Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Merry Christmas 2025

southLAnd

Rekomendowane odpowiedzi

Wesołych świąt @Flavoli@Premier_Lunarias

@Antix@Saboorek@zabcia @Shadek@winston @Jesus @Korniosz @Noiles @Szymek_Se_Jestem@Sava @V1rufka @MysticNoob @.Shadowexi inne bąbelki moje 🩷🩷🩷

Edytowane przez Evemek

,,I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me.”
John 14:6

5 minut temu, Szymek_Se_Jestem napisał:

🎄Dużo ciepła, mega klimatu, dobrych ludzi obok i samych pozytywnych chwil!

@dixoniak7 @PRX @Azzi_24 @Pizdzianka @Serg @Flavoli @Evemek@szumjas @ixenea @przekadzia @Z0Z0L @ZSW @ZAW @zniszczyc.samotnosc @MysticNoob@MateK. @Zexte @Dyziak @Baltek @Nana @XAngel2K @Astra @SA7MON_ @wiewiorkaaa@Saboorek @Antix @Noiles@.Shadowex i całej reszcie! @Ekipa Vibe Roleplay 🎄🎄🎄

Szymuś a Ja? 😢

5 minut temu, Evemek napisał:

Dziekuje bardzo rowniez wysylam zyczenia do Szczecinka. Pozdrawiam z twierdzy Wroclaw.

Godzinę temu, zyqnvx napisał:

Wesołych świąt🎄, dużo zdrowia szczęścia i prezencików🎁 dla: @P90_Warrior @nihilus ( nihilus wróć kiedyś do gierki😏@Szymek_Se_Jestem @Pavlo @wiewiorkaaa @KubaSkull @lonlimane @Towarzysz Niedźwiedź @Toyer  @Paciaaa @MateK. @Saboorek i chyba tyle. Miłego papa i udanej wigilii❤️

Jeszcze dopisuję! @wiciaticia @wicia- @Broom @Antix @wahgwaan @ixenea @v4kk4 @wuuu @lost in americana mimo że nie rozmawiamy to dla Was również mordeczki. 

Edytowane przez zyqnvx

。☆✼★━━━━━━━━━━━━★✼☆。      🎅🎄❄️      。☆✼★━━━━━━━━━━━━★✼☆。

Merry Christmas!
życzy wiewiorkaaa🐿️

Z okazji tego świątecznego okresu, chciałbym życzyć WSZYSTKIM 🎅Wesłoch Świąt🎄, smacznych 12 potraw, dobrych prezentów pod świecącą choinką jak niektóre interiory na Vibe RP. - Niech rybka będzie chrupiąca, pierożki cieplusie, a barszcz czerwony tak czerwony jak Wasza krew🩸!

🎀Dziękuję Wszystkim❤️ z kim miałem możliwość grać w tym roku, miłe czy te mniej przyjemne akcyjki IC czy chwile OOC.
Szczególne podziękowania i jeszcze więcej uścisków śle doooo
 tundurududundun....: @Inmate, @Karola1203, @Szymek_Se_Jestem, @.szmusi@Z0Z0L, @przekadzia, @Korpin, @San, @breakehh_, @HalfDonkey2, @DeadlyNeon, @Flafi, @Ch0Nys, @Doktorek, @ArcaneV, @lorenic, @Kondziox, @Gromor, @Allerek, @Riuqi, @WJTKdesign, @Mod S0beit - Zosia, @kajtula, @Nexisten!

SexyHolidayGIFbyYandy.com(1).gif.9dbad21b739f5d68f1aa3845962c92da.gif

Edytowane przez wiewiorkaaa

Wiewi-ra-29-04-2025(2)(1).webp.64bec49c3ed136be4382eca6d22b1876.webp

wesołych wszystkim oraz całej ekipce squadato i robolom z summit automotive oraz ziomalom z poza ekipki

@vk.@Gromor@zyqnvx@Southside@KERZKI@PEPE3321@MateK. i reszta świetnych najlepszych na świecie ludzi jakich można było sobie kiedykolwiek zażyczyć, jesteście zajebiści ❤️

2 godziny temu, MateK. napisał:

Wszystkiego najlepszego, zdrowia i innych tam rzeczy czego zapragniecie!

@Szymek_Se_Jestem @Paciaaa @Saboorek @shuro @Bubsonek @Broom @Tesciuu_ @Bonczek@szeryfuwa @zyqnvx@WOLY @breakehh_ @wiewiorkaaa @Profesor Dziad @Azzi_24@Korniosz @wiciaticia @wuuu @Krejzi @Queen @lost in americana@Bubsonek@Zexte @ixenea @Premier_Lunarias @Antixi z specjalną dedykacją @Cygun i @Święty Mikołaj Niech święta będą z wami🧑‍🎄🎄

Jak kogoś zapomniałem to nie bijcie tak

A no, wszystkiego dobrego yea, wesolych świat dla

@MateK. @Kubox_ @Zexte @Domi_nacja @Iwanowicz @Geremiasz @Evemek @Jesus @fylypek @WOLY @San @AleK @Over33 @Tyronosky @ixenea  @Brzoziak304 @Cygun @igeral @Chris_Kyle @zyqnvx @Towarzysz Niedźwiedź @Korniosz

Edytowane przez Bubsonek

uwaga lece freestyle
wesolego jajka dla:
cuckolda i ukrainca @0MATY 
wiesniaka@YoungManiek 

ukrainca2 @MI4U3K
czitera @slipi

starego zajadacza i nowego kierowcy na polskich drogach@chorazyyy

dla siebie @vexa

cichociemnego @v4rem

multikonciarza fagasa @vk.
czitera2 @Axi433