Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Nowy rozdział dla półświatka

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, rajan napisał:

z auta da się wyrzucać tą broń? To by było spoko

Tak, jest taka możliwość.

naughty i daw lubią to

Potrzebujesz czegoś? Napisz na pw lub dc!

W wiadomościach proszę o natychmiastowe przedstawienie problemu.
Wiadomości typu "Hej" z oczekiwaniem, aż ja dopytam będą ignorowane

KoruS's discord banner

20 minut temu, Toyer napisał:

System pożarów

image.pngWprowadzamy rozbudowany system pożarów, który otwiera zupełnie nowe możliwości zarówno dla organizacji przestępczych, jak i dla służb ratunkowych. Od teraz możecie wywoływać prawdziwe pożary za pomocą koktajli Mołotowa - i to nie są tylko efekty wizualne.

Rzucenie Mołotowa w pobliżu drzwi do interioru wywoła pożar wewnątrz budynku - ogień będzie widoczny zarówno z zewnątrz, jak i dla osób przebywających w środku. Chcecie spalić konkurencyjny lokal? Wysłać wiadomość rywalizującej organizacji? Teraz macie do tego narzędzia.

Pożary nie są statyczne - im dłużej płoną, tym bardziej się rozprzestrzeniają i stają się większe. To oznacza, że szybka reakcja straży pożarnej może uratować budynek, ale zbyt długie zwlekanie skończy się katastrofą. System ten daje również LSFD prawdziwe pole do popisu - szczegóły dotyczące narzędzi gaśniczych dla służb przedstawimy w dedykowanym newsie dla frakcji porządkowych.

Oprócz budynków, możecie również podpalać pojazdy. Czasem trzeba pozbyć się dowodów, czasem chcecie po prostu zrobić widowisko - teraz macie taką możliwość.

Mam pytanie... Do tej pory aby pożar wzniecić kanistrem, trzeba było upewnić się że na duty jest przynajmniej 3 osoby z fire. Teraz jak to będzie działało? 

3 minuty temu, NiezależnaFretka napisał:

Mam pytanie... Do tej pory aby pożar wzniecić kanistrem, trzeba było upewnić się że na duty jest przynajmniej 3 osoby z fire. Teraz jak to będzie działało? 

Szczegóły o systemie pożarów będą udostępnione w publikacji dt. zmian w organizacjach publicznych.

Potrzebujesz czegoś? Napisz na pw lub dc!

W wiadomościach proszę o natychmiastowe przedstawienie problemu.
Wiadomości typu "Hej" z oczekiwaniem, aż ja dopytam będą ignorowane

KoruS's discord banner

Jak to się mówi lepiej późno niż wcale a przejście na platformę co żyje i dobrze jej idzie jest dobrą zmianą. Nic tylko czekać na kolejne zmiany może dodatki i funkcje zaczerpnięte z gta świat w stylu mini gier możliwości oglądania telewizji większej floty fajnych pojazdów i kto wie co jeszcze. 

kajtula, SA7MON_ i Dyziak lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin