Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Merry Christmas 2025

southLAnd

Rekomendowane odpowiedzi

Wesołych świąt 🎅🎄

Doskonale wiem, że okres świąteczny to dla wielu z Nas nie tylko choinka czy prezenty, ale też czas, w którym mocniej odczuwamy to, czego nam tak na prawdę w życiu brakuje. Życzę Wam, żebyście w te święta nie czuli się względnie samotni. Pamiętajcie, że za każdym profilem na tym serwerze czy discordzie; stoi człowiek, który ma swoje walki. Życzę Wam spokoju ducha i żeby jutro było choć trochę łatwiejsze, niż dzisiaj. Warto zaznaczyć, że Wasze zdrowie i to, jak się tak na prawdę czujecie, jest ważniejsze niż jakakolwiek gra czy wirtualny status, majątek i inne wirtualne rzeczy. Odpocznijcie od swych własnych myśli, jeśli tylko możecie. 

od: ja, dla: wszystkich co to przeczytaja 😃

Godzinę temu, Tesciuu_ napisał:

Ja za to życzę wyjątkowo @Toyer  wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, miłości i żebyś spędził ten świąteczny czas w miłej atmosferze. Dodatkowo dużo wytrwałości na Twoim stanowisku, jak najmniej pracy oraz jak najmniej błędów na serwerze 😂 - Dziękuję za stworzenie tego miejsca oraz życzę, aby trwało jak najdłużej!

zycze szybkiego powrotu do zdrowia 

rodeo lubi to

o jeny, to tak... Życze wszystkim zdrowych i wesołych świąt, ziomki. Żeby Te święta były spokojne, radosne i spędzone z rodziną. Żeby mikołaj był bogaty i nie załował wam swojej torby! Życzenia kieruje do każdego, ale nie można zapomnieć o... @vexa @Weron @vk. @Axi433 @YoungManiek @Unity @Zugi @Slavekog @Qumaty @Debeka @Korupnik @makzuz @chorazyyy @Nattxi innych 😅

Edytowane przez v4rem
Zugi, nvtv, bigvkie i 2 innych lubią to

Wesołych świąt dla każdego, a w szczególności:

@shuro @scrlt @lost in americana @wahgwaan @Aliéné @Czokleet @spark @_wiktor @Meph @kulex1221 @Zielin @Agaa @Just OzziEC @ixenea i dużo więcej ❤️ Dobrego karpia i mało ości! 

images.jpeg

in milf we trust

Kompletnie nie spodziewałem się, że ten temat stanie się tematem życzeniowym, jesteście niesamowici!

Ale skoro tak...

Moje najserdeczniejsze życzenia z dedykacją trafiają dla @Broom, @Toyer , @Towarzysz Niedźwiedź, @Seeba, @Azzi_24, @ixenea i całej reszty Ekipy Vibe.

A, na wyszczególnienie w życzeniach zasługuje jeszcze nasza strefa org. publicznych i jej zarząd: @Saboorek, @.Shadowex, @Wiesiunio, @Jakub15 & @Szymek_Se_Jestem.

Wesołych raz jeszcze!

You're a cop because you don't know how not to be one. If you feel that way, you're a cop. If you don't, you're not - you decide.

EOONvyp.gif

1 godzinę temu, southLAnd napisał:

Kompletnie nie spodziewałem się, że ten temat stanie się tematem życzeniowym, jesteście niesamowici!

Ale skoro tak...

Moje najserdeczniejsze życzenia z dedykacją trafiają dla @Broom, @Toyer , @Towarzysz Niedźwiedź, @Seeba, @Azzi_24, @ixenea i całej reszty Ekipy Vibe.

A, na wyszczególnienie w życzeniach zasługuje jeszcze nasza strefa org. publicznych i jej zarząd: @Saboorek, @.Shadowex, @Wiesiunio, @Jakub15 & @Szymek_Se_Jestem.

Wesołych raz jeszcze!

dzieki

18 godzin temu, lost in americana napisał:

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ DLA BRAJANA I: @Karola1203 @lonlimane @_wiktor  @Meph @wiciaticia @wuuu @dixoniak7 @Mixer @Misty @Karach @KirbY. @Qaczi. @Taiga @ixenea @XAngel2K @nfset @southLAnd i tych których nie oznaczyłem tak samo 🎄

AAA NO I NASZ ULUBIENIEC RAZEM Z @_wiktor.. @Zexte Z OKAZJI ŚWIĄT WEŹMIEMY TWOJE REPORTY! 🎅🏽

Jak coś mikołaj ze zdjęcia to @Meph

dzięki

image.png.7e7ccecd438cd57366dd96bef2b73f79.png

10 godzin temu, MateK. napisał:

Wszystkiego najlepszego, zdrowia i innych tam rzeczy czego zapragniecie!

@Szymek_Se_Jestem @Paciaaa @Saboorek @shuro @Bubsonek @Broom @Tesciuu_ @Bonczek@szeryfuwa @zyqnvx@WOLY @breakehh_ @wiewiorkaaa @Profesor Dziad @Azzi_24@Korniosz @wiciaticia @wuuu @Krejzi @Queen @lost in americana@Bubsonek@Zexte @ixenea @Premier_Lunarias @Antix @San Adriano @Errorek@Pnkov @southLAnd@fylypek @theProdiger @Kondziox@Misty@wahgwaan @Cały Event Team  i z specjalną dedykacją @Cygun i @Święty Mikołaj Niech święta będą z wami🧑‍🎄🎄

Jak kogoś zapomniałem to nie bijcie tak

10 godzin temu, ixenea napisał:

Z okazji Świąt życzę Wam dużo spokoju, miłego czasu spędzonego w najbliższym gronie lub bez, dużo radości i zdrowia, no i spełnienia Waszych najskrytszych marzeń

@_wiktor @Misty @Centrolewus @STRXRD @Boxidro @Nikkes @southLAnd @Breno @Szymek_Se_Jestem @wahgwaan @scrlt @shuro @tenshinekk @Czokleet @Kekse @Lori @wiciaticia @Azzi_24 @wuuu @Toyer  @XaaN @lost in americana @lonlimane @dixoniak7 @doozan i @wszyscy 

18 godzin temu, _wiktor napisał:

wesłych świąt miłego dnia dla @Misty @ixenea @lost in americana @lonlimane @Paciaaa @Meph @Ostersky @shuro @nfset i tak dalej kocham was

19 godzin temu, lost in americana napisał:

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ DLA BRAJANA I: @Karola1203 @lonlimane @_wiktor @Paciaaa @Meph @wiciaticia @wuuu @dixoniak7 @Mixer @Misty @Karach @KirbY. @Qaczi. @Taiga @ixenea @XAngel2K @nfset @southLAnd i tych których nie oznaczyłem tak samo 🎄

AAA NO I NASZ ULUBIENIEC RAZEM Z @_wiktor.. @Zexte Z OKAZJI ŚWIĄT WEŹMIEMY TWOJE REPORTY! 🎅🏽

Jak coś mikołaj ze zdjęcia to @Meph

LOVE WAS WSZYSTKICH I ZYCZE TYM WSZYSTKIM OZNACZONYM TEZ MOKREGO JAJKA I WGL SMIGUS DYNGUS 🎄🎅🤶

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.