Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Podziękowania

garnek_1

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, garnek_1 napisał:

Siemano pisze podziękowania jak avis, może ja jak on nie odchodze jeszcze na full z vibe gram dalej ale chciałbym podziękować niektórym za grę tutaj może ich już nie być i nie będzie okazji więc; 
@dixoniak7-  za danie miejsca do gierki i bycie dobrym ziomkiem, pozdro ćpunie! 
@oliwierr- za to że jesteś gejem ciepłym pozdro!
@lonlimane- za to jak mnie zabrałeś na patrol gdy bartosz skiperski był nawalony w trzy dupy!
@wahgwaan- za bycie sztywnym giciorem i wspólne godziny na aduty! serduszko!
@Axi433 @Unity @0miner/kopaczino - za bycie sztywnym gitem i wspólną giere ludziska!
@Saboorek @Szymek_Se_Jestem- za bycie spoko ziomeczkami w trudnych chwilach pozdro!
@Areczek@advsia@Mixer@Sesh@dixoniak7@KompanWilczur@Aiden2500@Dallas @SmoQ+ reszty chłopaków z calavears- pozdro dla was!
@Trocin- za nauczenie mnie gry w lea
@Blaze@krsteq @Elvis @zabcia@Kamil92@Mantra.@kobenz@polarsilber @domo978@Spud@MEEZA@sprunk@lorenic@Towarzysz Niedźwiedź@Matieusz@Krejzi@Evemek@sevo56@Shadowex @Konik123@Baltek@Deaglee@Winkos29@szewski @pablo @NiezależnaFretka@Reco@abukowski@ernebemenezer@Dallas@puvtxr@2kilo@sencu @abierto@ghostt@Jesus @Profesor Dziad+ Dla reszty gitów z lea z którymi kiedykolwiek miałem dobre relacje i zbijaliśmy pione - Słuchajcie dzięki za wspólną gre na tym serwerze w LEA koniec mojej gierki w lea nie był zbyt przyjemny szacun dla was wszystkich który oznaczyłem lub nie oznaczyłem a grałem z nimi, dzięki wam za wszystko, oznaczyłem też osoby z którymi nie do końca się teraz lubie ale pamiętajcie że mam dalej do was szacuneczke! Powodzenia na niebieskim wytwórze i mam nadzieje że się jeszcze zobaczymy haha.
@Areczek- za to że ma raka
Jak coś to jest tylko podziękowanie za gre gram dalej do końca, albo może wcześniej odejde zobaczymy ale jeszcze nie odchodze tylko dziękuje wszystkim za giere pozdro!

pozdro

garnek_1 lubi to

eryk to legenda 🤪 💯🥵