Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[14/11/2025] Noah Alexander - MIND, BODY AND SOUL (Official Music Video)

Mith

Rekomendowane odpowiedzi

iVJI0Ey.png

**14 listopada w godzinach wieczornych na platformach streamingowych oraz V-Tube pojawił się wielokrotnie zapowiadany przez Noaha Alexandra nowy utwór zatytułowany MIND, BODY AND SOUL wraz z teledyskiem. Od premiery jego debiutanckiej EP - WORD OF THE TIRED SOUL minęło niespełna 9 miesięcy. Poprzedni krążek pozostawił takie hity jak "Dead Inside" czy "Word Of The Tired Soul", które utrzymywały się przez dłuższy czas wysoko w rankingach list. Należy również wspomnieć o tym, że poprzedni projekt zagwarantował Noahowi nominację do Celebrity Awards, gdzie teledysk do Dead Inside rywalizował z takimi artystami jak Chase Love, Kayes, Sloppy Toppy czy KELLS. Ostatecznie Noah został pokonany przez Icon. od Kayes, lecz jak sam to wielokrotnie podkreślał, sama nominacja do takiej nagrody jest dla niego ogromnym sukcesem szczególnie, że był to jego debiutancki utwór.**

**Po premierze EP nastała długa cisza w ujawnianiu autorskiej twórczości przez Noaha, sam artysta skupił się ostatecznie na projektach zespołu Soul Evisceration oraz dosłownie w międzyczasie otarł się o śmierć, zostając postrzelonym przez napastników w siedzibie Unsainted Records podczas spotkania z przedstawicielami firmy Junk. Cała ta sytuacja spowodowała, że sam Noah ostatecznie odciął się na dobre kilka miesięcy od życia publicznego, dosłownie wręcz zapadł się pod ziemię, aby na spokojnie dojść do siebie i zacząć walkę z nową fobią, spowodowaną przez tą sytuację. Po dłuższej ciszy artysta zaczął pojawiać się ponownie na językach mediów, wydając między innymi nowy utwór z Soulsami "Twilight Of Promises", który aktualnie szczytuje na pierwszym miejscu w zestawieniu RHYTHM RADAR oraz pojawiał się w wywiadach dla Daily Globe, czy zaliczył kolejną współpracę z marką ROYAL GENEVE, w której jest ambasadorem.**

**Dochodzimy więc do clue całego dzisiejszego zamieszania jakim jest właśnie premiera nowego utworu. Noah cały projekt zainicjował krótkim materiałem filmowym na swoich social media, który mógłby sugerować, że artysta ostatecznie opuścił szeregi zespołu Soul Evisceration, do tej pory żadne oficjalne informacje nie padły z ust członków zespołu czy managmentu. Fani nadal tworzą spekulację i żądają wręcz wyjaśnień co się do cholery dzieje. Jedno jest pewne, mimo wielokrotnie zapowiadanych planów co do nowego krążka Soulsów, który jak jednak widać prędko nie wyjdzie, Noah postawił na swój projekt.**

**MIND, BODY AND SOUL zdecydowanie stylem odbiega od poprzedniego projektu Noaha, co może sugerować, że sam artysta nie jest ograniczony jeśli chodzi o swoją twórczość i nie boi się eksperymentów. Cały utwór na pierwszy rzut oka może opowiadać o toksycznej relacji, jednak zagorzali fani artysty mogą śmiało spekulować, że ta relacja jest tylko metaforą i opowiada tak naprawdę o uzależnieniach i walce z depresją. Utwór został zaopatrzony dodatkowo w teledysk, który daje odczuć nostalgiczny lub depresyjny klimat. Jest to na pewno nowy rozdział w twórczości Alexandra, który inicjuje początek czegoś większego. Czego możemy się spodziewać kolejnego? Czy następnym razem również wykorzysta jakiś element zaskoczenia, zmieniając styl? Cóż, to już czas pokaże.**

g9nHhej.png

Spoiler

[Verse 1]
Popełniłem znowu ten sam błąd, dopuszczając Cię do mnie
Dopuszczając Cię w moje otoczenie
Mimo że odwracam wzrok to patrzę z pożądaniem
Jestem znowu cały Twój

[Pre-Chorus]
Tęskniłem za dreszczem, który mi tworzyłaś
Za smakiem radości, za smakiem ponownego cierpienia
Uwielbiam, kiedy dookoła wszystko rozpierdalasz
Pragnę tego wiecznie, pragnę Twojego smaku

[Chorus]
Kiedy przyjdzie nam spotkać się ostatni raz
Czy uwolnisz mnie w końcu od siebie?
Może jeszcze tego nie zauważyłaś
Masz mój umysł, ciało oraz duszę

[Verse 2]
Jesteś prawą ręką śmierci, granicą między życiem a piekłem
Chcesz mnie wciągnąć tam
Wielokrotnie zapierałem się, walczyłem i nie ustępowałem
I tak trafiłaś słaby punkt

[Pre-Chorus]
Tęskniłem za dreszczem, który mi tworzyłaś
Za smakiem radości, za smakiem ponownego cierpienia
Uwielbiam, kiedy dookoła wszystko rozpierdalasz
Pragnę tego zatracenia, pragnę Twojego smaku

[Chorus]

Czy odnajdziemy w końcu wspólną satysfakcję?

[Post-Chorus]

[Bridge]
Jesteśmy ponownie na dnie
Pewnie znów opuścisz mnie
Jesteśmy ponownie na dnie
Nie liczy się już nic

[Breakdown]
Oh! Uzyskałaś satysfakcję?!
Masz mój umysł, ciało oraz duszę!
Masz! Masz!

[Chorus]

Czy odnajdziemy w końcu wspólną satysfakcję?

[Outro]

HyYWXnk.png

PROMOCJA I WYDATKI:

Spoiler

PROMOCJA:

WYDATKI:

• Koszta billboardów - 109.500$
  • Koszta statystów (PEDY) - 60.000$
  • Koszta związane z wynajęciem studia do nagrań teledysku (BUDYNEK + OBIEKTY) - 48.700$  LINK do dwóch opłat
  • koszta użytych efektów pirotechnicznych oraz samego pirotechnika - 15.000$
  • koszta użytych akcesoriów (spalony samochód etc.) - 10.000$
  • efekty specjalne, greenscreen, koszta zakupu licencji - 30.000$
  • koszta montażysty teledysku - 20.000$
  • koszta związane z wynajęciem sprzętu filmowego i ekipy - 40.000$
  • Koszta związane z wynajęciem Ragnarock, wynajęciem muzyków oraz koszta producenta - do rozliczenia po zakończonym projekcie (LP)
  • Reklamy Daily Globe - będą po premierze teledysku (do uzupełnienia)
  • Koszta grafiki na billboardy - 5.000$ (LINK:1 LINK: 2)

ODGRYWANIE:

UTWÓR

TELEDYSK

INFORMACJE DLA OPIEKUNÓW:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Noah Alexander
Numer konta postaci: 8710444556
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: Aimee Levine 
Numer konta menadżera: 4842434922
Kontrakt zawarty z menadżerem: 15%

Edytowane przez Mith

12 godzin temu, Zazi napisał:

**Suzy daje masę polubień za teledysk, sam utwór też jej mocno wpadł w ucho - przesłała narzeczonemu aby posłuchał. @Kituss**

**Denis przesłuchał piosenke przesłaną przez kobietę. Spodobała mu sie i zostawił po sobie polubienie **

Mith lubi to