Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[10.09.2024] Perspective, Uncensored Edition.: Barry Fisher, The Joker of San Andreas

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

**Na stronie z podcastami, można natrafić na podcast o nazwie "Perspective, Uncensored Edition.: Barry Fisher, The Joker of San Andreas.**

**Klikając na podcast, ukazuje się okienko odnośnie weryfikacji i akceptacji treści z ostrymi wulgaryzmami, nie przeznaczone dla nieodpowiednich słuchaczy.**

**Dodatkowo przed rozpoczęciem całego podcastu, w pierwszych 10 sekundach pojawia się informacja iż "Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji." w dodatku "Wypowiedzi uczestnika/ów w podcascie na zawarte w nim tematy, nie mają na celu obrażać mniejszości"**

Perspective.png

podcast1.png 

Tristan Lyonne mówi: Siemano całe San Andreas, to jest Perspektywa po godzinach, pierwszy podcast bez cenzury w tym stanie, z ciekawymi personami. Dzisiaj jest z nami znany nam Joker walk, osoba wam już dobrze znana, ostatnio sie wpierdolił karawaną na konferencje umarłego już VFF. Barry Fisher!
Barry Fisher mówi: No kurwa siema.
Tristan Lyonne mówi: Barry, jak to kurwa jest. Zaczynasz walczyć, rozpierdalasz swoich rywali. Ile to już walk, bodajże cztery. Cztery razy efektywnie po prostu ich zmiażdzyłeś jakościa. Nawet Travolte z make-upem Jokera w klatce rozłozyłes bez wiekszych problemów. Jak ty to kurwa robisz?!
Barry Fisher mówi: Nie wiem, ziomuś. Po prostu dają mi jebane lamusy, powaznie.. To nie jest nic trudnego rozjebać łatwego przeciwnika, dude.. Pas wagi ciężkiej VFF wygrałem jakoś bez większego trudu. Teraz po upadku VFF. Będziecie mogli go zlicytować na evencie charytatywnym, który odbędzie się 15 wrzesnia. Skoro federacja przestała istnieć to przynajmniej wspomożemy inne fundacje tą forsą. Także zapraszam na event charytatywny na Chumash spod skrzydla MONGOLS MC.
Tristan Lyonne mówi: Wydarzenie charytatywne na Chumas, brzmi nieźle. W sumie szczytna kwestia wrzucenie złotego pasa na licytacje charytatywna. Powiedz mi, czy będzie tam coś ciekawego na tym wydarzeniu oprócz oddawania krwi i licytacji? Czy nie możesz zdradzic tajemnic?
* Tristan Lyonne upala nieco blanta, przypalajac, chwile przyciaga blanta, utrzymujac dym w ustach.
Barry Fisher mówi: Koncert, licytacje fantów jak mój pas, czy koszulka LAKERS z podpisami wszystkich członków drużyny. Stoiska różnych biznesów i tak dalej. Na pewno wpadając oddać krew, czy posłuchać koncertu znajdziesz coś fajnego dla siebie. Moze ogarniemy nawet czołg.
Tristan Lyonne mówi: Kurwa, w czołgu jeszcze nie byłem. Brzmi ciekawie, bardzo ciekawie. Cholera, pewnie tam wpadne obczaić co i jak. Przechodząc dalej Barry, powiedz mi tak szczerze. Skąd kurwa pomysł na wpadniecie jako Joker na konferencje, a potem walczenie jeszcze w make-upie Jokera?
Barry Fisher mówi: Nie wiem, ziomus. Po prostu, kazdy podczas VFF robił gówno, tak szczerze. Chciałem zrobić coś dla ludzi, którzy przychodzą na gale, ykno. Zamiast przychodzić tylko po jebaną forsę, najebać kolesia i pójść do domu. Sam też miałem z tego dużo zabawy. Mam w chuj pomysłów, ale nie mogłem ich zrealizować.
Tristan Lyonne mówi: Łapie, łapie. Powiem ci, prezentacja siebie samego jest kluczowa, to ona nas kurwa definiuje, taka jest prawda. Przejdźmy do może innej kwestii niż same walki. Słuchaj, z tego co wiem, bardzo dobrze znałeś świętej pamięci Kellego. Powiedz, co odczułeś jak usłyszałeś o jego odejściu? Oczywiscie, jeżeli jesteś w stanie powiedzieć, mogą być to ciężkie emocje, wiec nie zmuszam cie do niczego.
* Barry Fisher siedzi ujarany sex haze, rozglada sie po studio.

podcast2.png  

Barry Fisher mówi: To co kazdy, ziomus. Koleś supportował nację MONGOLS, miałem z Nim też kurewsko dobry kontakt, ykno.. Ciężko widzieć śmierć kogoś, kto jest Ci bliski.. Zresztą, pierdole te wszystkie gwiazdki, które robiły show na pogrzebie kumpla, dude. Jedna cipa założyła zieloną sukienke, na jebany kurwa pogrzeb. Druga pizda przyszła i odstawiała szopkę. Daj kurwa spokój, człowieku. Ludzie nie potrafią uszanować jebanego pogrzebu, dude.
* Barry Fisher otworzyl paczke orzeszkow, zaczal jeść.
Barry Fisher mówi: Aż się wkurwilem.
Tristan Lyonne mówi: Właśnie kurwa też pomyślałęm o tym samym. Jakaś typiara tam wpadła, kurwa na pogrzeb, gdzie warto by było sie zachować, ale lepiej pokazać jebana mode i ubrać sie jak trawa. Co ona kurwa, sie w kamuflarz bawiła czy jaki chuj?
Barry Fisher mówi: Yeah, daj kurwa spokoj, ziomus.. Kurwiska pchają się tam, gdzie ich nie powinno być.
Tristan Lyonne mówi: Coś tam słyszałem właśnie, Celebrity Preview lubi wszędzie węszyć, za to mają płacone. Powiedz mi, czy to nie jest przejebne co odpierdala Celebrity Preview? Wpierdalaja sie w każdego życie, jak by swojego nie mieli. I to tylko za pięć minut rozgłosu.
Barry Fisher mówi: Faktycznie, dude. Kolesie robią forse na jebanych, gównianych nowinkach o celebrytach, powaznie.. Nie widziałem tam żadnej pozytywnej informacji. Za każdym razem tylko pierdolenie.
Tristan Lyonne mówi: Widzisz jak to kurwa jest, pierdolenie, pierdolenie i pierdolenie. To co ich zdaniem przyciąga naiwniaków. Skurwiele nie maja nawet szacunku do życia prywatnego, na posesje sie wpierdolą aby zdjęcia porobic. Kurwa, a jak bym do cholery chciał wpieprzyć sie nago do basenu to jeszcze zrobia zdjecie i powiedza ze terroryzuje miasto czy inne gówno. Powiedz mi Barry, co sądzisz o takim spierdolonym zachowaniu, by nawet prywatnego życia nie uszanować?
Barry Fisher mówi: Zawsze będzie jakaś kurwa w życiu, ziomus. Kolesie na tym zarabiają i będą to robić, bo zawsze będzie ktoś, kogo interesuje życie drugiego czlowiak, ziomus.. Rozumiesz, ziomus.. Chujowy sposób zarabiania forsy, ale cóż..
* Barry Fisher podrapał się po nosie.
Tristan Lyonne mówi: Wiem, wiem. Jedni daja dupy dosłownie, inni w mediach. Słuchaj, przejdźmy do kwestii takiej. Masz możliwość, napierdolenia komuś w UFC. Kogo byś wybrał?
* Barry Fisher wyciągnąl blanta sex haze, wsadził do ust i przykopcić babola.
Barry Fisher mówi: Najlepiej każdemu od ciężkiej w góre, ziomuś. Ci kolesie ze średnich to jebane cieniasy, powaznie.. Tutaj wystarczy jeden dobry cios i koleś jest rozjebany.
Tristan Lyonne mówi: Barry, mam takie pytanie generalnie, może być one w chuj mocne. Jak wiemy dobrze, afilujesz sie z Mongols, co prawda różne zdania są o ów grupie. Powiedz mi tak szczerze, co ty sądzisz włąśnie o Mongols? Jak odbierasz definicje słowa Mongols? Zawsze mnie to ciekawiło.
Barry Fisher mówi: Co sądze o Mongols? Jestem jego członkiem, ziomus.. Co to dla mnie znaczy? Braterstwo i coś mocnego, ziomus.. Wielu ludzi powiązuje nas z półświatkiem przestępczym, ale to zwykle pierdolenie. Mongols organizuje różne eventy charytatywne, czy inne rzeczy. Przekażujemy sporą kwotę do sierocińca. Teraz do osób, które będą zarzucać przykładami osób, które zostały skazane. Zawsze znajdzie się kilka osób na milion, rozumiesz. To nie oznacza, że powinno przypisywać łatkę całej grupie, ze wzgledu na jedną osobe. Czy jeżeli osoba z departamentu, coś odjebie to oznacza że każdy z nich coś odpierdala? No nie.. To tak nie dziala, ziomus. Nie możesz przypisować jebanej łatki kryminalisty do każdego.
Tristan Lyonne mówi: Cholera, pięknie ujęte słowa. W takim razie, generalnie z tego co wiem. Mongols jest Klubem Motocyklistów. I tutaj takie moje pytanie w stosunku do ciebie, mówisz że jesteś ich częścią. Co was bardziej wkurwia. Jak ktoś nazywa motocykl, motorem czy jak ktoś nazywa was kółkiem motorynkarzy?
Barry Fisher mówi: Nie wiem, stary.. Mam w to wyjebane, powaznie. Jak ktoś gada za plecami to mam to w dupie. Każdy może myśleć co chce.. Zresztą przykładowo laski.. Niektóre mają problem odróżnić motor od motocyckla, powaznie. 

podcast3.png

* Barry Fisher w miedzyczasie facet sciagnal koszulkę, pokazal na plecach wielki tatuaz Mongols MC.
Tristan Lyonne mówi: Łapie, łapie. Warto było zapytać. Wiesz, to ciekawi ludzi. Generalnie, wiesz, wydaliśmy kawałek niezłej nawijki jak na amatorów. Wiesz, tego Walcz!, tutaj pozdrawiam Leile, Tie i Setha oraz reszte ekipy. Co sądzisz, myślisz ze nasza nawijka była mega konkretna, czy można było by coś poprawic?
Barry Fisher mówi: Nie wiem, ziomus. Raczej z tym doświadczeniem jakie mam nie dałbym rady nic poprawić, na pewno w tym terminie, ykno..
* Barry Fisher smazy sex haze.
Tristan Lyonne mówi: Myślisz że dałeś z siebie tyle ile w oktagonie? Całe sto procent? Nawinełes cały konkretny przekaz?
Barry Fisher mówi: Yeah, myśle, ze tak.
Tristan Lyonne mówi: Miałem cie jeszcze zapytać o kwestie właśnie taka Barry. Idealnie cie nie znam, wiadomo, walczyliśmy w tej samej federacji. Ale powiedz mi co sądzisz tak szczerze o stanie San Andreas. Sama kwestia czy to polityczna, gospodarkowa. Może będziesz chciał coś nawinąć, jakieś mysli na ten temat?
Barry Fisher mówi: Naah, raczej nie nawinę nic ciekawego na ten temat, ziomus.. Nie jestem w tym temacie.
Tristan Lyonne mówi: To jeszcze pozostała kwestia taka. Co sądzisz o aktualnej branzy muzycznej? Są nadal jakies osoby po odejściu Kellyego, które mega w chuj szanujesz? Z którymi zbijasz piony?
Barry Fisher mówi: Nie wiem, ziomus. Tak samo Ci o tym nic nie powiem. Nie sledzę.
Tristan Lyonne mówi: Dobra, to taka lepsza ciekawsza kwestia. Wiemy że lubisz ujarać dobrego blanta. Ale czy lubisz zajarać też fajka albo cygaro spalić?
Barry Fisher mówi: Yeah, uwielbiam sex haze, ziomus.. Sex haze najlepszy zielsko w miescie.
Tristan Lyonne mówi: A do takiego Sex Haze, jak byś miał coś pić? Co by nam polecił Joker z San Andreas?
Barry Fisher mówi: Sok z cipki, czlowieku.
Tristan Lyonne mówi: *zaśmiał sie głośniej przez chwile* Drodzy państwo, słuchacze. Był z nami Barry Fisher, Joker tego pieprzonego stanu. Jak nie on, to kto. Na dzisiaj to koniec Perspektywy, ale widzimy sie w następnym odcinku. Barry, masz coś na koniec do powiedzenia?
Barry Fisher mówi: Dzieki za zaproszenie, ziomus.. Pozdrawiam kazdego, kto obejrzy ten wywiad, tyle. Nara..

**Poniżej znajduje się możliwość zostawienia wsparcia dla podcastu, z wpisaną kwota.**

Spoiler

Wydatek:
Strona internetowa pod podcasty + akcja. ($7000)

Odgrywki:
Rozmowa z Fehu odnośnie wynajęcia studia [ 1 2 3 ]
Wynajęcie studia od Calvina [ 1 2 ]
Przeprowadzenie podcastu z Barrym Fisherem [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ] ((Kilka rzeczy musiałem zmienic przez blokady))

Promocja:

https://li.v-rp.pl/post/103046_ahh-nie-ma-to-jak-podcast-z-znanym-mffm-fisher-standardowo-moim-zdaniem-wyszlo-k.html

Imię i nazwisko postaci: Tristan Lyonne
Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/31065-tristan-lyonne/
Przynależność (do projektu, np. wytwórni): Brak

Edytowane przez Vesa

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.