Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Nowy rozdział dla cywili - część 2

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

fajne to youtube reszta to jakieś zapychacze bez których da się żyć a na koniec dnia skrypty mogą byc nawet z kosmosu ale nic to nie da jesli zarzadzanie serwerem bedzie lezalo a wiec licze na bardziej wartosciowe update w tej sprawie pzdr 

ps. Klima i Sava lubią to

mam złoty sikor, złotą bransoletę, kurwa twojej starej robię minetę

fajny update, ale to dalej nie sciagnie graczy z powrotem. Ludzie odeszli ze wzgledu na podejmowane decyzje i ekipe, a nie brak rozwiazan skryptowych i przeroznych ficzerow. Tutaj potrzeba kompletnej reorganizacji ekipy i dobrania zaangazowanych ludzi, ktorzy maja jakiekolwiek pojecie i checi zeby stworzyc cos ciekawego dla community.

Implementowanie takich rzeczy w sam świat gry jak najbardziej na plus. Obawiam się, tak jak kilkukrotnie wspomnieli o tym gracze wyżej, że same rozwiązania skryptowe nie uratują tonącego statku. Czy zmiany które zostały tutaj przedstawione przyciągną graczy? Oczywiście, że tak. Jaki jest w tym haczyk? Zmiany te przyciągną graczy tylko na chwilę - zbierze się fala ciekawych osób aby wejść na chwilę, zobaczyć co się skryptowo zmieniło i to tyle. Liczba graczy znowu spadnie, bo nie widać żadnych kluczowych zmian w zarządzaniu serwerem ani w składzie ekipy, która tak jak kulała tak kuleje od początku stycznia. Zacznijcie słuchać graczy i brać ich słowa na poważnie, wyjdzie wam to na dobre.

Fajne, ale dobre na serwer RPG a nie RolePlay. Pomysły są dobre, ale niestety nie na ten tryb gry. 

Kurierka jedzenia mogłaby być pracą dorywczą, a nie pracą pod lokal. To tylko sugestia, na wypadek gdybyście chcieli zastąpić pracę elektryka albo "naprawiacza budek telefonicznych".

Szkoda że Vibe kończy moją pasję do zarządzania LST. Mógł zrobić jeszcze prace dorywczą TAXI/UBERA by było spoko.

Co do tego tematu to spoko news.

Edytowane przez Janpook

3 godziny temu, Mixer napisał:

Fajne, ale dobre na serwer RPG a nie RolePlay. Pomysły są dobre, ale niestety nie na ten tryb gry. 

Kurierka jedzenia mogłaby być pracą dorywczą, a nie pracą pod lokal. To tylko sugestia, na wypadek gdybyście chcieli zastąpić pracę elektryka albo "naprawiacza budek telefonicznych".

Nie mądruj... Lepiej powiedz gdzie się podziały Twoje odznaki z profilu.

Tabalugasd, Mith, puvtxr i 2 innych lubią to

Tak jak już pisałem i za co zostałem ukarany moderacją - skrypty na serwer RPG nadal w ekipie są osoby których tam nie powinno być. Przekazałem @aikon co graczy bolało i jak byli krzywdzeni na tym serwerze przez zły dobór ekipy. Możecie stanąć tu na głowie i zakręcić twista robiąc milion skryptów które są nie potrzebne bo nie boje się tego powiedzieć VIBE NIE ODSTAJE POD WZGLEDEM SKRYPTOWYM a gracze i tak nie wrócą. Proponuje reorganizacje ekipy i dobranie ludzi którzy mają choć trochę doświadczenia w serwerach RolePlay. Serwer kreowany na oszustwie.

Edytowane przez ps. Klima

SKÓRKA: Romantyczny czopek

Fajnie, że dajecie rzeczy o których pisaliśmy propozycje dwa lata temu, jak nie dalej. Widac, da się

A jak będzie wyglądało działanie ekipy? Czy finalnie powstanie coś, co pozwoli na rozgrywkę inną jak imprezy w klubie/siedzenie w barze? Czy finalnie gracze dalej bedą musieli bawić się w papierologię ze wszystkim by coś zorganizować, co finalnie będzie i tak olewane przez przekręty przez osoby zarządzające strefami i kolesiostwo, do którego sie nie odnieśliście, a mimo, że ludzie z ekipy wskazywali Wam problemy - woleliście zgłaszających wywalić, zamiast robić porządek?

Bo na ten moment serwujecie gówno owinięte w złoty papierek. Fajnie, że mogę se ogłosić event, czy puścić yt, ale rp to gra z innymi ludźmi i storytelling. Polecam pograc w RP, może w końcu zrozumiecie czym to jest, bo mam wrażenie, że te changelogi powstają przez osoby, ktore kompletnie nie kumają tego trybu gry.

I jak zapatrujecie się na Wasze ograniczanie wypowiedzi, gdy w momencie stagnacji serwera wymagacie 5h przegrania tygodniowo by móc się wypowiadać na discord vibe? Bo obecnie nie budujecie community, a gracze, którzy długi okres czasu kreowali rozgrywkę na serwerze czego nie robiła administracja, ani ET. Wymaganie ciskania 5h dla takiej bazowej opcji komunikacji to porażka, która jak wykupywanie domen pokazuje, że nie jesteście gotowi na krytykę konstruktywną ani na konkurencje. Więc fajnie byście się do tego odnieśli, bo zapominacie, że to gracze są bazą finalnie serwera, a nie skrypt ogladania rickrolla na tv

Edytowane przez Sava

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin