Na bank się zobaczymy, LILMA! Ey.. byłem na wszystkich koncertach i napewno to nie były moje ostatnie, serio! Tak samo Twoich Mike; Pamiętasz swoją ostatnią trasę? To było cholernie dobre! Byłem na jednym z nich, ay! To był chyba TOUR po Californii; ayyyy!
Malcolm Vannburg mówi: Dzięki Wam jeszcze raz ludzie, w cholere Wam dziękuję!

Malcolm Vannburg skleił palce z artystami z Vinewood; wyszczerzył się do nich uchachany po pachy.
Mike Broadhurst mówi: Yeah! SWOJĄ DROGĄ DOBRZE ŻE WSPOMINASZ O TYM! Załatwię Ci bilet VIP na pierdolone MASK OFF USA TOUR w MIAMI! (powiedział to kompletnie bez pomyślunku leakując nazwę albumu i plan na trasę).
Malcolm Vannburg mówi: AYYYY, SŁYSZYCIE?! MIAMI NA MNIE CZEKA, DZIĘKI WIELKIE!
Farush Bojaxhiu mówi: Malcolm jakieś słowa na kanał no more heaven records?
Farush Bojaxhiu mówi: Coś chcesz przekazać?
Mike Broadhurst słysząc słowa Farusha objął obiektywem kamery wszystkich tu obecnych.
Malcolm Vannburg mówi: Ey; check this! Pieprzony LILMA i cholerny Mike Broudhurst to są najlepsi artyści w tym całym mieście, łapiecie przelot?! Nie ma lepszych, NIE MA! Czy to muzycznie, czy charakternie.. są po prostu ODLOTOWI; Mówię to z ręką na sercu! Kiedyś będę obok nick; mówię to na moją matkę!
Malcolm Vannburg krzyczy: SŁYSZYSZ MOMMA?! BĘDĘ OBOK NICH!

Farush Bojaxhiu mówi: Sprawdzajcie NO... MORE... HEAVEN... RECORDS... let's go!
Malcolm Vannburg krzyczy: THAT'S RIGHTTTT!

((film można komentować normalnie))

mRUGENu.png

**Nerina obejrzała filmik ciekawa co jej narzeczony robił wyciągnięty dość późno z łóżka. Oglądając nagranie uśmiechała się do ekranu telefonu, widząc radość młodego chłopaka. Polajkowała filmik i udostępniła na socialach, a Mike dostał prywatną pochwałę kiedy wrócił do domu.**

**Mads nie wie co tu się nawet stało, obejrzał materiał czując się jak w gorączkowym śnie, zwariował widząc ilość wciśniętych usilnie leaków i reklamy wytwórni budowanej na biedniejszej osobie. Uważa całą akcję za obrzydliwe wykorzystywanie ludzi z codziennymi problemami**

**Letty trafiła na materiał podczas przeglądania Life Invader. Obejrzała go z niesmakiem, bo nie cierpi ludzi, którzy muszą ogłaszać swoją "dobroć" gdzie się da. Leżąc w łóżku pokazała materiał leżącej obok współlokatorce i przez dobre dziesięć minut rzucała różne epitety w stronę zachowania którym gardzi. **

@V1CK3D

V1CK3D i niedostepny. lubią to

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

**Vivi oglądając materiał parsknęła jedynie śmiechem, sądziła po swojej rozmowie z Mike w przeszłości że wykonuje on inteligentniejsze ruchy. Wdała się w dyskusję ze współlokatorką na temat niewypalonej promocji i wciśnięcia pseudo dobrocznynności jako marketingu.**