Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Nowy rozdział dla półświatka

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ubolewam specjalnie nad kondycją tego serwera, bo wiele ruchów podejmowanych przez administrację nie podobało mi się na tyle, że już dawno przestałem grać, ale przyznam, że wyjątkowo żałosne jest to, jak prędko każdy nagle rezygnuje z rangi xD Nic dziwnego, że się źle podziało, skoro takie szczury przebrzydłe były w ekipie, noga się powinęła i już, brak czasu, brak chęci, może na drugim serwerze dostaną rangę xD Wbrew pozorom może dobrze się stało, bez takich przewalaczy i kolesiostwa w wykonaniu np. azzi i innych z pewnością będzie lepiej. Miejmy nadzieję, że konkurencja was wzmocni, niech oba serwery walczą o graczy uczciwie, będzie ok

10 godzin temu, HRVATSKA napisał:

Nie ubolewam specjalnie nad kondycją tego serwera, bo wiele ruchów podejmowanych przez administrację nie podobało mi się na tyle, że już dawno przestałem grać, ale przyznam, że wyjątkowo żałosne jest to, jak prędko każdy nagle rezygnuje z rangi xD Nic dziwnego, że się źle podziało, skoro takie szczury przebrzydłe były w ekipie, noga się powinęła i już, brak czasu, brak chęci, może na drugim serwerze dostaną rangę xD Wbrew pozorom może dobrze się stało, bez takich przewalaczy i kolesiostwa w wykonaniu np. azzi i innych z pewnością będzie lepiej. Miejmy nadzieję, że konkurencja was wzmocni, niech oba serwery walczą o graczy uczciwie, będzie ok

Post w stylu nie wiem, ale się wypowiem, pozdro wariat 

Mixer, Sava, HRVATSKA i 1 inny lubią to

48 minut temu, SSMACKO napisał:

Jaki jest stosunek zarządu do botów które poruszają sie autami i tworzą sztuczna otoczkę żywego miasta?

Toyer w jednej z wiadomości napisał, że jeżeli pojawi się taka możliwość ruch uliczny zostanie testowo uruchomiony na serwerze. Ostatecznie gracze zadecydują, czy zostaje, czy nie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Liczę na to, że zarówno nazwa tematu, jak i nowo wprowadzone rozwiązania na serwerze przełożą się na solidną i uczciwą rozgrywkę na nowej platformie. Nie oszukujmy się ale lepszej szansy nie dostaniecie na powrót graczy - chyba każdy czytający ten wpis  rozumie o co chodzi i nie trzeba się rozdrabniać nad tym. Sektor półświatka jest jednym z najważniejszych sektorów bo właśnie w tym sektorze gra najwięcej ludzi i nie same zmiany skryptowe pomogą utrzymać owych graczy ale to już większość kumatych osób napisała w tym temacie. Będąc szczerym nie sądziłem, że kiedyś to napiszę ale

Spoiler

życze powodzenia. 

Edytowane przez Kamilwalewiadro
Skala lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin