Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #58: Noworoczny Vibe

MyNick

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Verenar napisał:

Chodzi o monitoring misiu kolorowy.

Cała reszta aktualizacji mi się podoba, jednak kilka spraw przydałoby się dopracować.

Monitoring od zawsze był. Co więcej obecny skrypt będzie na korzyść przestępców, bo nie daje gwarancji otrzymania nagrania - wprowadzona losowość. Wcześniej każde nagranie było pozyskiwane na /do bez ryzyka nie zarejestrowania czegoś. Tym bardziej mowa tutaj o najbardziej popularnych miejscach i tych, które wytypują GM'i a więc nie wszędzie. Nie zgadzam się z Twoim zdaniem 😉

Jesus i noteker lubią to

mimo wszystko spoko jakby ta /garderoba była jakoś płatna incharacter, albo chociażby ciuchy które wybieramy. Bo teraz każdy będzie ubrany jak chce, a kasa nigdzie nie trafi (szczególnie mowa o biżuterii, chainach, etc na które faktycznie trzeba było wydać czasem sporo). Polecam to przemyśleć.

*tyczy to się rzeczy które nadaj są pod /garderoba

Edytowane przez rajan

4 minuty temu, rajan napisał:

mimo wszystko spoko jakby ta /garderoba była jakoś płatna incharacter, albo chociażby ciuchy które wybieramy. Bo teraz każdy będzie ubrany jak chce, a kasa nigdzie nie trafi (szczególnie mowa o biżuterii, chainach, etc na które faktycznie trzeba było wydać czasem sporo). Polecam to przemyśleć.

"Jedynym typem ubrań, który pozostaje w systemie przedmiotów i nadal będzie musiał zostać przez was zakupiony, są propy biżuterii (kolczyki, zegarki i bransolety)." Biżuterie nadal trzeba kupować oddzielnie akurat.

SEX11 i daw lubią to

Moje spostrzeżenia co do nowego systemu ciuchów- zajebisty.

Plusy:

• wygodny system, który pozwoli na utworzenie konkretnej ilości setów ubrań, np. "robota", "plaża", "eseks", "do kościółka",
  • możliwość ściągania propów w każdej chwili i zakładanie (np. /u top, /u maska, /u buty )- rewelacja zajebiste, nie trzeba szukać w EQ
  • mimo wszystko prosty w obsłudze panel- wiadomo trzeba się przyzwyczaić,
  • w końcu pusto w ekwipunku a nie nasrane 300 przedmiotów z ciuchami,
  • koniec z porozrzucanymi itemami po całej mapie, bo komus się coś nie podobało to wyrzucił (a im więcej takiego czegoś na mapie to zamula serwer w chuj),
  • to tyle  z mojej strony,
  • pozdrowić jeszcze chciałem @KoKo@nxsi @Orzeł

11 godzin temu, Jackal napisał:

Monitoring od zawsze był. Co więcej obecny skrypt będzie na korzyść przestępców, bo nie daje gwarancji otrzymania nagrania - wprowadzona losowość. Wcześniej każde nagranie było pozyskiwane na /do bez ryzyka nie zarejestrowania czegoś. Tym bardziej mowa tutaj o najbardziej popularnych miejscach i tych, które wytypują GM'i a więc nie wszędzie. Nie zgadzam się z Twoim zdaniem 😉

kiedy powrót na GM'a?

Orzeł i KoKo lubią to

gwgMfEH.gif

Godzinę temu, Jesus napisał:

Moje spostrzeżenia co do nowego systemu ciuchów- zajebisty.

Plusy:

• wygodny system, który pozwoli na utworzenie konkretnej ilości setów ubrań, np. "robota", "plaża", "eseks", "do kościółka",
  • możliwość ściągania propów w każdej chwili i zakładanie (np. /u top, /u maska, /u buty )- rewelacja zajebiste, nie trzeba szukać w EQ
  • mimo wszystko prosty w obsłudze panel- wiadomo trzeba się przyzwyczaić,
  • w końcu pusto w ekwipunku a nie nasrane 300 przedmiotów z ciuchami,
  • koniec z porozrzucanymi itemami po całej mapie, bo komus się coś nie podobało to wyrzucił (a im więcej takiego czegoś na mapie to zamula serwer w chuj),
  • to tyle  z mojej strony,
  • pozdrowić jeszcze chciałem @KoKo@nxsi @Orzeł

kiedy powrót na GM'a?

Jeszcze się dorzucę tu, z minusów to tyle, że nieintuicyjne jest zmiana nazwy setu, dodatkowo po użyciu /garderoba czasami nie pokazuje ci się tam twój ped, musisz wybierać na ślepo, w ogóle pokazuje randomowy kawałek mapy na "podglądzie", a jak już użyjesz któregoś razu /garderoba to kamera się psuje i centruje Ci ją cały czas, przy wsiadaniu do auta, przy celowaniu, no ogólnie to jest zepsute i trzeba robić relog. @Kubas@Mario

HAKA416 i Ksionszkasz lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin