Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #82

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

To po co w ekipie 25 modderow skoro i tak musieliście kupić ciuchy za średnią wypłatę? Niedługo zaczniecie wprowadzać też strefy z nowymi obiektami które będą dostępne tylko dla premium? Nie czaje, patrząc na ilość ludzi ze statusami premium to nawet finansowo się to Toyerowi powinno spinać, a zamiast tego dostajemy kolejny podział graczy. Już widzę scigantów co się kloca jak odegrać wypadek bo oni mają koszule premium więc wiedzą lepiej. Okropne podejście według mnie...

3 minuty temu, poczujbibe napisał:

To po co w ekipie 25 modderow skoro i tak musieliście kupić ciuchy za średnią wypłatę? Niedługo zaczniecie wprowadzać też strefy z nowymi obiektami które będą dostępne tylko dla premium? Nie czaje, patrząc na ilość ludzi ze statusami premium to nawet finansowo się to Toyerowi powinno spinać, a zamiast tego dostajemy kolejny podział graczy. Już widzę scigantów co się kloca jak odegrać wypadek bo oni mają koszule premium więc wiedzą lepiej. Okropne podejście według mnie...

Są "lepsi i lepsiejsi", to pierwszy projekt na który wydałem tyle kasy, ale najwidoczniej wciąż zbyt mało by mieć dostęp do takich rzeczy jak ubrania.

xddd.png image.png.0e98bf424312b22567c11a6dc03ddcd3.png

42 minuty temu, Broom napisał:

Kawał dobrej roboty, i co? Oczywiście polepszy RP 😁

polepszy rpg chyba, nwm w jakim momencie ktos spojrzal na propozycje nowego skryptu silowni i powiedzial ze to dobry pomysl ale byl pijany i niespelna rozumu x D tak samo z ciuchami premium, moze zaraz zeby grac cokolwiek innego niz smieciarz bedzie trzeba zaplacic? albo wejscie na serwer 5 pln jak crasha dostaniesz to znowu 5tak?

17 minut temu, WujekEddy napisał:

Są "lepsi i lepsiejsi", to pierwszy projekt na który wydałem tyle kasy, ale najwidoczniej wciąż zbyt mało by mieć dostęp do takich rzeczy jak ubrania.

Darmowa paczka, też została dość mocno zaktualizowana. To nie tak, że tylko nowe ciuchy weszły do paczki premium. 

street law lubi to

10 minut temu, NiezależnaFretka napisał:

Darmowa paczka, też została dość mocno zaktualizowana. To nie tak, że tylko nowe ciuchy weszły do paczki premium. 

No to o tym zapomniano napisać w changelogu. Też zrozumiałem jakby jedynie dodano paczkę tych ciuchów premium. No i trochę kontrowersyjne, tu się nie ma co sprzeczać. Fajnie jakby dano jakiś pokaz tych ubrań, bo boję się, że będą to same gucci, balenciagi i amiri jak dla 14 letnich maćków z 5city albo rezydentów złotych tarasów w warszawie xD. 

Edytowane przez wroniec

Zajebisty skrypt siłowni, w końcu nie musze używać keybindera i zamiast siedzieć na afku przez 45 minut mogę zacząć grać rp... A nie, czekaj. Teraz muszę siedzieć i wpatrywać się jak debil w ekran, żeby w odpowiednim momencie wcisnąć odpowiednią sekwencję klawiszy pewnie raz na 15 minut XD. Niezły serwer RP, chłopcy nie ma co. Ciuchy premium to już w ogóle hit, ale mogliście przynajmniej nie podnosić cen osobom, które was wspierały, żeby ich jeszcze bardziej wydoić na kasę, bo premium oprócz tych ubrań teraz, nigdy nie oferowało nic interesującego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin