Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Start serwera

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Mario napisał:

image.png.588e2dda06fb5392db8e636e105f785f.png
a close up of a man wearing a white robe and tie with a cross on his neck .

Nie wierzę w przypadki, są tylko znaki. Czy możemy spodziewać się kościoła katolickiego i mszy? Kto będzie księdzem?

naughty lubi to

Nie umiem ustawić sygnatury więc zostawie tu tego bobera (jego też nie moge wkleić)

11 godzin temu, Toyer napisał:

Akurat z tą 21:37 to przypadkiem wyszło... 😄

a baby is making a funny face while holding a bottle .

Ogólnie rzecz biorąc w mojej opinii taka decyzja jaka nastąpiła i zmiany, które dokonała ekipa zasługuje na pochwałę. To naprawdę jest mnóstwo prywatnego czasu poświęconego dla graczy, ogrom ludzi pracujących nad tym żeby to wszystko działało jak należy, ile to jest linijek kodu przepisanego, odtworzonego na nowo, sprawdzanego nawet po 50 razy dziennie żebyście mogli cieszyć się tym co otrzymujecie finalnie. Wiele osób nie wie jak to wygląda wewnątrz i wysnuwa pochopne opinie, krytykuje z takim "luzem" jakby to było zrobienie naleśnika nie mając pojęcia kompletnie o tym jak ci ludzie tam wewnątrz wypruwają sobie żyły żeby gracz otrzymał projekt kompletny, idealny. Każdy developer chce żeby jego skrypt był na jak najlepszym poziomie i może tego nie widzicie, ale jemu cieszy się morda jeśli gracz pochwali tę robotę. Developer tego nie pokaże, bo nie może/nie potrafi/nie chce ale w głębi jego duszy latają motyle, że ktoś korzysta z jego twórczości i czerpie z tego radość.

Rage otwiera nowe możliwości i pozwala jeszcze bardziej wykazać się tym ludziom którzy tam siedzą i myślą - myślą codziennie jak mogą rozwinąć ten projekt, dodać nowego kopa, nowej dopaminy graczom, którzy na codzień korzystają z tych dobrodziejstw jakie otrzymują od ludzi utalentowanych, którzy poświęcają się programowaniu. Oni w pracy piszą linijki kodu, wracają do domu i piszą kolejne linijki kodu dla Was, żeby po finalnej wydanej wersji napawać się tym, że gracz doceni ich pracę.

Trochę przesiedziałem w środku, siedziałem na zewnątrz tego "bagna". Wiem jak to wygląda z obu stron dlatego oddaje pełen szacunek osobom, które tutaj pracowały nad tym, żeby ten serwer nadal funkcjonował. Pokłony ode mnie dla Toyera i jego ekipy, że nie poddali się w kryzysowej sytuacji i stawiają czoła dalej. Naprawdę ludzie szanujcie tych ludzi, bo dają Wam miejsce do gry, nie biorą za to opłat a czas który poświęcają jest naprawdę ogromny. Tego nie da się zauważyć.

Edytowane przez Mario

ZLp7ZjJ.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin