Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[TAXI] Downtown Cab Company

DMN

Rekomendowane odpowiedzi

cabcompany.png?width=400&height=132

Downtown Cab Company to firma stworzona w celu zapewnienia stabilizacji w jednej z niszowych branż w Los Santos. Budowana od początku przez człowieka bez doświadczenia w biznesie, znającego jednak doskonale kunszt "złotówy". Pomysł otwarcia kolejnej, konkurencyjnej firmy zrodził się stosunkowo niedawno. Legalizacja obecnie prowadzonej, jednoosobowej prywatnej działalności przewozowej otwiera ogrom możliwości przed raczkującym przedsiębiorcą. Począwszy od zakupu kolejnego samochodu, przez świadczenie jakościowych usług, skończywszy na szeroko pojętym marketingu. Suma tych zalet zaważyła na decyzji o zainwestowaniu czasu i pieniędzy w nowe przedsięwzięcie.

Działalność DOWNTOWN's, jak sama nazwa wskazuje, polega na przewozie osób. U nas chcemy aby każdy gracz reprezentował jakąś unikalność. Na pewno nie stworzymy armii monotematycznych botów w jednakowych uniformach z regułkami skopiowanymi w notatniku. Chcę iść w bardziej w stronę realiów USA gdzie większość taksówkarzy to imigranci. Mile widziane będą także postaci z półświatka. Połączenie tych wszystkich cech zapewni unikalny klimat.

Rozwój biznesu mocno uzależniam od wydarzeń IC i od tego jak potoczą się losy mojej postaci Liam Harvey. Na chwilę obecną zakładam stopniowy rozwój i wzbogacenie firmy o kolejną taksówkę na którą pieniądze już są. Moim wkładem na start jest kapitał w wysokości 25.000$ oraz prywatna taksówka. Pierwsze zyski zostaną przeznaczone na zakup kolejnych taksówek i zwiększenie etatów, w kolejnym etapie rozwoju zakupię parking wraz z biurem. Po osiągnięciu priorytetowych założeń do floty dołączy holownik co będzie także rozwojem firmy o usługi pomocy drogowej. 

Spoiler

OOC

Hej, jestem Damian. Mam 28 lat. Niektórzy kojarzą mnie z poprzedniego projektu, lsvrp gdzie miałem przyjemność prowadzić dla Was warsztat 24/7 Auto Repair. Zazwyczaj kręcę się wokół projektów MC, wówczas Mongols @Sebek, Dirty Crows od grubego na Paleto, a dziś gram przy Lost MC @Burton. Zazwyczaj napędzam grę angażując wiele osób. Samo prowadzenie biznesu nie jest mi obce, natomiast w roli właściciela taxi wystąpię pierwszy raz. Od tego projektu oczekuję przede wszystkim wielu ciekawych wątków. Jest on dla mnie fajnym sposobem na prowadzenie postaci. Sam chętnie zaoferuję każdemu chętnemu rozgrywkę na poziomie, bez masówki. Kwestię lokalizacji biznesu zważywszy na jego charakter chciałbym omówić po ewentualnej akceptacji.

Grafika thanks by @Pawlik

Dexel lubi to

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin