Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #75 Tatuaże i fryzury

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, RoomCays napisał:

a komu przeszkadza ze rodzinka jest nazwana "chuj w dupie", jak to wplywa na gre ic?

Nie wpływa, najzwyczajniej trzeba było znaleźć debilny powód by to wyjebać XD 
A serwer w niezależnie której godzinie jest kompletnie nie grywalny i raczej już się to nie zmieni

Serwer będzie dalej wywalało na dobre kilkadziesiąt minut dziennie? Czy nowe tatuaże i fryzurki rozwiążą ten problem? 
Zamiast zmobilizować ekipę do roboty żeby nadzorowali jak gracze kreują swoje postacie, to wywalacie rodzinki które dla niektórych graczy pewnie były dość sensownym rozwiązaniem. Ale po co... Lepiej wywalić i z głowy - XD. Na serwerze gra się fajnie do czasu aż się nie wywali z rowerka, albo nie potrzeba pomocy ekipy żeby zareagowali na /report. Problemem nie są gracze, którzy nadużywają skryptowych (czy także innych) możliwości, a ekipa która zwyczajnie na zbyt wiele przewinień kompletnie przyzwala swoją biernością. 

GrooVek, 0xy, Kogut i 2 innych lubią to

9 godzin temu, PiekarniKk napisał:

spoko, ale jakis zamiennik rodzinek sie przyda, taki ktory bedzie mocno kontrolowany. Teraz lipa będzie pod /v l ze względu na limity, a tak to można było /g 1 spawn i siema

Bez szans. Opcja spawnowania większej ilości aut jest tylko dla Premium Gold. To nie możliwe, by zrobili coś w zamian za rodzinki. Teraz kurwa każdy będzie musiał bulić, żeby sobie zrespić więcej niż jedną auto. Niby odciąży serwer, ale immersja w chuj

PS.: Nie działają włosy

Edytowane przez Verenar
No kurde
zuzia i Jaguar lubią to

Sory, że piszę jedną odpowiedź za drugą w tym temacie, ale kurwa... Czy wy sobie z nas jaja robicie? Z dnia na dzień na tym serwerze jest coraz gorzej, tak jakbyście specjalnie nas zniechęcali do gry na Vibe RP. Ja tutaj nie jestem od samego początku, ale już kilka lat spędziłem na klimaciku i odkąd tu jestem, to nic się nie zmieniło(chyba że na gorsze). Ostatnio najbardziej rozśmieszył mnie post Toyera na #informacje, w którym pisze, że wiadomości na Li zostały naprawione. Tymczasem co sie stało? Po prostu przywrócili możliwość pisania, a shadowpinigi i wiadomości trafiające do niewłaściwych odbiorców nadal są obecne. Odkąd pamiętam wszystko jest zrzucane na platformę. Skoro jest taka zła, to po chuj tu siedzicie? To pytanie retoryczne, tak dla jasności. Nazywacie Vibe najlepszym pisanym serwerem rp w Polsce, a powinniście to nazywać "Jedyny pisany polski serwer rp na gta5, jest jaki jest, ale lepszego nie znajdziecie, bo nie ma" 

PS.: Z tego co tu się odpierdala to nawet niektórzy członkowie ekipy walą brechte

Edytowane przez Verenar
No tak wyszło
Jaguar, Jokaz, Marceli. i 8 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin