Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Merry Christmas 2025

southLAnd

Rekomendowane odpowiedzi

WESOLYCH ŚWIĄT

southLAnd i WOLY lubią to

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

2 minuty temu, doozan napisał:

kojarze tego typa xD ostatnio mnie prosil o dwojke na piwo pod zabka xD przewalone

bo to jest znany zawodnik

You're a cop because you don't know how not to be one. If you feel that way, you're a cop. If you don't, you're not - you decide.

EOONvyp.gif

@krsteeq @KirbY. @abierto @420promotor @WOLY @XAngel2K @stanowy bubr @zniszczyc.samotnosc @nfset @wuuu @garnek_1pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi których wymieniłem i nie i wesołych świąt czy coś tam nie

@Toyer  tobie też, w porządku jesteś 

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

miłych świąt życze dla; @dixoniak7 @Areczek @Towarzysz Niedźwiedź @lorenic @KompanWilczur @Kekse @lonlimane @lost in americana @Saboorek @Evemek @Szymek_Se_Jestem @Sesh @Kopacz23 @Rjeck @romek i reszcie której nie wymieniłem! pozdrawiam! zapomniałbym specjalne życzenia dla pewnego pana o nicku @oliwierr

Edytowane przez garnek_1

STOP LUFIARSTWU I DONOSICIELSTWU NA ZIOMKÓW!

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ DLA BRAJANA I: @Karola1203 @lonlimane @_wiktor @Paciaaa @Meph @wiciaticia @wuuu @dixoniak7 @Mixer @Misty @Karach @KirbY. @Qaczi. @Taiga @ixenea @XAngel2K @nfset @southLAnd i tych których nie oznaczyłem tak samo 🎄

AAA NO I NASZ ULUBIENIEC RAZEM Z @_wiktor.. @Zexte Z OKAZJI ŚWIĄT WEŹMIEMY TWOJE REPORTY! 🎅🏽

Jak coś mikołaj ze zdjęcia to @Meph

13 minut temu, garnek_1 napisał:

zapomniałbym specjalne życzenia dla pewnego pana o nicku @oliwierr

mikolaj.jpg.6b37f13dfeebef13d89671ada951bbb1.jpgDzięki, przesyłam pozdrowienia dla wszystkich świrów ze słonecznego Los Santos!

Wymieniać mi się nie chce.

Nie zapomnij nasikać do zlewu @lost in americana!

Edytowane przez oliwierr

wesolych swiat i weslego jajka i smingusa dyngusa dla @Blaze@garnek_1@Elvis@xdxdxd@Bogdan.@Kubas@Cygun@Profesor Dziad@lorenic@mtshevskyy@Wantedd_@Jakub15@Krejzi@Matieusz@Z0Z0L no i ogolnie dla każdego dużo dobra i bliskości w ten magiczny czas, serdecznie pozdrawiam

Blaze, Kubas, Elvis i 8 innych lubią to