Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Otwarte testy

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, Zalewa napisał:

Dla osób, które mają problem z odpaleniem pierwszy raz serwera v-rp zapraszam.

1) Widok po odpaleniu launchera

image.png.06d5eeae57fccbd75d3175ca368ee372.png

2) Tu klikasz 🙂

image.png.b2d71b860908eaf528c1999227e248b5.png

3) Wpisujesz to, klikasz połącz i gramy razem 🙂

image.png.3ad013896e2a486d8566b9b791a24e51.png

Napisałem swoją wiadomośc, bo nie klikam wszystkich ikonek w lanczerze który widze pierwszy raz na oczy. Wpisałem w wyszukiwarke VIBE- nie wyszukuje serwera, wpisałem w wyszukiwarke IP- nie wyszukuje serwera więc za pierwszym razem się poddałem, bo komunikacja też nie była jasna czy testy sa o określonej godzinie danego dnia czy przez cały ten czas można wejśc i testować.

To co dałem to feedback i zwrócenie uwagi na coś co dla wielu może być oczywiste, a mówienie przez niektórych że takie osoby powinny miec odcięty dostęp do internetu... - MATKO JEDYNA.

Dzięki Zalewa za wytłumaczenie. To co mogę polecić to aktualizacja pierwszego postu wraz z adresem IP co do którego komunikacja też jest pokręcona - znajde go sobie na discordzie, ale i tak jest wskazany niżej... ale to znajde jak tylko przeczytam newsa od deski do deski- no i będe aktywnym uzytkownikiem na discord śledzacym wszystkie wiadomości klimacika.

Edytowane przez Jackalhos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin