Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[11/03] Fehu Pandora Skarsgard LIVESTREAM

Sava

Rekomendowane odpowiedzi

IuRW9Ax.gif**Zaśmiała się na komentarz Kuby, napiła się kawy.**

z Jadenem to walniemy, dzięki za pomysł. Gorzej, jak wyjdzie z tego kulinarna katastrofa. Ktoś dropnie jakiś sprawdzony przepis na te placki? @El Fenomeno

**Siorbnęła przypadkiem kawę, spojrzała do środka.**

Wszystko co dobre kiedyś się kończy... w tym i kawa, o.

**dała zbliżenie na kubek z nadrukiem I LOVE NEVAEH NORTH** @Vigdis

Kto ogarnia producencką stronę Soulsów? Seth Dagaard. Pracowaliśmy już razem niejednokrotnie. Ma sporą wiedze, daje zajebiste pomysły. Dla nas to też wygoda, bo po prostu kuma te klimaty muzyczne, zna nas dłuuuugo bo działaliśmy jeszcze razem w Astaroth Records. Więc myślę, że to najlepsza opcja w naszym przypadku. @Mejaru

**Zaśmiała się mocniej na pytania o romanse, partnera czy o Maxine**

Nie, nie mam partnera. Obecnie cieszę się czasem byciem singlem po zakończonym narzeczeństwie. Uważam, że to dość istotne. Nie ma co wskakiwać od razu w kolejną relację, bo często to łatanie sobie jakiejś pustki po tym co było dobrego w poprzednim związku, łatanie sobie tęsknoty. A po chuj ktoś ma oberwać rykoszetem? @Zakrzok

Co do Maxine... **odpaliła w tle kawałek Katy Perry wymownie** @Kaniaczek

Lećmy dalej... co Wy tam... Tak, trasa będzie po wydaniu albumu. Haha możecie dawać znać w komentarzach w jakich miastach chcecie nas zobaczyć! @Zakrzok

Boże, Seth się rozkręcił z pytaniami... pasjans chyba teraz Morgan ma rekord? Dla niezaznajomionych, chłopaki co jakiś czas wbijają na pasjansa w recepcji wytwórni i walczą o rekordy. A pies jest obecnie u mojej matki, z racji na zabieganie. Damon i ona mają super więź, więc jestem spokojna. Odwiedzam ich kiedy tylko mogę.

Samopoczucie poimprezowe, ale dość dobre. Siwizna naturalna haha**zbliżyła nieco łeb do kamery, pokazuje na nasadę włosów** 

Zero odrostu, sama natura.  @samer

**Posłała krótkiego buziaka widząc komentarz od Raymonda**

Hej, witam! Pozdrawiam z głębi serca. Autograf? Tak, myślę, że tak. Mamy jeszcze trochę fizyków starszych wydań Soulsów, ale nowe na pewno otrzymasz ode mnie z dedykacją. @CZEMP1ON

**Mlasknęła z niesmakiem na komentarz LostAndFound, zaśmiała się po sekundzie**

A co ma być między mną a Raven? Mało mnie ta persona interesuje, tyle co nic. Jeśli pijesz do sytuacji, gdzie została wyproszona z Dead n Vinewood, jest to pokłosie tylko i jej akcji. Jeśli uważa, że to przesadzone, to już nie mój problem, kompletnie. Mam ciekawsze i bardziej zajmujące rzeczy do roboty niż jej kwestia. @xydhc

**Syknęła widząc komentarz o Nevaeh**

Nie mogę obiecać, że przestanę. Nevaeh to taki rozkoszniak w tej syfiastej branży mówiąc szczerze. To jest moje odczucie, zawsze jakoś kojarzy mi się z osobą, która zainteresuje się chęcią pomocą innym. Dlatego w sumie kibicowałam jej w uzyskaniu Humanitarian Award w Celebrity Awards @bajtek @Vigdis

**Rykneła śmiechem widząc wiadomość Weskera. Popłakała się widocznie ze śmiechu**

O boże... co oni Ci zrobili hahahhahaa... potem Ci pomogę to zmienić... Soulcial Therapisation? Jak to pewniak od ponad dwóch lat. Nie wiem, czy wiecie, ale Social Therapy działało jeszcze przed Soulsami. Według mnie dużo nam pomogli w odnalezieniu się w tym pojebanym showbusinessie. @samer @greatking

**Zagwizdała na komentarz Jadena**

Dorzucimy ten kontent do live ze smażenia naleśników @Harlem

**Zastanowiła się chwile nad pytaniem Doyle**

Politycy już w nie grają. Gierki polityczne, wojna, ograniczanie różnych rzeczy. To najbrutalniejsza z gier słonko. Polityczne Dark Souls @Centrolewus

Edytowane przez Sava

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

fRjl7Sf.gif**Słysząc dzwonek do drzwi spojrzała na kamerę i pokazała by poczekali**

Dobra, minuta dwie.. pokaże Wam coś zajebistego

**Wróciła po chwili z pudłem pizzy. Dała je obok spota gdzie rozmawia. Chwyciła telefon robiąc prezentacje**

Wy się znacie na pizzy jak ja na balecie. To jest NAJLEPSZY MIX. Mianowicie PEPPERONI Z ANANASEM. Możecie mówić co chcecie, ale zdania nie zmienie.

VEA1ykW.png

YVfmJRv.png**Wrzuciła naklejke w ekran streamu pokazując na nią palcem**

O proszę, dupa. Tęsknie, wracajcie. @wroniec 

**Zaśmiała się lekko w tle, przełączając już na swój ryj i ustawiajac telefon na tripodzie**

Z Maxine? A nie wiem, nie myślałam o tym. Obecnie mam kilka innych featuringów w planach i następne muszę odłożyć w planach na przyszłość kochana. ALE nie powiem, liczę, że Vianna z Maxine coś narozrabiają @STRXRD @sleepwalker @attention

VEA1ykW.png

**Dagaard jak sobie przypomniał, że miał coś posamplować opluł się Monsterkiem, nagle siadł do roboty mając streama na drugim ekranie**

RonnieD: Ta no, totalnie produkuje, tak jest właśnie, dobrze chłopak robi wszystko jest w porządku, wcale sie nie zajebałem. Jak wyciąć mlaskanie z nagrania gitary bo gitarzysta się zapomniał?

**Po chwili dodał kolejny komentarz**

RonnieD: Pomiń to ostatnie pls

LkvlCj3.png

**SICKMAN130991 wrócił, bo dostał info od kolegi, że pokazano dupę, pomimo wszystkiego się nie zawiódł**
KTO MA NAJLEPSZA DUPĘ W LOS SANTOS?

****Po dłuższej chwili dodał kolejne pytanie****
TOP 3 WSCHODZĄCE BANDY Z LS? KOGO OBSERWOWAĆ?

Edytowane przez Zakrzok
Sava lubi to

oPEwlZy.gif

wF7Gp1Q.gif**Przysiadła na ziemi ponownie, gryzie co jakis czas pizzę. Na pytania, czy tam jest serio ananas, pokazuje krótko jakiś cały kawał, na którym widnieje peperon oraz ananas**

Kurwa, jest 2025, a Was bardziej przeraża ananas na pizzy od tego, ze ludzie dalej piją whisky z kostkami lodu.

**Zakaszlała widząc komentarz Nevaeh. Pomachała do kamery rozbawiona. Przełknęła jedzenie**

NOOO HEEEJ NEVAEH! Hahaha przekminimy to! Brzmi na plan! Ale występujesz wtedy jako modelka prezentująca to. @Vigdis

...

Głodny? Boże, Jaden mam nadzieję, że to reakcja na pizzę, a nie zdjęcie Rizziego. @Harlem

**Zarechotała na to co zobaczyła od Dagaarda na czacie**

Wrzuć na to mlaskanie perkusję, niech zrobi za tło. Chaotyczne, ale można podpiąć to pod punk. Mlask-core. @samer

**Zasalutowała krótko na wiadomość Diego**

Hej Diego! A żyje jak widać. Jem pizzę, piję kawę. Chyba ogółem pizza to baza mojej diety ostatnio. Nie mam w ogóle bani do gotowania czy pieczenia. Na brak czasu nie będę tego zrzucać. A Ty jak tam? Zakwasy są? @75nts

**Zastanowiła się nad pytaniem o najlepszą dupę.** @Zakrzok

Ty no... możemy pokminić topkę nie... ale pozwolę sobie nie robić podziału na babskie i męskie.

Hm... dobra... to tak... 

Top 1... Myślę, że Rizzy, definitywnie. @wroniec ... a potem... kurwa, nie wiem, jak myślę o takich dobrych modelkach, co robią efekt WOW, to mam pierwszą myśl o Dolly Perri. Definitywnie. @Shellys Więc ona na numer drugi... trzeci... trzeci nie wiem... Generalnie najbardziej znana dupa lokalnie jest Wattie Reida @dzikqu. Ale no myślę, że Victor Dwight robi mocną konkurencję pod kwestią kształtu Wam powiem. @greatking . Więc powiedzmy, Victor trzecie, Wattie czwarte... Potem... kurwa... Hibiki Takita? Nowa sesja z Gusette zrobiła robotę, słyszałam westchnięcia facetów ahahaha. @El Fenomeno

więc... Rizzy, Dolly, Victor, Wattie, Hibiki... mamy piątkę... kogo dalej? 

**Przerwała i pomachała na wiadomość od Kiariego**

SIEEMAA KIAAARI. Możesz pomóc dalej typować haha. @hoodbyair

**Mlasknęła na kolejne pytanie.** @Zakrzok

Trzy bandy? Social Therapy wraca do łask. Tak to nie wiem. Rearview raczej ma zmiany, jak im to wyjdzie - chuj wie. Tak to nie ma za bardzo teraz powstających kapel, które aspirują na coś większego bez odwalania fikołów i zachęcające swoją muzą. Bardziej bym Ci poszła w pojedynczych artystów. Moth brzmi jak pieprzony Demon, jak to wykorzysta dobrze, to zrobi mocny szum. @AMG . Suza jak ogarnie się z tym co chce grać bez zmian swojego stylu, to też myślę, że będzie git. Póki co mocno prze by zrobić dużo, ale to wszystko jest chaotyczne. Z resztą też jej to mówiłam, żeby działała w zgodzie ze sobą. Jak pójdzie jej coś dłużej to przynajmniej będzie tworzyć to co jej leży i co lubi. A tak to hm... @Zazi Dominic Doyle i Jaden Morrow. Chłopaki wbili się na Rhythm Radar, byleby nie zjebali tej szansy. @Centrolewus @Harlem

Edytowane przez Sava

VEA1ykW.png