Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Podziękowania

garnek_1

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano pisze podziękowania jak avis, może ja jak on nie odchodze jeszcze na full z vibe gram dalej ale chciałbym podziękować niektórym za grę tutaj może ich już nie być i nie będzie okazji więc; 
@dixoniak7-  za danie miejsca do gierki i bycie dobrym ziomkiem, pozdro ćpunie! 
@oliwierr- za to że jesteś gejem ciepłym pozdro!
@lonlimane- za to jak mnie zabrałeś na patrol gdy bartosz skiperski był nawalony w trzy dupy!
@wahgwaan- za bycie sztywnym giciorem i wspólne godziny na aduty! serduszko!
@Axi433 @Unity @0miner/kopaczino - za bycie sztywnym gitem i wspólną giere ludziska!
@Saboorek @Szymek_Se_Jestem- za bycie spoko ziomeczkami w trudnych chwilach pozdro!
@Areczek@advsia@Mixer@Sesh@dixoniak7@KompanWilczur@Aiden2500@Dallas @SmoQ+ reszty chłopaków z calavears- pozdro dla was!
@Trocin- za nauczenie mnie gry w lea
@Blaze@krsteq @Elvis @zabcia@Kamil92@Mantra.@kobenz@polarsilber @domo978@Spud@MEEZA@sprunk@lorenic@Towarzysz Niedźwiedź@Matieusz@Krejzi@Evemek@sevo56@Shadowex @Konik123@Baltek@Deaglee@Winkos29@szewski @pablo @NiezależnaFretka@Reco@abukowski@ernebemenezer@Dallas@puvtxr@2kilo@sencu @abierto@ghostt@Jesus @Profesor Dziad+ Dla reszty gitów z lea z którymi kiedykolwiek miałem dobre relacje i zbijaliśmy pione - Słuchajcie dzięki za wspólną gre na tym serwerze w LEA koniec mojej gierki w lea nie był zbyt przyjemny szacun dla was wszystkich który oznaczyłem lub nie oznaczyłem a grałem z nimi, dzięki wam za wszystko, oznaczyłem też osoby z którymi nie do końca się teraz lubie ale pamiętajcie że mam dalej do was szacuneczke! Powodzenia na niebieskim wytwórze i mam nadzieje że się jeszcze zobaczymy haha.
@Areczek- za to że ma raka
@Zakrzok- za wspólne śledztwo w złapaniu grubej

Spoiler

azzi

Jak coś to jest tylko podziękowanie za gre gram dalej do końca, albo może wcześniej odejde zobaczymy ale jeszcze nie odchodze tylko dziękuje wszystkim za giere pozdro!

Edytowane przez garnek_1

STOP LUFIARSTWU I DONOSICIELSTWU NA ZIOMKÓW!