Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #82

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Centrolewus napisał:

Co do skillchecków to kto ma premium widział przecieki. Te skillchecki to akurat dobra zmiana. Są one w krótkich odstępach (5-10 sekund i każdy skończony skillcheck daje 5 jotek... Chyba, że to zmienili). A same skillchecki są prostsze niż w grach z ery PS3. Trzeba mieć masywne skill issue aby nie trafić prostych skillchecków XD.

Osu Gameplay - Skrillex - Bangarang [LC] (S Rank)

silownia w skrocie, juz wole se lezec godzine wbijajac jotki ze skryptem i gadac z ziomusiami/ogladac tiktoki niz taka gierke co sztucznie wydluza rozgrywke, nie daje zadnego urozmaicenia rp bo zamiast grac rp to klikam alt/klikam skillchecki, juz lepszym urozmaiceniem byla by komenda dodajaca status odpowiedni do tego co sie chce grac, zero boostów do dmg czy czegokolwiek bo na kij i granie roleplayu tak jak powinno

viver lubi to

2 godziny temu, NiezależnaFretka napisał:

- Skillchecki - a kiedy było dozwolone granie na bocie/makro? Właściwie w jakiej grze można grać na botach? Chyba w żadnej. Za to najczęściej daje się kicki jak się przyłapie kogoś na tym. 

Mało który członek ekipy widzi w tym problem. Trzeba być na prawdę katem, by kazać komuś napierdzielać fizycznie w klawisz, gdy zamiast tego można sobie pooglądać film na drugim monitorze. Inaczej ma się sprawa, gdy bijesz siłkę na Vespucci, odpalasz bota, idziesz spać, a obok Ciebie się strzelają i na to nie reagujesz. Inaczej ma się także sprawa, gdy siedzisz przy kompie, reagujesz na otoczenie, a jedyna rzecz to oglądanie serialu na drugim monitorze, wpierdzielając sobie żarełko. Ten nowy skrypt to takie dopierdzielenie graczowi, że szok. Skoro tak chcecie uprzykrzyć wbijanie jotów, to najlepiej całkowicie usuńcie system siłowni i po problemie, nikt nie będzie używał bocików : D

A te ubrania premium? rozumiem, że chcecie, by Wam się hajsik zwrócił, ale nawet bez tych ubrań pewnie zarabiacie fajny profit. Te ubrania za hajs to totalny syf. Nie widzi mi się kupować usługi za realną gotówę na ubranka do mojego pixelowego ruska. Pewnie znajdą się łebki, co to wykupią, ale to totalny strzał we własne kolano. Pozdro

Edytowane przez Mateuszovsky

10 minut temu, FSO Enthusiast napisał:

silownia w skrocie, juz wole se lezec godzine wbijajac jotki ze skryptem i gadac z ziomusiami/ogladac tiktoki niz taka gierke co sztucznie wydluza rozgrywke, nie daje zadnego urozmaicenia rp bo zamiast grac rp to klikam alt/klikam skillchecki, juz lepszym urozmaiceniem byla by komenda dodajaca status odpowiedni do tego co sie chce grac, zero boostów do dmg czy czegokolwiek bo na kij i granie roleplayu tak jak powinno

Mordo jak wbicie 35 jotek to dosłownie max minuta życia XD

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

18 minut temu, Mateuszovsky napisał:

Mało który członek ekipy widzi w tym problem. Trzeba być na prawdę katem, by kazać komuś napierdzielać fizycznie w klawisz, gdy zamiast tego można sobie pooglądać film na drugim monitorze. Inaczej ma się sprawa, gdy bijesz siłkę na Vespucci, odpalasz bota, idziesz spać, a obok Ciebie się strzelają i na to nie reagujesz. Inaczej ma się także sprawa, gdy siedzisz przy kompie, reagujesz na otoczenie, a jedyna rzecz to oglądanie serialu na drugim monitorze, wpierdzielając sobie żarełko. Ten nowy skrypt to takie dopierdzielenie graczowi, że szok. Skoro tak chcecie uprzykrzyć wbijanie jotów, to najlepiej całkowicie usuńcie system siłowni i po problemie, nikt nie będzie używał bocików : D

A te ubrania premium? rozumiem, że chcecie, by Wam się hajsik zwrócił, ale nawet bez tych ubrań pewnie zarabiacie fajny profit. Te ubrania za hajs to totalny syf. Nie widzi mi się kupować usługi za realną gotówę na ubranka do mojego pixelowego ruska. Pewnie znajdą się łebki, co to wykupią, ale to totalny strzał we własne kolano. Pozdro

Czekaj aż wprowadzą EUP Premium

Mith, Zoh, WujekEddy i 1 inny lubią to

11 minut temu, Mateuszovsky napisał:

No właśnie chodzi kwestia tutaj, że nie ma reakcji na otoczenie i do tego się odnosiłam. Ja osobiście nie korzystam z systemu siłowni, bo to mi do kreacji nie jest potrzebne. NIemniej, tyle zrozumiałam że ten system umożliwi szybsze nabijanie i mam nadzieję, że tak będzie. 

A ubrania premium? Zostały dodane ubrania do darmowych paczek i została dodana paczka premium - jak to Toyer opisał jest to ukłon dla ludzi co kupują konto premium i dla jednych jest to zbędny dodatek, dla innych może wręcz przeciwnie; ponadto każdy mod zewnętrzny kosztuje, każde wykonanie/wykup licencji kosztuje. I zdradzę Ci sekret, nie musisz tego kupować i możesz korzystać z darmowych paczek, które zostały też odświeżone i dodane nowe ubrania - nikt tego Ci nie każe kupować, a skoro nie zamierzasz kupować konta premium dla paczki ubrań, to znaczy że tego nie potrzebujesz 🙂
Ponadto koszt utrzymania serwisu też rosną... trzeba ignorować ten fakt, jeśli się tego nie zauważa. I nie bronie tego, że poszło trochę w monetyzację i w większości sytuacji sama jestem przeciwna - ale serwis z czegoś utrzymać się musi, a dochód z takiego serwera nie jest równomierny - w jednym miesiącu ktoś konto premium kupi, w następnym już nie... Do tego jeśli są jakieś nadwyżki to pewnie idą na innego rodzaju rozwiązania, mody etc.

Deeli i Esty lubią to

5 godzin temu, sunmoonRPK napisał:

Ja mam takom propozycje z tymi nielegalnymi migrantami to powinno byc tak ze sie respisz na cayo perico dostajesz ludke i dopiero musisz doplynac do los santos a na wodzie patrole policyjne kture bendom scigac takich migrantuw a no i zeby moc rozpoczac przeprawe to minimum 2 LEA na duty zeby bylo troche adrenaliny podczas tej przeprawy jak w realnym swiecie A jeszcze dodac takie fale ze co 4 godziny jak ktos robi postac to musi cekac na reszte az lodka bedzie pelna to w ogole by bylo super 

Z ramienia ICE jestem bardzo chętny na to. Mogę ogarnąć to pod Border Patrol skleić ekipę z LEA i można to grać. Dla mnie bomba

7 minut temu, Mateuszovsky napisał:

Albo nigdy nie biłeś siłki, albo bijesz ją także na bocie i nie wiesz ile faktycznie wbija się siłownie 🙄

Ale ja mówię w kontekście tej zmiany z skillcheckami. Jak nic nie zmienili względem przecieków to wbicie 35 jotek to bedzie okolo minuty jak nie masz skill issue i potrafisz trafiać podstawowe skillchecki xD

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin