Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Nowy rozdział dla cywili - część 1

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, xKrecik napisał:

image.png.337cb616f0a8e0dee157939a1b1d3de5.png
Witam, czy tę prace można wykonywać w coop? Niestety nigdzie nie znalazłem takiej informacji a LOBBY jest i nawet jest "Rozpocznij gre"

Cześć, w przyszłości planowane są prace dorywcze, które będzie można robić w więcej osób. Na ten moment wszystkie są single player.

Lobby powstało jako bardziej przyszłościowo, jest ono używane teraz w pracach dorywczych, golfie (gdzie możemy grać na max 4 graczy) i w rzutkach (max 2 graczy).

Blaze lubi to

11 godzin temu, Brzoziak304 napisał:

Praca dorywcza kierowcy autobusu totalnie zrobiła mi wieczór XD

- Coś co proponowałem dla Dashound a potem dla LST i podobno się nie dało magicznie się da po zamknięciu projektu;

- Prezentowana linia? Elegancko zerżnięty stary przebieg linii 201 LST bez przystanku końcowego xD nawet nazw przystanków nie zmieniliście;

- Zły kolor autobusu, ale komu by się chciało te hexy zmieniać co nie?

Nie doszła do mnie ta propozycja. Napisz całą propozycje na PW jak to powinno wyglądać to się dogadamy.

Blaze lubi to

Nowości super i widać ile pracy w to wkładacie. Napewno polepszy immersję, ale kolejne Changelogi będą decydujące, więc musicie to udźwignąć. Szkoda, żeby wszystko poszło na marne. Życzę całej ekipie i graczom, aby przenosiny na rage mp były momentem zwrotnym i żeby wszystko się ułożyło. No i standardowo… POLEPSZY RP 😄

Edytowane przez luukisek
Simcn5, Lirogon, Becia i 2 innych lubią to

4 godziny temu, Toyer napisał:

Nie doszła do mnie ta propozycja. Napisz całą propozycje na PW jak to powinno wyglądać to się dogadamy.

Teraz to juz temat przepadl jak zrobiliście to jako dorywczą, a ja mam blackliste na publiczne xD

zg5h6sy.png

Usunalbym dodatkowa premie za dostarczenie towaru do aktywnych interiorow, aby uniknac naduzyc i wymusic poniekad na dowozacym immersyjny roleplay, za ktory moglby zgarnac tipy z orderow - zgodnie z wola zywych graczy, a nie systemu. Sam dzieki takiej grze na kurierce otrzymywalem gratyfikacje, gdy trafialem na otwarte biznesy. I dodalbym opcje zamowien /call w miejsca publiczne, na zasadzie aplikacji Grubhub: Food Delivery z amerykanskiego rynku, aby osoby grajace w plenerze mogly wejsc w interakcje z dostawca (np. pizza delivery). Wowczas jedzenie odnawialoby x ilosc zycia, mniejsza niz zamowienie z istniejacego biznesu. Otworzyloby to furtke dla sektora biznesowego, zeby inwestowac w pojazdy dostawcze i zatrudniac pracownikow dedykowanych stricte pod delivery. To kluczowe, aby utrzymac nacisk na tym, zeby gracze wchodzili w interakcje ze soba, nie tylko z mechanika systemowa.

Plus mala propozycja do przyszlej aktualizacji dot. biznesow. Postawcie wiecej otwartych interiorow do gry, spojnych z lore VIBE, jesli jest taka opcja i nie wplynie to ostro na optymalizacje serwera. W mojej opinii duzo oddadza knajpy drive-thru, salony tatuazu, czy centra gry jak Chinatown. I przede wszystkim przydaloby sie sfocusowac na spotach jak Vespucci Beach, Vinewood Plaza, zeby je skutecznie zaludnic. Kiedys chcielismy ku temu wykorzystac food truck, ale zablokowano nasza idee odgornie nalozonym limitem - istniala juz meksykanska budka, ktora byla nieaktywna. A nie powinno sie ograniczac czyjejs kreatywnosci, jesli moze to pomoc w funkcjonowaniu konkretnego sektora gry. Analogiczna wiadomosc zwrotna dostalismy w zwiazku z proba wykorzystania - wowczas istniejacego - interioru na VW0.

Edytowane przez wahgwaan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin