Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #75 Tatuaże i fryzury

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, .Ukasz napisał:

Ile tam było, 1100vp za panel rodzinki? To czekam na moją stówke za 3 takie panele. Dane do przelewu macie 🙂

Według e-krs, patrząc na sprawozdania finansowe spółki nie widać niewypłacalności, więc.. Może starczy im na zwroty 😎

śmigło

1 godzinę temu, Chimera napisał:

Usuwanie rodzinek, usuwanie jachtów...
Niedługo może usuną komendy /me i /do

Może i jest chujowo, ale za to lepiej nie będzie.

Ja teraz czekam aż wprowadzą podatek na pojazdy w formie comiesięcznego ubezpieczenia. (Co dwa jak masz gold)

Edytowane przez Don Daniel
puvtxr, Szymx97, Kondor i 2 innych lubią to

W dniu 22.02.2024 o 22:32, .Ukasz napisał:

Ile tam było, 1100vp za panel rodzinki? To czekam na moją stówke za 3 takie panele. Dane do przelewu macie 🙂

Oświadczam, że zgadzam się na natychmiastowe doładowanie mojego konta po weryfikacji płatności przez operatora płatności oraz rezygnuję z prawa do odstąpienia od umowy w terminie 14 dni od zakupu zgodnie z pkt. 13 art. 38 ustawy o prawach konsumenta.

d95649e05dd35473072f5723dc8260ad50bedab3

4 godziny temu, kapi. napisał:

Oświadczam, że zgadzam się na natychmiastowe doładowanie mojego konta po weryfikacji płatności przez operatora płatności oraz rezygnuję z prawa do odstąpienia od umowy w terminie 14 dni od zakupu zgodnie z pkt. 13 art. 38 ustawy o prawach konsumenta.

Ma to się nijak do sytuacji, gdzie usługodawca nie wypełnia swoich świadczeń. Jedyną możliwą praktyką zakupu panelu rodziny jest doładowanie portfela. Portfel został doładowany z zamiarem zakupienia określonej usługi. Usługobiorca ma prawo żądać zwrotu środków jeśli tego typu usługa zmieniła swój stan faktyczny.
"jeśli usługodawca wycofuje usługę lub nie jest w stanie jej świadczyć, może to być traktowane jako niewykonanie lub nienależyte wykonanie umowy z jego strony. W takiej sytuacji, niezależnie od klauzuli dotyczącej rezygnacji z prawa do odstąpienia od umowy, jako konsument możesz mieć prawo do żądania zwrotu środków za niewykonaną usługę."

3 godziny temu, keepitunprotected napisał:

napewno jachty należące do 0.01% serwera i rodzinki które używane są do dzielenia się grindowanym majatkiem maja duzy wplyw na gre RP xd 

Całe szczęście, że te jachty należą do 0,01% serwera bo dzięki temu ma to sens 🙂

Nie wszystkie zmiany muszą mieć wpływ na RP. Śmiem twierdzić, że może 5% wszystkich changelogów się do tego przyczynia.

Dodatkowo nie należy wrzucać każdego do jednego wora bo nie każdy używa rodzinki do dzielenia się grindowanym majątkiem. Są w tym temacie podane żywe przykłady fajnego zastosowania tego typu grup.

bulkaa, Mr. Feniks i Synthol lubią to

6 minut temu, keepitunprotected napisał:

czyli 99% ma cierpiec z powodu hujowej stabilizacji gry bo se ktos kupil e-jacht w grze? xD

Ja bym raczej spojrzał na to z tej strony, że przez niekompetentną osobę która je wprowadziła do gry, teraz muszą cierpieć osoby dla których takie rzeczy są przeznaczone.
To nie jest temat, gdzie trzeba usunąć coś z GTA aby innym było lepiej. To jest temat bezmyślnego wprowadzania rzeczy, które potem trzeba usuwać bo nie zwraca się uwagi na konsekwencje. Moim zdaniem powinno się testować to co się oddaje do użytku.

Mefiś i Mr. Feniks lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin