Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[SKARGA/liluchax] Fiflakmurzyn1312.

carpediem-cornerdm

Rekomendowane odpowiedzi

Na postaci Deanna Campbell grałam w dwóch gangach Tree Top Piru (pierwszy gang Sizenoxa), a drugi mój, który liderowałam - Dementuje twą wypowiedź prostym faktem, pierwsze TTP w których grała postać Deanna Campbell były kawał czasu temu, nie były to TTP Sizenoxa, wszystko zweryfikować można w historii panelów twojej postaci.

Nie przypominam sobie ani jednej sytuacji, w której grałam na Vespucci jako cywil, cały czas od początku powstania postaci Deanna Campbell miałam panel organizacji przestępczych i nigdy go nie straciłam, co automatycznie mogłoby zrobić z mojej postaci cywila. - Więc masz problemy z pamięcią, wszystko można sprawdzić w logach twojej postaci, tak samo jak w Ticketach które wysyłałem na dc półświatka z którego, zostałem wyrzucony. 

22 godziny temu, liluchax napisał:

Kolejnym błędem w kreacji jej postaci było, granie modelki (pod panelem branży) aby później strzelać się z UZI na stacjach. - zacznijmy od faktu, że ja nawet panelu branży nie miałam, bo mój temat był zaledwie przez 2 tygodnie i nie zdążyłam go odebrać. Od początku prowadzenia mojej postaci odgrywałam stawianie małych kroków w modelingu, nie robiłam z niej nie wiadomo jakiej Gigi Hadid, a jedynie IC miałam podpisany kontakt na jedną sesję zdjęciową, co potwierdzić może @wzmacniacz cisnienia jako osoba, która była CEO agencji modelingowej. Tak na prawdę ta sesja nawet nie zdążyła ujrzeć światła dziennego bo zrezygnowałam z tematu w branży niecałe 2 tygodnie po tym jak temat został zaakceptowany i narracyjnie z kariery modelki na rzecz setu, poprzez to, że w gangu wystąpiły komplikacje IC (krwawa wojna z wrogimi setami) i moja postać wtedy porzuciła karierę modelingową, aby w pełni skupić się na życiu na ulicy. Ta decyzja została ustalona po ustaleniach z opiekunami półświatka przestępczego

Odpowiem na to jednym, temat w branży był po akceptacji, byłaś nawet na discordzie. Przeczytaj własną aplikacje, zobacz jaki czas byłaś w branży, to twoja wina że nie odebrałaś panelu.  https://forum.v-rp.pl/topic/32355-lady-boo-boo-💅. Więc zastanów się zrezygnowałaś z branży, wyrzucili ciebie czy jak? Zresztą grałaś w dwóch TTP, postaci które były zatrzymane były z branży a ty byłaś tam dwa tygodnie? Widzę tutaj tylko kłamstwa, gubienie się we własnych słowach. Zresztą jeżeli temat wisiał byłaś w branży, nic to już nie zmienia czy odebrałaś panel czy nie ;D.

Odnosząc się do tego przekieruję osobę rozpatrującą tą skargę do apelacji, w której wszystko wyjaśniłam i podparłam dowodami. - Nie obchodzi mnie w żadnym stopniu to, czy twoja postać miała historie kryminalną czy nie. Będąc fryzjerką czy inną tatuażystką zaznaczę w ciąży, biegałaś z AK-47 biorąc czynny udział w FCK. Zresztą wystarczy przeczytać to co pisał Aikon, to już pokazuje jaki był twój poziom. Zresztą apelacja odrzucona, więc nie wiem o czym się tutaj bronisz.

podczas wojny na FCK siedziała w swoim interiorze i tam grała, aby nikt nie wbił jej FCK bo przecież wtedy będzie koniec jej, świetnie kreowanej postaci. - nigdy nie grałam w swoim interiorze i się w nim ukrywałam, pomijając sytuacje, w których naturalnie szłam do intka, podczas mojego afczenia i rozwiązywania ticketów na discordzie sektora przestępczego, bo notorycznie łamaliście regulamin. To fakt, podczas wojny na FCK siedziałam w interiorze, ale tylko i wyłącznie podczas kiedy miałam AFK, co również można śmiało sprawdzić w logach, że kiedy przekraczałam drzwi interioru to zaraz miałam afka, bo naturalnie będąc liderem organizacji też było sporo do wyjaśniania, tym bardziej z osobami, które łamały regulamin i non stop musieliśmy wisieć w ticketach na discord zamiast grać IC. Podczas całej tej wojny padłam na bw może z 3, albo 4 razy, a wojna trwała dobre 2/3 tygodnie. Za każdym razem grałam obrażenia tak jak powinnam, stosowałam się do limitu czy cooldown od akcji ofensywnych, co mogłoby zaburzyć kreację mojej postaci.

Kolejne kłamstwo z twojej strony, mieliśmy człowieka który obserwował ciebie podczas wojny na FCK, ponieważ byłaś głównym celem. Gdy tylko przejechaliśmy jeden raz uciekałaś do intka i grałaś tam, do momentu kiedy zabiliśmy wbk'ów z twojej organizacji, których miałaś multum bo mieliście zwykłą masówkę nie wiedząc, że na waszym discordzie miałem multum lat After Put-On grając w R40. 

Może warto się zastanowić nad tym, że w tym momencie zachowujesz się jakbyś był pępkiem świata, wypisujesz do każdego pomocnika na PW wrzucając im po 20 wiadomości, aby Krzysiek zdjął Ci blackliste, którą dostałeś przecież nie bez powodu, prawda? Tutaj też warto się zastanowić nad tym dlaczego Twoje skargi do boa na moją osobę zostały odrzucane. Już pominę to, jakie obrzydliwe teksty wysyłasz mi na moje PW. Ode mnie to by było na tyle, jak bardziej jestem skłonna wysłać wszelakie dowody z mojej gry (szczególnie powtórki), czy logi @Mixer, aby nie wywlekać tego na forum. No i też wszystkie sytuacje, czy ustalenia na ticket crime może potwierdzić @Krzysiu.

Proszę, pokaż mi jakie teksty wypisuje do ciebie na czacie prywatnym. Nie pisałem ani razu do Krzyśka czegoś typu "Zdejmij mi BL bo się lubimy". Wręcz chciałem mu zgłosić osobę na multikoncie z jego sektora myślisz, że wtedy zachowuje się jakbym był pępkiem świata? Wypisuje do każdego pomocnika oprócz ciebie z powodu, żeby przekazali Krzysiowi aby przeczytał czat prywatny - TYLE. Więc skoro jesteś skłonna wysyłaj swoje powtórki, nie interesują mnie twoje ustalenia tylko prawda. Każdy zarzut który tutaj poleciał, ma swoją podstawę i nawet @Sava z którą ostatnio pisałem, rzekła że twoje 

"Bangerka która odstawiła set na bok aż trzy bądź cztery razy, aby później wrócić z Vespucci by kontynuować swoje fantazje strzeleckie, nie zwracając uwagi na to że jedna kulka może zniszczyć jej karierę modelki". - co do tego to tak jak napisałam na górze, nie odstawiłam setu i nie pojechałam grać na Vespucci, choć miałam takie propozycje IC, które rzecz jasna odrzuciłam (tutaj również może potwierdzić ten fakt Bogdan, który grał postać R.Keegan, bo z nim grałam ten wątek i on proponował mi "swój kąt" u siebie w mieszkaniu). 

tak samo jak na secie który grała 3 bądź 4 raz a dalej, nie wiedziała o nim nic - postacią Deanna Campbell grałam w dwóch gangach TTP, na co miałam zgodę opiekuna półświatka, w żadnej innej organizacji nie grałam (można śmiało sprawdzić historię grup). Co do tego, że nie wiedziałam nic o gangu, który grałam to mogę śmiało powiedzieć, że opiekun crime nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń, wiedział od początku co gram i w jaki sposób gram - a przecież w regulaminie półświatka przestępczego jest wzmianka o tym, że liderzy organizacji muszą mieć pojęcie o danym projekcie. Do samego zamknięcia organizacji nie usłyszałam personalnie w swoją stronę żadnych zastrzeżeń, co do prowadzenia mojej postaci czy sposobu prowadzenia organizacji TTP.

Odpowiem krótko na związek z tym skinheadem, chłop ma oficjalna organizacje i pokazuje taki właśnie poziom. Dodając kilka groszy od siebie, twoje słowa o związku brzmią jak "Dymam się dla interesów" zresztą wiesz jak długa droga jest od Longbeach do Compton? Codziennie jeździć na Compton, żeby sobie postrzelać jako modelka - TO JEST WYCZYN. Skin - Czarnula = zdrowy związek. Tyle mam do powiedzenia siema.

Spoiler

Pozdrawiam  @Sava pomogła mi dużo w znalezieniu informacji, mówiąc mi o kilku sprawach. 

Edytowane przez fiflakmurzyn1312.
Jibbi, dixoniak7, Pako i 33 innych lubią to

Zostałem wywołany do tablicy więc dodam coś od siebie. Moja postać nie jest rasistą i takie było założenie od samego początku, gdy wymyślałem jej background. Dużo osób żyje w błędzie, że jak ktoś ma wytatuowaną swastykę jest z automatu rasistą to tak nie wygląda. Zawsze starasz się dostosować do środowiska, w którym przebywasz żeby nie być odrzutkiem, chcesz się przypodobać znajomym nawet jeżeli masz inne poglądy etc. mój char jest jednym z takich przykładów. Tak samo są sytuacje, gdzie rasiści robią interesy z czarnoskórymi, bo zawsze chodzi o pieniądze. Postać liluchy czerpała korzyści będąc w relacji z moją tak samo moja postać też miała korzyści będąc w 'związku' z jej charem jako przykład mogę podać, że rzucałem towar dla jej gangu co jest równoznaczne z tym, że zarabiałem na nich pieniądze. Jeżeli chodzi o jakieś odstawianie setu nie mam wiedzy na ten temat ale przez cały czas, który z nią grałem nie widziałem żeby kiedykolwiek miało coś takiego miejsce, bo zawsze mówiła o różnych problemach, z którymi zmaga się jej osiedle. Kolejna rzecz 'ukrywanie się przed obawą o FCK' również nie dochodziło do takich sytuacji, gdy graliśmy razem żeby chowała się po kątach, interiorach czy chuj wie gdzie i kiedy nie graliśmy razem też pewnie tak nie robiła. Zarzut o Vespucci jest zmyślony lub ktoś mu podrzucił chujowe info postać liluchy nigdy nie mieszkała na plaży ani nie miała z nią nic wspólnego prócz relacji z Randalem. Jedyne co to moja postać oferowała schronienie czarnuli ze względu na krwawą wojnę z Crips, którą toczył jej set i w obawie o jej życie rzucił jej taką propozycje, z której nigdy nie skorzystała. Tyle z mojej strony osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia. 

6 godzin temu, fiflakmurzyn1312. napisał:

Odpowiem krótko na związek z tym skinheadem, chłop ma oficjalna organizacje i pokazuje taki właśnie poziom. Dodając kilka groszy od siebie, twoje słowa o związku brzmią jak "Dymam się dla interesów" zresztą wiesz jak długa droga jest od Longbeach do Compton? Codziennie jeździć na Compton, żeby sobie postrzelać jako modelka - TO JEST WYCZYN. Skin - Czarnula = zdrowy związek. Tyle mam do powiedzenia siema.

Mam oficjalną organizacje i mój poziom jest bardzo wysoki nawijasz o rzeczach, o których nie masz pojęcia i używasz jakichś argumentów z dupy. Wyżej wytłumaczyłem jaka to wygląda faktycznie. Znów gadasz o tym, że jeździła z Long Beach do Compton, gdzie nigdy tam nie mieszkała, swoją drogą bez kitu bardzo daleko jest do tego comptona;

Spoiler

image.png.c02782baa365be935d9406bb8fec9926.png

Jak już rozmawiamy o poziomie, Ty za to prezentujesz bardzo wysoki poziom ale chyba biedy umysłowej, spójrz lepiej na swoje logi zanim zaczniesz oceniać czyjąś gre.

Spoiler

image.png.eb23a3917b805e8ea3cc9ce231727f27.png

Edytowane przez Bogdan.

1 godzinę temu, Bogdan. napisał:

Zostałem wywołany do tablicy więc dodam coś od siebie. Moja postać nie jest rasistą i takie było założenie od samego początku, gdy wymyślałem jej background. Dużo osób żyje w błędzie, że jak ktoś ma wytatuowaną swastykę jest z automatu rasistą to tak nie wygląda. Zawsze starasz się dostosować do środowiska, w którym przebywasz żeby nie być odrzutkiem, chcesz się przypodobać znajomym nawet jeżeli masz inne poglądy etc. mój char jest jednym z takich przykładów. Tak samo są sytuacje, gdzie rasiści robią interesy z czarnoskórymi, bo zawsze chodzi o pieniądze. Postać liluchy czerpała korzyści będąc w relacji z moją tak samo moja postać też miała korzyści będąc w 'związku' z jej charem jako przykład mogę podać, że rzucałem towar dla jej gangu co jest równoznaczne z tym, że zarabiałem na nich pieniądze. Jeżeli chodzi o jakieś odstawianie setu nie mam wiedzy na ten temat ale przez cały czas, który z nią grałem nie widziałem żeby kiedykolwiek miało coś takiego miejsce, bo zawsze mówiła o różnych problemach, z którymi zmaga się jej osiedle. Kolejna rzecz 'ukrywanie się przed obawą o FCK' również nie dochodziło do takich sytuacji, gdy graliśmy razem żeby chowała się po kątach, interiorach czy chuj wie gdzie i kiedy nie graliśmy razem też pewnie tak nie robiła. Zarzut o Vespucci jest zmyślony lub ktoś mu podrzucił chujowe info postać liluchy nigdy nie mieszkała na plaży ani nie miała z nią nic wspólnego prócz relacji z Randalem. Jedyne co to moja postać oferowała schronienie czarnuli ze względu na krwawą wojnę z Crips, którą toczył jej set i w obawie o jej życie rzucił jej taką propozycje, z której nigdy nie skorzystała. Tyle z mojej strony osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia. 

Widzisz twoim zdaniem oferowałeś jej tylko mieszkanie, ponieważ krwawa wojna z R40 pozostawiał jej życie na cienkiej rzęsce. Warto tylko ci wspomnieć, że Lilucha nie siedziała dużo czasu w swoim "SCHRONIENIU" tylko jechała na Davis, czasami nawet sama nas prowokowała abyśmy do nich wpadli. Lilucha to osoba która tylko jak widziała że ktoś krąży wokół ich bloków, uciekała do środka intka co mamy udokumentowane na prostym nagraniu. Nie było tak raz, tylko za każdym razem. Mogłeś nie grać rasisty, rozumiem to bo Skinheadzi, również wykorzystują czarnoskóre kobiety seksualnie i nie tylko. Ale rzadko kiedy, spotkasz skinheada który nie wstydzi się przed swoimi znajomymi że jest z czarnoskórą kobietą w związku, lepiej nawet razem mieszkają. 

Jeżeli mówisz że twoja organizacja trzyma się na wysokim poziome, przypomnę jak podczas naszej rozgrywki w Asian Boys Crips. Ty i Mongols MC grając 40 letnie postaci, wykonywaliście na nas dm'y, bo ktoś nazwał twoją prostytutkę "prostytutką". Do tego grając 40 letnie postacie, pressujecie laskę pod klubem bo ci powiedziała, że jesteś brzydki.

Tak droga to 18 minut, ale spójrz na korki i wszystkie tego typu rzeczy. Mówisz mi że prezentuje poziom biedy umysłowej, ale to ty patrzysz na google maps ile minut zajmuje droga.

Cała otoczka wokół twojej oficjalnej organizacji też jest śmieszna, bo wbiliście się na nią tylko z powodu że dwie inne akurat z zeszły z tego statusu.

"Dużo osób żyje w błędzie, że jak ktoś ma wytatuowaną swastykę jest z automatu rasistą to tak nie wygląda" - To jest rzecz, która śmieszy mnie jak nigdy. Jeżeli grasz skinheada, myślę że nie jesteś na tyle głupim człowiekiem aby powiedzieć, że swastyka nie jest rasistowskim symbolem. Swastyka nie obraża tylko czarnoskórych, naziści w swoich przekonaniach uważali że każda gorsza rasa niż Aryjska, nie powinna mieć miejsca na ziemi. To nie obraża tylko czarnoskórych ale również Żydów i wiele innych ras.

@Bogdan. Pozwolę sobie tutaj dodać jedną rzecz, która pokazuje właśnie. Podejście twojej postaci do czarnoskórych 
image.png

Nie czytasz ze zrozumieniem.  
Warto tylko ci wspomnieć, że Lilucha nie siedziała dużo czasu w swoim "SCHRONIENIU" tylko jechała na Davis.
- Napisałem, że moja postać oferowała jej schronienie ale z niego nie skorzystała nawet podkreśliłem kluczowe słowa, a Ty dalej brniesz w swoje. Powtórzę jeszcze raz jej char nigdy nie mieszkała na Vespucci.

"Lilucha to osoba która tylko jak widziała że ktoś krąży wokół ich bloków, uciekała do środka intka co mamy udokumentowane na prostym nagraniu. Nie było tak raz, tylko za każdym razem."
- Nie wiem czy tak było i nie jestem w stanie tego zweryfikować, to ma się nijak do mnie i mnie to nie dotyczy. Napisałem, że gdy graliśmy razem nie dochodziło do sytuacji, w których by się chowała po kątach, a czy tak robiła kiedy ze sobą nie graliśmy? Nie mam pojęcia. 

"Ale rzadko kiedy, spotkasz skinheada który nie wstydzi się przed swoimi znajomym
i że jest z czarnoskórą kobietą w związku, lepiej nawet razem mieszkają."
- Tak się składa, że moja postać nigdy nie afiszowała się ani nie obnosiła z tym, że spotyka się z czarnoskórą laską, nigdy nie pokazywał się z nią w towarzystwie swoich ziomków, nigdy jej im nawet nie przedstawił. Związek przynosił obopólne korzyści.

"Jeżeli mówisz że twoja organizacja trzyma się na wysokim poziome, przypomnę jak podczas naszej rozgrywki w Asian Boys Crips. Ty i Mongols MC grając 40 letnie postaci, wykonywaliście na nas dm'y, bo ktoś nazwał twoją prostytutkę "prostytutką"."
- Ja Tobie przypomnę, że ABZ było totalnym ściekiem nawet jazda na rowerze was przerastała skakaliście na nich jak poparzeni m.in na naszymi głowami. Wykonywaliśmy DM'y przez wojnę, którą sami wywołaliście, co do Mongols nie pamiętam dlaczego z nimi też się napierdalaliście ale nie było żadnej zmowy i nikt ich na was nie nasłał widocznie przejebaliście sobie u nich tak samo jak u nas. Zresztą sam lider przyznał mi w rozmowie, że organizacja (ABZ) była nie wypałem, zrobiła się z tego masówka i poziom był denny.

"Cała
 otoczka wokół twojej oficjalnej organizacji też jest śmieszna, bo wbiliście się na nią tylko z powodu że dwie inne akurat z zeszły z tego statusu."
- Dostaliśmy status organizacji oficjalnej, ponieważ na nią zasłużyliśmy, a nie dlatego że zwolniły się sloty. Masz ból o to, że wyjebaliśmy wam organizacje i próbujesz nas dyskredytować.

14 godzin temu, fiflakmurzyn1312. napisał:

Pozwolę sobie tutaj dodać jedną rzecz, która pokazuje właśnie. Podejście twojej postaci do czarnoskórych 
image.png

XD Masz mnie Sherlocku fajnie, że dałeś się nabrać. Ten post jest zwykłą prowokacją i prztyczkiem w nos dla profilu 'Reality Check', zwykły troll to, że moja postać tak napisała nie znaczy, że faktycznie tak myśli. Zresztą; 

Spoiler

image.png.f1124abf435c740b75b6c94e294f59eb.png

14 godzin temu, fiflakmurzyn1312. napisał:

"Dużo osób żyje w błędzie, że jak ktoś ma wytatuowaną swastykę jest z automatu rasistą to tak nie wygląda" - To jest rzecz, która śmieszy mnie jak nigdy. Jeżeli grasz skinheada, myślę że nie jesteś na tyle głupim człowiekiem aby powiedzieć, że swastyka nie jest rasistowskim symbolem. Swastyka nie obraża tylko czarnoskórych, naziści w swoich przekonaniach uważali że każda gorsza rasa niż Aryjska, nie powinna mieć miejsca na ziemi. To nie obraża tylko czarnoskórych ale również Żydów i wiele innych ras.

Mnie za to najbardziej śmieszy to, że połowa serwera w tym osoby nazywające nas 'skinheadami' (m.in. Ty) nie przeczytały nigdy aplikacji czy chociażby posta jak grać, a potem chodzą i pieprzą głupoty jakby wiedzieli o czym mówią, a chuja wiedzą, nie mają kompletnie pojęcia o czym gadają.

Na koniec kilka słów od 5elementa; Bogdan nie gra skinheada, a peckerwooda i tak, ma rację w tym co pisze. Swastyka jest trademarkiem, coś co ma pokazywać z daleka - "NIE ZADZIERAJ ZE MNĄ"... Ogólnie, nazistowskie symbole w USA mają o wiele inną moc niż u nas w Polsce. Różnice jakie są między peckerwoodami, a skinheadami możesz znaleźć w necie. Generalnie, peckerwoodzi są mniej przesiąknięci ideologią. Skinheadzi są rasistami (bazowo), peckerwoodzi nie są. Peckerwoodzi nie są napędzani ideologią, a motywują ich inne rzeczy jak forsa dla przykładu. Każdy skinhead to peckerwood, ale nie każdy peckerwood to skinhead. FAIM jest organizacją peckerwoodów, gdzie PEN1 i AB to skinheadzi - dla przykładu.

Edytowane przez Bogdan.

18 godzin temu, liluchax napisał:

Więc masz problemy z pamięcią, wszystko można sprawdzić w logach twojej postaci, tak samo jak w Ticketach które wysyłałem na dc półświatka z którego, zostałem wyrzucony. - dalej trzymam się tego, że nie grałam na Vespucci (pomijając momenty, w których przejeżdżałam tamtędy będąc świadkiem interesów postaci Randal Keegan, czy podczas imprez w jego stripclub. Nie grałam nigdy jako cywil, bo cały czas miałam panel org. przestępczych i nie straciłam go na chociażby moment, co zrobiłoby automatycznie z mojej postaci cywila.

Nie miałaś cały czas panelu org. przestępczych bo sama jakiś czas temu pisałaś, że grałaś w dwóch odsłonach Tree Top Piru, ale mniejsza z tym. Nie pojawiałaś się tylko na grę z @Bogdan.ale również, jeździłaś tam sama nie tylko grać ze Peckerwoodami, ale również grać ze zwykłymi nie powiązanymi z crime graczami głównie zaznaczę W GRZE płci męskiej, aby urozmaicić swoją rozgrywkę.  

Nie planowałam wystąpienia wojny z wrogimi setami, to wszystko wyszło drogą IC.- Mieliście narzuconą narracje, ze macie grać beefu z Tokkers od momentu startu, ponieważ  są wyniszczonym setem po wcześniejszych wojnach. Nie mija tydzień macie Beefa z 18'stkami i Tokkersami.

tak jak napisałam wyżej, temat wisiał w branży oczekując na zaakceptowanie/odrzucenie, stąd ekipa crime zadecydowała, że JA, jako jedyna osoba, która miała postać w branży może grać na tej postaci w drugim gangu. Było to grane tylko i wyłącznie za zgodą opiekuna sektora przestępczego. I tak, zrezygnowałam z branży pisząc o tym ticket do opiekuna branży. Początkowo miałam rozwijać postać w kierunku modelingu, ale wystąpiła wojna z kilkoma wrogimi setami i to był powód mojego zrezygnowania, właśnie po to, aby to się ze sobą nie gryzło (branża - granie w gangu), więc Twój argument, że grałam tam tylko dwa tygodnie jest wyssany z palca. Nie planowałam wystąpienia wojny z wrogimi setami, to wszystko wyszło drogą IC. - To że napisałaś sobie że odchodzisz nic nie zmienia, zobacz co masz napisane w twojej aplikacji, to wystarczy aby zobaczyć że jednak nie zrezygnowałaś, tylko po skargach moich @popper @demonchild. @El Fenomeno zdecydował aby wyrzucić twoją osobę z jego sektora. Ja swój panel branży, odebrałem może dwa dni po tym jak się do niej dostałem, dwa dni bo właśnie przez nie mnie nie było.

na to nawet nie mam zamiaru odpowiadać szczegółowo, bo wszystko zostało rozpisane w apelacji. Jedynie mogę się odnieść do domniemanej ciąży mojej postaci (XD), nie grałam postaci w ciąży (logi wszystko zweryfikują). - Pozwolę sobie przywołać to co opiekun półświatka miał do powiedzenia, żeby nie było że @5element był nastawiony na twoją osobę, skrytykował moje argumenty co do Bogdana ale tym razem nie o tym, lepiej zobaczyć co on napisał o twojej blokadzie postaci. Tłumacząc się twoją apelacją nic nie zdobędziesz bo przypomnę - JEST ONA ODRZUCONA. Więc @Mixerjeżeli mogę prosić zaakceptujesz w tym temacie odpowiedź Elementa bo nie jest jednostronna i dużo tłumaczy co do tej kary.

Niestety, ale w tym przypadku przyznałeś się do jawnego łączenia OOC z IC, bo dlaczego miałabym być głównym celem? Skoro beef był między setami, nie personalny między Tobą, a mną. Druga sprawa, jeden raz uciekałam do intka i grałam tam, to w końcu podczas całej wojny między TTP, a R40 uciekałam do interioru, czy tylko raz, bo już chyba sam się pogubiłeś w tym co mi zarzucasz. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że w każdym przypadku byłam albo w aucie razem z Randal Keegan (CELOWO jeździliśmy i zmienialiśmy auta, żebyś tylko nie trafił na mnie, bo poprzez IC w taki sposób zabezpieczaliśmy się przed ostrzałem i śmiercią). - Widzę że masz problemy z prostym łączeniem faktów, nigdzie nie łączyliśmy cię OOC tylko byłaś głównym celem, bo najwięcej szczekałaś nie OOC tylko IC, myślę że łatwo to zrozumieć. Zresztą jeżeli chodzi ci o naszego agenta, mogę ci wysłać każdego smsa z gry który z nim wysłałem jedyne co mamy innego to zdjęcia, bo te wysyłał na discordzie bo w grze się chyba nie da. Pomyliłem się, chciałem napisać że pierwszy raz gdy chcieliśmy ciebie dopaść uciekałaś do intka po naszym jednym kółku, patrząc na to jeszcze lepiej osoby z twojej organizacji z którymi dobrze znam się OOC same wyśmiewały twoje zachowanie i ciągłe marzenia o utrzymaniu, postaci która była bangerka/modelką przy życiu. Nigdy nie zmieniałaś auta bo zawsze jeździłaś swoją Rebla bądź drugim ubermachtem które też zyskałaś w ciekawy sposób. 

świetnie to zagrałeś usuwając swoje wiadomości, które do mnie pisałeś w związku z swojej puszczonej plotce o mojej wadze (która swoją drogą nijak ma się co do tego jak faktycznie jest). Już nie wspomnę o dissie, który nagrałeś razem ze swoim kolegą poppinem, czy to jak zrobiliście sobie wspólne kółko adoracyjne wypisując na mój temat na różnych discordach. Próbowaliście początkowo doxować mnie i boa, nie udało wam się to - wasz serdeczny kolega został zablokowany, więc teraz znów wróciliście ze swoją nagonką. Oznaczacie mnie w jakichś dziwnych postach, piszecie na forum czy oficjalnych discordach vibe wyzywając pomocników i opiekuna, wysyłacie zdjęcia losowej dziewczyny cały czas żyjąc w przekonaniu, że to ja, wysyłacie jej nagie zdjęcia mówiąc, że to moje. I cały czas myślicie, że ja jakkolwiek się tym przejmę, mogę śmiało Ci powiedzieć, że trafiłeś na osobę, która ma głęboko w poważaniu to, co o niej myślisz. Jesteście ostatnimi osobami, których zdaniem bym się przejęła. Co do Savy, nie będę wypowiadać się na temat tej kobiety. - Cześć proszę ciebie jeszcze raz, abyś pokazała mi gdzie ciebie wyzywałem tak samo jak, pokazała mi kiedy nagrywałem jakiegoś dissa? Są to śmieszne oskarżenia na które nie masz żadnych dowodów, jest to dla mnie śmieszne ze wytykasz mi rzeczy których nie zrobiłem BO JA ŻADNEGO DISSA NIE NAGRAŁEM, ANI CIEBIE NIE WYZYWAŁEM.

ale o jakim schronieniu Ty teraz piszesz, skoro wyraźnie Ci napisałam ja i Bogdan, że 
ODRZUCIŁAM propozycję schronienia u niego. Prowokowałam, abyście do nas wpadli, to w końcu siedziałam w interiorze cały czas i chroniłam się przed FCK, czy jednak jeździłam i prowokowałam? Gubisz się sam w tym, co mi zarzucasz. Nie jesteś osobą, która będzie decydować o tym kto ma grać rasistę, a nie. - Na rasizm u postaci Bogdana odpowiem w drugiej części mojej wypowiedzi skierowanej do niego. Nie napisałem że gdzieś jeździłaś i prowokowałaś tylko napalona grą, wypisywałaś na Li do cyprexa, że mamy do ciebie wpaść. Myślisz że prowokować da się tylko jeżdżąc wokół kogoś? Siedziałaś w interiorze i tak jak pisałem nawet twoi gracze się z ciebie śmiali. Co do schronienia musicie się zastanowić, bo raz twoja postać z nim mieszkała teraz nie mieszkała, zastanów się kobieto! 

Słowem końcowym, wszystkie argumenty zdementowałam, nie obchodzi mnie to, czy Sava Ci w tym pomogła, czy inna Twoja koleżanka. I to, czy masz jakieś zarzuty do kogoś innego, bo skarga jest na mnie, a nie na Bogdana czy innego gracza na tym serwerze. Zabrakło Ci argumentów, więc postanowiłeś najechać Bogdana, omijając jakkolwiek to, że skarga jest 
na mnie. W dodatku zrobiliście sobie nagonkę na mnie, na Korupnika i Krzyśka na innych discordach, czy na forum oznaczając nas i pisząc "jebać Was kurwy", no prosze Cie... XD - To Bogdan zarzuca mi tutaj rzeczy nie ja mu, ja tylko dementuje fakty i pokazuje że jego postać kreuje się na rasistę. Nie zabrakło mi argumentów nawet lepiej, mogę pisać o tobie takie rzeczy cały dzień i całą noc, temat dalej się nie skończy bo jesteś osobą, która robi tylko takie akcje i gra tylko takie postacie. Nie interesuje mnie ze ktoś napisał ci "jebać cię kurwo" naprawdę mogę powiedzieć że mi to lata i powiewa, niech sobie was wyzywają jeżeli chcę nikogo nie będę zatrzymywać jeżeli ciebie nie lubi. Nikt nie robił nagonki na Korupnika, szczerze powiem że to była osoba której tutaj nie zaczepiałem bo nie mam do niego problemu, wiem że da się z nim pogadać i będzie słuchał argumentów drugiej strony, jak ciebie nigdy nie będę widział na pozycji pomocnika, on pasował tam bardziej. 

Słowem końcowym, nie zdementowałaś wszystkich argumentów, narazie zdementowałaś jeden bo nie jestem kimś kto ma wgląd jakie panele organizacji miałaś. Nie odpowiedziałem właśnie na twój pierwszy argument który zdementowałaś i drugi nie argument tylko wypowiedź o drodze, to już rozpisałem w rozmowie z Bogdanem więc nie będę znowu pisał da ciebie tego samego. Jak możesz zobaczyć to nie jest tylko tak, że osoby z którymi miałaś wojnę w grze nie chciały ciebie na tym stołku, ludzie nie chcieli ciebie jako pomocnika. To nie tylko ja a wiele osób, które nie chcą ciebie widzieć nigdzie. Kłamiesz w tej skardze tak samo jak kłamałaś w podaniu do SD. Dziękuje każdemu za przeczytanie tyle mam do powiedzenia siema siemanko. 

Spoiler

Pozdrawiam każdego dobrego byka @popper @sssssssssssssmamy jeszcze jeden cel do wypełnienia. 

Cześć Bogdan, skarga nie miała ciebie ruszać ani twojej organizacji ale w którymś momencie wplątała się tutaj gadka i teraz sobie odpowiadamy. Więc odpowiem ostatni raz, aby było wiadomo o co i gdzie tutaj chodzi.

Napisałem, że moja postać oferowała jej schronienie ale z niego nie skorzystała nawet podkreśliłem kluczowe słowa, a Ty dalej brniesz w swoje. Powtórzę jeszcze raz jej char nigdy nie mieszkała na Vespucci. - Dobrze możliwe że u ciebie nie mieszkała teraz nie jestem pewien, bo widziałem trzy wypowiedzi na ten temat osób których nie dotyczy ta skarga. Jeżeli wasze postacie nie mieszkały ze sobą, przyznam ci tutaj racje ale czy tak było to wiesz tylko ty i Lilucha, mam wgląd tylko do informacji które mi ktoś napisał albo tych które sam je znalazłem, nie jestem Supportem czy innym GM aby sprawdzać takie rzeczy czy wasze postacie, mieszkały ze sobą. Nie mogę sprawdzić czy Lilucha miała udostępnione twoje mieszkanie i nie będę tego gdybał, bo nie mam jak tego sprawdzić. 

Nie wiem czy tak było i nie jestem w stanie tego zweryfikować, to ma się nijak do mnie i mnie to nie dotyczy. Napisałem, że gdy graliśmy razem nie dochodziło do sytuacji, w których by się chowała po kątach, a czy tak robiła kiedy ze sobą nie graliśmy? Nie mam pojęcia. - Dokładnie nie masz jak odnieść się do tych słów. Ja dopisałem to do tej wypowiedzi, aby skrócić poprzednią która była wystarczająco długa i lekko odpowiedzieć, na jeden z twoich argumentów.

Ja Tobie przypomnę, że ABZ było totalnym ściekiem nawet jazda na rowerze was przerastała skakaliście na nich jak poparzeni m.in na naszymi głowami. Wykonywaliśmy DM'y przez wojnę, którą sami wywołaliście, co do Mongols nie pamiętam dlaczego z nimi też się napierdalaliście ale nie było żadnej zmowy i nikt ich na was nie nasłał widocznie przejebaliście sobie u nich tak samo jak u nas. Zresztą sam lider przyznał mi w rozmowie, że organizacja (ABZ) była nie wypałem, zrobiła się z tego masówka i poziom był denny.- Widzisz Asian Boys Crips Xaan'a, nie były żadną masówką i nie było tam tylko osób które skakały na rowerkach. Nie wyjebałeś nam organizacji, tylko sam lider ją zamknął co można zobaczyć na temacie tej organizacji. Co do Mongols jeżeli się nie mylę podczas jednej strzelaniny gdy w 3 osoby tylko przechodziliśmy obok was a wasz człowiek złapał do nas problem, byliście w składzie 50/50 Mongols, FAIM. Lilucha pisze nie mi decydować czy ktoś ma grać rasistę czy nie. Tobie za to Bogdan powiem, nie decyduj czy ktoś grał ściek bo nie jesteś od tego. 

XD Masz mnie Sherlocku fajnie, że dałeś się nabrać. Ten post jest zwykłą prowokacją i prztyczkiem w nos dla profilu 'Reality Check', zwykły troll to, że moja postać tak napisała nie znaczy, że faktycznie tak myśli. Zresztą;  Szczerze ci powiem że to nie ja znalazłem tego screena tylko ktoś mi go podesłał, ale dalej napisałeś to na discordzie ktoś napisał wstaw to. Wstawiłeś to i dlatego moim zdaniem wstawiając takie posty, dajesz rasistowski content. Proste? Proste!

Mnie za to najbardziej śmieszy to, że połowa serwera w tym osoby nazywające nas 'skinheadami' (m.in. Ty) nie przeczytały nigdy aplikacji czy chociażby posta jak grać, a potem chodzą i pieprzą głupoty jakby wiedzieli o czym mówią, a chuja wiedzą, nie mają kompletnie pojęcia o czym gadają. - Tak właśnie to napisał mi Element, szczerze ci przyznam że Peckerwoodami nazywałem was tylko przez okres rozgrywki u Zendy'ego w G13, później zapomniałem o was bo nie miałem z wami żadnej gry - dosłownie. Na samym początku Skinhead nie znajdowało się jako mój błąd, zwyczajnie nie wiedziałem nawet kto grał z nią związek, dostałem tylko taką wiadomość od zaufanego źródła więc wychodzi na to że związek istniał, tylko ja byłem nastawiony bardziej na zwykłego skina. 

Czytałem już wypowiedź elementa i zgadzam się z nią, nie musisz grać rasisty ale na samym Li wystawiłeś treść rasistowską, wyjaśniłeś już czemu to wysłałeś i nie mi się w to zagłębiać. Nie będę cię atakował Bogdan bo zwyczajnie to nie jest tego zadanie, to jest skarga na liluche nie na FAIM i ciebie. Co do odpowiedzi 5elementa proszę jeszcze raz mixer abyś wstawił te treść, bo jest tam dobrze wytłumaczona cała blokada postaci liluchy. 

Spoiler

Pozdrawiam serdecznie @bieluu @dior @tengenie bo mi pomogli ale są dobre wariaty, siema siemanko  @Bogdan. ciebie też pozdrawiam  @GLOCHRIST dla ciebie też mój byku lecą pozdrowienia

Kekse, katownikk, dior i 16 innych lubią to

Wraz z @Brtmss przeczytaliśmy ponownie skargę, w której znalazło się mnóstwo pobocznych wątków - ale jednak takich, na które warto zwrócić uwagę. Zacznę od głównych powodów składania tej skargi (pomijając fakt niezadowolenia, które na dzień 24.08 jeszcze trwało ze względu na wybór Liluchy na pomocnika sektora przestępczego - z dniem pisania odpowiedzi - już nie jest).

W dniu 24.08.2024 o 05:29, fiflakmurzyn1312. napisał:

Powód składania skargi: Zła kreacja postaci, gra na jednej postaci w 3/4 odsłonach jednej organizacji, mimo że pomiędzy nimi grała na Vespucci jako zwykły cywil. Kolejnym błędem w kreacji jej postaci było, granie modelki (pod panelem branży) aby później strzelać się z UZI na stacjach.

Przyjrzeliśmy się wraz z Brtmasem postaci Deana Campbell, przejrzeliśmy również logi czy faktycznie było strzelane z UZI i w jakim okresie one następowały. Porównaliśmy daty dołączenia postaci do Branży Rozrywkowej, jej wyrzucenia i oddania strzałów. Warto krótko poruszyć temat wspomnianego wcześniej wyrzucenia, które w temacie skargi było komentowane odejściem. Nie. Nie było to odejście, wspólnie z Bartkiem rozmawialiśmy z opiekunem Branży Rozrywkowej - Nazarkiem, który jasno powiedział, że postać została wyrzucona ze względu na grę oraz sposób w jaki ją prowadziła:

5EOJJwy.png
Dlatego też postanowiliśmy sprawdzić logi - z czego było strzelane, KIEDY było strzelane, do KOGO było strzelane. Niefartownie - akurat w czasie krótkiego uczestnictwa w branży rozrywkowej. Rozumiem, że panel organizacji przestępczej uprawnia Cię do akcji ofensywnej, ale nie popadajmy w taką skrajność, gdzie LEDWO CO pakując się do modelingu, na dzielnicy odstrzeliwujesz osoby. Dwa dni później idziesz do studia nagrywać odpowiedź na diss. Patrząc na to z boku jako Gamemaster - nie wygląda to dobrze. Cały niesmak dorzuca jeszcze poprzednia kara, która również była nadana za niepoprawną kreację Twojej postaci. 

Odnośnie sytuacji powiazań z Randalem Keegan (dziękuję @5element za naświetlenie sprawy apropos Peckerwoods) - w skardze pojawił się post od Elementa, który wytłumaczył czym się kierują Peckerwoods (jest on ukryty).

"Co do związku czarnego z białą? Cóż... Dla mnie nie był to najlepszy wątek. Czy mógł mieć miejsce? Pewnie mógłby mieć, ale ciężko powiedzieć jakby to się skończyło. Czy gra takiego związku to był błąd liluchy? Nie - wykorzystała postać bogdana dla własnych korzyści i tyle, "związek" był biznesowy."

I również podzielam zdanie, w którym wspomniał o tym, że taki związek mógłby mieć miejsce - zwłaszcza, że @Bogdan. jasno wspomniał, że kobieta nie została przedstawiona ziomkom Randalla z oczywistych względów. Nie widzę nieprawidłowości w tej grze. 

W sprawie ukrywania się po interiorach celem uniknięcia FCK - trudno odnieść się do sytuacji, bo występuje tutaj słowo przeciwko słowu. Ochoczo wspominacie o tym, że macie screeny, klipy - jednak żaden z nich nie pojawił się tutaj na forum, który mógłby potwierdzić sytuację, która się wydarzyła, zamiast tego - w spoilerach mieliśmy pozdrowienia dla graczy. A screeny i klipy powinny się pojawić, w końcu zależy nam na udowodnieniu winy, prawda? 

Również przed ostatecznym werdyktem, chcę wspomnieć o kilku sytuacjach, których sam byłem świadkiem na oficjalnych Discordach Vibe i zdjęciach, które również dostałem. Administracja Vibe-RP nie będzie tolerowała toksyczności na oficjalnych kanałach podlegających pod Vibe-RP, a powstała nagonka przez udostępnioną publicznie skargę zostanie stłamszona - a osoby biorące w niej czynny udział, które wypaliły z działa i próbowały pokazać jak mały człowiek przed komputerem, próbuje być dużym człowiekiem w internecie - zostaną odpowiednio ukarane. 

@popper - dwa tygodnie odpoczynku od serwisu za swoją toksyczność na oficjalnym discordzie Vibe; krzywdzące teksty w kierunku innego użytkownika serwisu.

@liluchax - blokada postaci Deana Campbell za ponownie nieprzemyślaną postać; Modelka-gangsterka, wdająca się w strzelaniny z LEA. 

Odnośnie blokady postaci - z racji tego, że postać nie została zablokowana zaraz po odsunięciu jej od branży - daję Ci możliwość użycia Zmiany Tożsamości Postaci. Również możliwość skorzystania z usługi nie jest zablokowana z tego powodu, że nie było wystarczających dowodów na zarzucane UKRYWANIE się postaci w obawie przed FCK. 

Werdykt jest ostateczny i wszelkie wiadomości zarówno na forum jak i na Discordzie niczego nie wskórają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin