Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[26/05] PANDORA - Livestream

Sava

Rekomendowane odpowiedzi

gUwOMXn.gif**Opluła się prawie ze śmiechu widząc pytanie od Sarah, poprawiła warkocze**

Jedna Raven wielkości Kaczki, ale to dziwnie wygląda w mojej głowie. @wroniec

**Spojrzała na dotacje**

To już się nudne robi, ale szanuje za wytrwałość w takiej promocji klubu. @IRLANDZKI_PRZEMYT

**Zmrużyła oczy patrząc na spam emotki od Jadena i Jakuba**

Dobra, uspokójcie się, ogarnę Wam dodatkową porcję... możecie wysłać z jakimi dodatkami, tylko coś normalnego, a nie owoce drzewa kauczukowego czy inne jadalne kwiaty nasturcji. @Harlem @El Fenomeno

**Wysłała buziaka widząc Suzy na czacie.**

HEJ SUZY! Ej kochani, właśnie! Dropnął właśnie jej album, odpalamy coś, co?

Gdzie to się robiło, o o...

**wzięła tablet i zaczęła szukać na streamingach nowości od SUZY. Odpaliła muzykę by ludzie na streamie ją słyszeli również.**

A dobrze się czuję, dziękuję. Zaraz musze usmażyć to ciasto, ale coś mam obawy względem tego, czy nie spalę ich na amen. Dawaj znać jak się czujesz po premierze! Ulga? Radość? @Zazi

**Spojrzała na komentarz od Madsa**

Co to za adominacja... dodam do części ciasta i porównamy które lepsze wyjdą, chyba będzie fair? @Meph

Meph i gumiarz lubią to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

**@Suzy_Slavic_Witch z oficjalnego konta uśmiechnęła sie - słysząc nagranie dosłała z miejsca w którym jest okienko w którym wykonuje wokalnie część utworu. Odpisała jej z radością po czasie, gdy już sie przebiła przez spam reszty osób i została zauważona**

- Szczerze? Gdyby nie pomoc wytwórni to chyba by opóźnienie miało nie kilka tygodni a miesiące. Czuje się jak po dobrym masażu.... jakbym wysmarowała sie maścią rozgrzewającą, a cale napięcie ze mnie schodziło. Tak zawsze jest przy albumach? Opowiedz o swoim pierwszym albumie nam, jestem ciekawa! 

Vesa i Sava lubią to

**Aurelia Moore pisze ze swojego oficjalnego konta**

fehu, proszę o opinię na temat matchy, szczerą do bólu

Sava lubi to

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

MnHnVhF.gif**Przeczytała wiadomość od Suzy, nie ukrywając, że pozytywnie odbiera co pisze rosyjska artystka.**

Trochę tak, to takie zwieńczenie stresu i pracy. Osobiście bym to porównała do podróży? Wiesz, próbujesz kolejnych rzeczy, coś po drodze się wysra, coś się zmieni - bo musi. Cały proces przy tym jest naprawdę niesamowity i warto to wszystko spamiętać sobie. Ja poprzedni album pamiętam słodko-gorzko, mimo, że zrobiliśmy kawał roboty. Self Diagnosis było mocnym treningiem wytrwałości, zwłaszcza, że mieliśmy naprawdę narzucone mocne tempo. Nie jestem przez to w 100 procentach zadowolona z każdego tekstu, uważam, że można było wiele rzeczy zrobić inaczej - może być to też kwestia doświadczenia. Dlatego bardziej czekam na wykończenie nowego albumu z Soulsami. @Zazi

**Wyszczerzyła się widząc Maxine** @sleepwalker

NO PATRZCIE, GWIAZDA JAKA WPADŁA. Siema Maxine! Podrzucę Ci, znam adres hahaha. Albo kiedyś po prostu Was zaproszę do mnie na obiad, będzie chyba lepiej w ten sposób?

**Spojrzała na komentarz Nicholasa**

Na dzisiaj... może to?

**Poklikała na tablecie i puściła kolejny utwór.**

Ta nuta Evanescence to pieprzone złoto, naprawdę. Co dobrego Netflix tu zrobił przy produkcji anime Devil May Cry, to uderzenie w sentymenty, bo puszczają i Limp Bizkit i Papa Roach, ale nowość od Evanescence? Oh my... Amy Lee to mocna idolka, jej wokal jest ikoniczny. A teraz chyba z The Warning ma coś tworzyć? No jestem ciekawa jak to dalej pójdzie, mocno. A samą animacje mocno polecam, wykreowali jednego z lepszych antagonistów jakich widziałam. @Zakrzok

**Spojrzała na zapytanie od Aurelii, napiła się wody.** @Misty

Matcha, spoko. Ale trzeba trafić na dobrą i by ktoś Ci dobrze to zrobił - ja jestem w tym tragiczna, ale no myślę, że w LS znajdziesz na pewno jakiś spot na to. Może i by w Moce to zrobili dobrze? Nie byłabym zdziwiona haha. Ja osobiście najlepszą piłam kiedyś w wersji lemoniady w jakiejś knajpie Sushi na Little Seul.

Misty i Zazi lubią to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png