Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Blood Moon Records | 27.12] Nate Fuc*er - Hanky Panky

Czokleet

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 27 grudnia 2025 roku na profilach w mediach społecznościowych pojawił się ponownie link, który z początku wydawał się linkiem odnoszącym do "pomarańczowego youtube". W rzeczywistości Nate Tucker po długich prowokacjach na swoich socialmediach czy założeniu profilu i wypuszczeniu pod nim filmu na platformie z filmami dla dorosłych, wydał utwór na który przenosi finalnie po kliknięciu w owy odnośnik. Cały kawałek jest przekorną odpowiedzią Tuckera na krążące na jego temat ploty jakoby był faktycznym "fuckerem", babiarzem itp.  Nate zapowiadał debiut nowej osoby na scenie i po częsci miał racje, gdyż utwór został wydany nie przez Nate'a Tuckera a Nate'a Fuckera który stanowi poniekąd alterego wykonawcy Country. Sam tekst jest zlepkiem prowokacyjnych, zabawnych i czasem lekko niespójnych słów, które w połączeniu z półprofesjonalnym, budżetowym klipem nagranym przez Isolde ( @tenshinekk) stanowią zabawne i nietypowe połączenie. Odbiorcy zapewne mogli zaskoczyć sie, że countryman nagle poszedł w taki klimat muzyki. Jednakże zdecydowana część z nich jest raczej świadoma, że jest to PRAWDOPODOBNIE jednorazowa akcja, która miała być tylko prześmiewczym pstryczkiem dla ludzi, którzy lubili sobie pogadać w kuluarach o Tuckerze. Na klipie widać Nate z urodziwą blondynką w różnych zabawnych, czasami minimalnie pikantnych ujęciach związanych zazwyczaj z tekstem całego utworu. Podpuchy, które stosował Nate sprawdziły sie na tyle, że ludzie uwierzyli że ten ma zamiar wypuścić filma dla dorosłych- co za tym idzie zapewne zwiekszyło to nieco klikalność po wrzuceniu materiału na streamingi.**

DLtg2Dw.jpeg

TEKST:

Spoiler

Maleńka potrzebuje chwili
Pokaż mi szybko swoje titties
Zaczne kraść lub brać by je oglądać
Nie oszczędzę na tym żadnej chwili
Bo gdy widzę cię coś się we mnie pnie
Z tobą mógłbym spać na dnie
Coś gniecie spodnie me
Zaraz poznasz co to jeeeeest

Zaraz skoczysz w bok, w bok w bok, a z tobą countryboy
I będą pisać pisać o tym wszędzie
Ale dziś dziś dzś nie myśl o tym nic
Tatuś się nie dowie i nie wpadnie w złość

To nie żaden dzik czy pryk
ani żaden krzyk
Zakryj twarz, już mnie znasz i wiesz jak bawie się
Więc potrzebujesz skoczyć w bok a z tobą countryboy

Słuchaj mała jestem z Tennesse
WIem jak uwieść cię i wydusić z ciebie krzyk
A więc ogol krzak daj mi czuć twój smak
Po zapachu wiem, że zasmakujesz mi
Później pochwalisz się swojej familii

Zaraz skoczyszw bok, w bok, w bok a z tobą countryboy;

ani żaden krzyk

Hej ty może pokaż mi
Jak uprawiać dobry se...
Żartowałem przecież wiem to już
I ty też bo dałaś mi

Zaraz skoczysz w bok, w bok, w bok a z tobą countryboy

ani żaden krzyk

ODGRYWKI:

WYDATKI:

PROMOCJA:

Spoiler

- założenie profilu na PH oraz dodanie tam filmiku, na którym informuje o premierze "materiału"- miało to na celu zrobić szum dookoła jakoby tucker miał wydać film dla dorosłych

- dogranie się do kawałka "Stars" dla Mike'a Broadhursta. To pierwszy featuring Nate'a i to takiego formatu, z wielką gwiazdą muzyki pop

- pojawienie się Billboardów promujących "Stars" w największych miastach Ameryki, Europy i Azji- na owychj billboardach widniało także imie i nazwisko Tuckera, co mogło tylko dodać mu dodatkowych odbiorców

-post Pandory o tym, że nie nie spodziewała się Nate'a na pomarańczowym YouTube. Można było wywnioskować że sama poniekąd złapała się na zagrywce Tuckera z profilem na owej stronie

- zapowiedź na socialmediach artysty, na której widniało zablurowane zdjęcie, wzbudzające niemałe kontrowersje w komentarzach

- wydanie debiutanckiego LP "Villain"

-promocja dookoła wydanego albumu

-dziewiąte miejsce na listopadowym Rhythm Radar z kawałkiem "Villain"

- aktywne prowadzenia swoich socilamediów

- koncert Nate podczas jarmarku Bożonarodzeniowego

- ciągle ciągnąca się afera między Nate, Aeri a jednym z undergroundowych gitarzystów

-OnSpot: TANI SEX-CLICKBAIT W COUNTRY? NATE TUCKER PRZEGIĄŁ, A BLOOD MOON RECORDS ZNÓW ŁAPIE SIĘ CZEGO POPADNIE

-billboardy promujące utwór

- zdjęcie z Pandorą w koszulkach z logo pomarańczowego YouTube z lalką dla dorosłych. Kolejny pstryczek do ludzi, którzy zniesmaczyli się promocją z udziałem owej strony.

- promowane posty wytwórni Nate'a promujące kawałek do większej ilości użytkowników

-CP: NOCNA AFERA CELEBRYTÓW NA PARKINGU VESPUCCI! - Nate widziany podczas imprezy zakłócającej cisze nocną pośród znanych osobistości

INFORMACJE:

Spoiler

Imię i nazwisko Postaci: Nate Tucker

Przynależność do wytwórni: Blood Moon Records

Numer konta wytwórni:  0979807967

Link do profilu postaci: 

image.gif.45949c4b41dacc79d574ff8c9dfcc061.gif

17 minut temu, bajtek napisał:

**shiro wysyła kawałek do jaden morrow ( @Harlem) i podpisuje: patrz twoja stara na okladce **

**Jaden zobaczył kawałek który podesłał mu Shiro, jak skumał że to Nate to nawet śmiechnął. A Shiro dostał odpowiedź w stylu: Schodź na kolana kurwo bo już jade**

Czokleet i bajtek lubią to