Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27/12] Noah Alexander - FALLING FOR YOU (Official Music Video)

Mith

Rekomendowane odpowiedzi

cTq44nF.png**27 grudnia w godzinach wieczornych zgodnie z wielokrotnymi zapowiedziami w sieci i na platformach streamingowych pojawił się nowy utwór autorstwa Noaha Alexandra pod tytułem FALLING FOR YOU. Jest to drugi utwór, który ukazał się po premierze dobrze przyjętego MIND, BODY AND SOUL oraz kontynuacja w uchylaniu nieco więcej rąbka tajemnicy wobec nadchodzącego projektu ze strony artysty.**

**FALLING FOR YOU - czym to w ogóle jest? Sam utwór ponownie jak MIND, BODY AND SOUL zdecydowanie odchodzi i brzmieniem i stylem od poprzedniej EP Noaha, co świadczy o tym, że artysta nie zamierza pod żadnym względem zamykać się jeśli chodzi o eksperymentowanie w studio. Za produkcję ponownie odpowiada Seth "Ronnie" Dagaard, który już współpracuje z Noahem od dłuższego czasu i też osobiście są bliskimi znajomymi. No dobra, ale o czym jest ten cholerny utwór? FALLING FOR YOU jest typowym utworem, który skierowany by był odbierany jako typowa radiówka. Jest to projekt, w którym przede wszystkim główną rolę grają emocję, zarówno ze strony scenograficznej teledysku jak i sam tekst utworu. Sam Noah swoim wokalem starał się oddać jak najwięcej emocji w utwór by brzmiał on odpowiednio, można usłyszeć w nim nowy styl wokalny, który do tej pory nie był jeszcze wykorzystywany w poprzednich projektach. Wysokie tony głosu, dodawanie delikatnego screamu w refrenie by zaakcentować tekst, to tylko wierzchołek góry lodowej tego, co kryje ten cały utwór.** 

**Tekst utworu opowiada o relacji, która zakończyła się fiaskiem, a potencjalny autor tego utworu opowiada to, jak przeżywa rozstanie z ukochaną osobą oraz uświadamia sobie, że uczucia jakie darzył tą osobę były kompletnie szczere. Jest to swego rodzaju wcielenie się w osobę, która cierpi świeżo po rozstaniu z partnerem, która nie może zaakceptować nowej rzeczywistości z jaką musi teraz stawić czoła. Jest to moment, w którym czas jeszcze nie zaczął leczyć ran na duszy i sercu, tylko wypływa z nich samo największy ból. Fani artysty mogą śmiało sugerować się tym, że sam Noah w tym tekście opisał swoją osobistą reakcję na rozstanie z Asami Kiyoko, jego w zasadzie pierwszą miłością. Same sceny, które przedstawiają parę na lotnisku mogą sugerować właśnie opowieść o nim, ze względu na to, że artyści rozstali się przez jej powrót do Japonii. Dodatkowo osoby, które prześledziły dokładnie teledysk mogą wyłapać, że FALLING FOR YOU jest swego rodzaju kontynuacją visualizera WORD OF THE TIRED SOUL z poprzedniego projektu Noaha, gdzie to właśnie on opisywał w tekście swoje uczucia wobec artystki. Sama sceneria, ubiór bohatera w teledysku może świadczyć o tym, że jest to kontynuacja a zarazem zakończenie pewnej historii.**

**Sam Noah wraz z premierą utworu i teledysku na genius zamieścił wpis, że tekst utworu skierowany jest dla osób, które cierpią po rozstaniu z bliską osobą. Zaznaczył w swoim wpisie, że jest świadomy tego, że ciężko jest z początku zrozumieć nową rzeczywistość, ale z czasem będzie lepiej i ostatecznie wyjdzie to tym osobom na lepszą sytuację, argumentując to wszystko swoimi osobistymi doświadczeniami.**

g9nHhej.png

Spoiler

[Verse 1]
Żyję wciąż w strachu
Przed przyszłością, z jaką muszę się pogodzić
Nie czuję się z tym okay
mimo moich starań nie jestem w stanie zapomnieć

[Pre-Chorus]
Byliśmy skazani na porażkę
Czy tak było z góry już założone?

[Chorus]
Mogę dla Ciebie całkiem się stoczyć
Mogę zniknąć od razu, gdy tylko tego zapragniesz
Mogę czekać wieczność, jeśli tylko chcesz
Mimo, że umieram od środka, to zrobię to.

[Verse 2]
Przywykłem do bólu
jaki pozostawiłaś po sobie, całkowicie znikając
I nie ma dnia
by to brzemię nie wbiło swoich szponów głęboko we mnie 

[Pre-Chorus]

[Chorus]
Mimo że umieram od środka, to zrobię to.

[Post-Chorus]
Gdy tylko zamknę oczy
Widzę przed sobą Twoją twarz
Nieustannie walczę i próbuję
lecz nie jestem w stanie zapomnieć

[Bridge]
Zrozumiałem co znaczy kochać, ale niepotrzebnie. 
Czy to wszystko było tego warte?

[Chorus]
Mimo że umieram od środka, to zrobię to.

[Post-Chorus]
Gdy tylko zamknę oczy
Widzę przed sobą Twoją twarz
Nieustannie walczę i próbuję
lecz nie jestem w stanie zapomnieć

[Outro]
(Zrozumiałem co znaczy kochać, ale niepotrzebnie.)
(Czy to wszystko było tego warte?)

PROMOCJA I WYDATKI:

Spoiler

PROMOCJA:

• PREMIERA UTWORU MIND, BODY AND SOUL *CLICK*
  • MIND, BODY AND SOUL - ZAJĘCIE DRUGIEGO MIEJSCA W LISTOPADOWYM ZESTAWIE RHYTM RADAR *CLICK*
  • NAWIĄZANIE I KONTYNUACJA HISTORII ZAWARTEJ W UTWORZE WORD OF THE TIRED SOUL Z POPRZEDNIEGO PROJEKTU NOAHA *CLICK*
  • UDZIAŁ W TELEDYSKU PANDORY DUMB BITCHES ORAZ WSPÓŁTWORZENIE CAŁEGO PROJEKTU, TWORZĄC PERKUSJĘ POD PIOSENKĘ *CLICK*
  • AKTYWNOŚĆ W SOCIAL MEDIA ORAZ W INTERNECIE - LICZNE ZAPOWIEDZI UTWORU WPISAMI *CLICK*
  • ZAANGAŻOWANIE FEHU SKARSGARD W UDZIAŁ SWOJĄ PERSONĄ W TELEDYSKU
  • ZAANGAŻOWANIE ABIGAIL HERNANDEZ, ZNANĄ Z KANAŁU BBYGAIL ORAZ JAKO PERKUSTKA AS THEY DREAM W UDZIAŁ W TELEDYSKU *CLICK*
  • AKTYWNOŚĆ NA TIKTOKU *CLICK*
  • UDOSTĘPNIENIE W SOCIAL MEDIA INFORMACJI, ŻE ZA PROJEKT OD STRONY PRODUCENCKIEJ ODPOWIADA SETH DAGAARD *CLICK*
  • UCHYLANIE RĄBKA TAJEMNICY WOBEC SAMEGO NADCHODZĄCEGO PROJEKTU, LEAKOWANIE KADRÓW Z TELEDYSKU ORAZ SAMEGO TEKSTU UTWORU *CLICK*
  • WYPUSZCZENIE TEASERA UTWORU WRAZ Z OFICJALNĄ DATĄ PREMIERY *CLICK*
  • UNSAINTED RECORDS - TAJEMNICZE ODLICZENIA, REAKTYWACJA? *CLICK* *CLICK*
  • UDZIAŁ W AKCJI #TOGETHERAGAINSTABUSE, W SIECI POJAWIŁO SIĘ ZDJĘCIE, GDZIE SAM NOAH POZUJE Z TAKIMI GWIAZDAMI JAK MAXINE KOCI, MIKE BROADHUSRT, FEHU SKARSGARD, NATE TUCKER, SETH DAGAARD, OTIS SNYDER POD BILBOARDEM PROMUJĄCYM AKCJĘ *CLICK*
  • ZAKOŃCZENIE RELACJI Z HIBIKI TAKITA, CO MOŻE ŚWIADCZYĆ ZMIANA STATUSU NA SOCIAL MEDIA ORAZ TO, ŻE Z JEGO SOCIAL MEDIA ZNIKNĘŁY MATERIAŁY WSPÓLNE ORAZ MATERIAŁY Z ROYAL GENEVE, CO MOŻE ŚWIADCZYĆ O KONFLIKCIE MIĘDZY ARTYSTĄ, A SPÓŁKĄ ORAZ SAM FAKT, ŻE NOAH JAKO AMBASADOR MARKI NIE WZIĄŁ UDZIAŁU W NAJWIĘKSZYM PROJEKCIE JUBILERA JAKIM BYŁ KALENDARZ ADWENTOWY.
  • MAXINE KOCI POTENCJALNĄ NOWĄ PARTNERKĄ NOAHA ALEXANDRA? CO RAZ WIĘCEJ POJAWIA SIĘ ARGUMENTÓW NA TO, ŻE ARTYŚCI ZACZĘLI TWORZYĆ WSPÓLNĄ RELACJĘ
  • W SIECI PO PREMIERZE UTWORU ZACZĘŁY POJAWIAĆ SIĘ COVERY UTWORU, WŚRÓD TYCH COVERÓW MOŻNA SPOTKAĆ WERSJĘ WYKONANĄ PRZEZ ASH FERRICK Z ZESPOŁU AS THEY DREAM ORAZ LAILĘ AGGUIRĘ, KTÓRA W SWOIM STYLU WYKONAŁA UTWÓR

WYDATKI:

• koszta wynajmu studia RagnaRock - 20.000$
  • wynagrodzenie dla producenta, Seth Dagaard - ??.???$ - rozliczenie przy zakończonym całym projekcie
  • opłata za gitarzystę i basistę do nagrań - 30.000$ 
  • opłata dla aktorów biorących udział w teledysku - 50.000$
  • opłata dla Abigail Hernandez za udział w teledysku - 30.000$
  • koszta montażysty teledysku - 20.000$
  • koszta związane z wynajęciem sprzętu filmowego i ekipy - 40.000
  • koszta związane z zużyciem materiałów, które zostały wykorzystane w teledysku - 20.000$
  • koszta bilboardów - 157.000$ + 12.950$ (dokupione ekstra)
  • wynagrodzenie dla grafika oraz zakup grafiki promocyjnej oraz dla bilboardów - 30.000$

CLICK CLICK CLICK CLICK

ODGRYWKI:

UTWÓR: CLICK
TELEDYSK: CLICK

INFORMACJE DLA OPIEKUNÓW:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Noah Alexander
Numer konta postaci: 8710444556
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: Aimee Levine 
Numer konta menadżera: 4842434922
Kontrakt zawarty z menadżerem: 15%

Edytowane przez Mith

24 minuty temu, Aliéné napisał:

**Mike puścił nutę na full, żeby było ją słychać na dole u I. Vaughn @tenshinekk , po czym zostawił konkretnego lajkacza pod materiałem Noaha**

**Chcąc, niechcąc Iso usłyszała utwór Noah'a. Później puściła go sobie jeszcze raz na słuchawkach, wsłuchując się w tekst. Przez osobiste doświadczenia, zakręciła się jej łezka w oku i końcowo zostawiła polubienie. **

Edytowane przez tenshinekk
Mith i Aliéné lubią to

in milf we trust