Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Nowy rozdział dla półświatka

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Brzoziak304 napisał:

TAK, wreszcie ktoś o tym mówi otwarcie. Brak spójnej narracji administracyjnej. Przykład? Organizacje publiczne wręczają blacklistę za egzekwowanie przepisów dot. transportu ponadnormatywnego, organizacje prywatne nakazują organizowanie tej samej eskorty za której brak dostał ode mnie cytację pewien użytkownik XD

Organizacje publiczne wręczyli Ci kolejną blacklistę za złamanie zasad zdjęcia tej blacklisty, którą pomogłem ci zdjąć. Zacząłeś się kłócić. Jeśli mówię NIE, to NIE. A nie, że Ty zaczynasz robić wojne, bo ktoś ci zwrócił uwagę, żebyś kogoś nie karał za to, że dzień wcześniej ktoś inny kazał tej osobie tak wozić samochód (chodziło o takiego monster trucka, którego kazaliśmy wozić na lawecie- a że nie ma pojazdu w grze, który mógłby przewozić "w sposób zgodny" to założenie było takie- że tym może- ty dowaliłeś się do gracza - PRZYPOMNĘ ZE JAKO SASP xD ze monster truck wystaje poza lawetę.. człowieku.

Ty byłeś w SASP a nie w HP żebyś miał egzekwować przepisy dot transportu ponadnormatywnego. Pozdrawiam.

PS. Pisałeś mi na PW, że zrozumiałeś swój błąd a jednak dalej.. dalej to ciągniesz ten temat. Co, za tydzień znowu napiszesz że rozumiesz? xd

gwgMfEH.gif

54 minuty temu, Jesus napisał:

Ty byłeś w SASP a nie w HP żebyś miał egzekwować przepisy dot transportu ponadnormatywnego. Pozdrawiam.

Funfact: to akurat była sekcja z CVC, a nie przepisów federalnych, więc może je egzekwować każdy oficer pokoju, nawet ten nieposiadający tytułu Inspektora DOT XD

zg5h6sy.png

kiedy przejrzycie na oczy, że to wszystko nie jest winą platformy tylko podejścia do graczy i komuny, które niektóre osoby wprowadzają? trzymanie ziomeczków, pozbywanie się niewygodnych ludzi, brak posłuchu wśród ekipy czy blokowanie ludziom możliwości bo ktoś kiedyś krzywo napisał komuś na pw xd szkoda czasu

1 godzinę temu, Brzoziak304 napisał:

Funfact: to akurat była sekcja z CVC, a nie przepisów federalnych, więc może je egzekwować każdy oficer pokoju, nawet ten nieposiadający tytułu Inspektora DOT XD

I to jest właśnie Twój problem.

z resztą szkoda na Ciebie czasu i pisania 20 raz tego samego celem wytłumaczenia, bo ty po tygodniu znowu napiszesz to samo. Masz zero szacunku do drugiej osoby.

pozdrawiam serdecznie

gwgMfEH.gif

Godzinę temu, Warszawiak napisał:

Kiedy prezentacja dla innych sektorów?

W dniu 6.01.2026 o 21:30, Toyer napisał:

To dopiero pierwszy z serii newsów prezentujących systemy, które pojawią się na RAGE:MP. W kolejnych tygodniach opublikujemy dedykowane newsy dla frakcji porządkowych oraz dla cywili i biznesów. Każdy z nich szczegółowo przedstawi mechaniki i usprawnienia przygotowane dla danej strefy rozgrywki.

Majorrek lubi to

Ja bym sie zastanowil, czy funkcja opiekuna spolecznosci nie jest przypadkiem funkcja widmo i kto wpadl na pomysl, zeby - no offence - na opiekuna spolecznosci wybrac osobe spoza ekipy, zamiast przeprowadzic glosowanie wsrod graczy, z kim Z EKIPY maja najlepszy kontakt i kto moglby za taka funkcje odpowiadac. Zreszta wiele osob z ekipy nie jest dopuszczana do chociazby informacji dot. aktualizacji na serwerze, wiec nie rozumiem skad opiekun spolecznosci SPOZA EKIPY ma czerpac jakiekolwiek informacje o przyszlosci projektu? Troche to nierozsadne, tak jak zalozenie profilu https://forum.v-rp.pl/profile/32332-ekipa-vibe-roleplay/, ktory finalnie jest nieuzywany na forum.

Majorrek, Rjeck i Skala lubią to

18 minut temu, wahgwaan napisał:

Ja bym sie zastanowil, czy funkcja opiekuna spolecznosci nie jest przypadkiem funkcja widmo i kto wpadl na pomysl, zeby - no offence - na opiekuna spolecznosci wybrac osobe spoza ekipy, zamiast przeprowadzic glosowanie wsrod graczy, z kim Z EKIPY maja najlepszy kontakt i kto moglby za taka funkcje odpowiadac. Zreszta wiele osob z ekipy nie jest dopuszczana do chociazby informacji dot. aktualizacji na serwerze, wiec nie rozumiem skad opiekun spolecznosci SPOZA EKIPY ma czerpac jakiekolwiek informacje o przyszlosci projektu? Troche to nierozsadne, tak jak zalozenie profilu https://forum.v-rp.pl/profile/32332-ekipa-vibe-roleplay/, ktory finalnie jest nieuzywany na forum.

pomijając wybranie osoby spoza ekipy. To wybrali osobę która nie siedzi w tym community od dobrych paru lat i nie wie co się aktualnie w nim dzieje.

STOP LUFIARSTWU I DONOSICIELSTWU NA ZIOMKÓW!

6 godzin temu, Sava napisał:

Mam pytanie. Jest powołany Opiekun Społeczności - to w takim razie jakie zadanie mają Community Managerowie teraz? 

Community Managerowie zajmują się dalej swoimi strefami - w ich pracy nic się nie zmienia. Moja rola nie polega na zarządzaniu strefami, ekipą etc. Jestem odpowiedzialny za szeroko pojętą komunikacje, jej usprawnianie... Oprócz samej komunikacji, stoi wiele innych zadań przedstawionych w ostatnim ogłoszeniu na discord

Edytowane przez Herbata

1 godzinę temu, garnek_1 napisał:

pomijając wybranie osoby spoza ekipy. To wybrali osobę która nie siedzi w tym community od dobrych paru lat i nie wie co się aktualnie w nim dzieje.

Garnek 🙂 Jeszcze w Czerwcu pytałeś się mnie o sprawy w IAB. Na tym serwerze, na tej platformie, we frakcji Los Santos County Sheriff's Department. Ba! Byłeś pomocnikiem strefy, jak ja byłem w zarządzie LSCSD (Zakończyłeś te funkcje bodajże w październiku 2025, ja swoją w zarządzie SD we wrześniu 2025). Troche nietrafne spostrzeżenie - chyba, że pomyliłeś mnie z inną osobą. 

Edytowane przez Herbata
dygiii lubi to

Godzinę temu, Herbata napisał:

Community Managerowie zajmują się dalej swoimi strefami - w ich pracy nic się nie zmienia. Moja rola nie polega na zarządzaniu strefami, ekipą etc. Jestem odpowiedzialny za szeroko pojętą komunikacje, jej usprawnianie... Oprócz samej komunikacji, stoi wiele innych zadań przedstawionych w ostatnim ogłoszeniu na discord

To zdanie tylko utwierdza w przekonaniu ludzi, ze obecni opiekunowie albo sa slepi i glusi albo potrzebuja naprawde kogos kto im przetlumaczy co robia zle.

Skala i wajs lubią to

Godzinę temu, Herbata napisał:

Garnek 🙂 Jeszcze w Czerwcu pytałeś się mnie o sprawy w IAB. Na tym serwerze, na tej platformie, we frakcji Los Santos County Sheriff's Department. Ba! Byłeś pomocnikiem strefy, jak ja byłem w zarządzie LSCSD (Zakończyłeś te funkcje bodajże w październiku 2025, ja swoją w zarządzie SD we wrześniu 2025). Troche nietrafne spostrzeżenie - chyba, że pomyliłeś mnie z inną osobą. 

Wiesz, Herbata, myślę, że mogło chodzić o to, że gracze - w moim mniemaniu - mogą cię jednak kompletnie nie kojarzyć (nie żebym miał wobec ciebie inny stosunek, bo zapamiętałem cię jedynie jako cichego typka siedzącego w iab w lssd), a funkcja nazwana „opiekun społeczności” wywołuje chyba wrażenie, że osoba ta będzie poniekąd frontlinerem jeśli chodzi o kontakt ekipa - gracz. Od takiej funkcji ludzie mogą wymagać, aby była na niej osoba która kojarzona jest na całym serwerze, z którą każdy miał kontakt i da się z tą osobą dogadać. Aktualnie wygląda to tak, jakbyś był „PRowcem” piszącym oświadczenia i broniącym generalnie serwera i jego ekipy. 

73diari.png

56 minut temu, doozan napisał:

Wiesz, Herbata, myślę, że mogło chodzić o to, że gracze - w moim mniemaniu - mogą cię jednak kompletnie nie kojarzyć (nie żebym miał wobec ciebie inny stosunek, bo zapamiętałem cię jedynie jako cichego typka siedzącego w iab w lssd), a funkcja nazwana „opiekun społeczności” wywołuje chyba wrażenie, że osoba ta będzie poniekąd frontlinerem jeśli chodzi o kontakt ekipa - gracz. Od takiej funkcji ludzie mogą wymagać, aby była na niej osoba która kojarzona jest na całym serwerze, z którą każdy miał kontakt i da się z tą osobą dogadać. Aktualnie wygląda to tak, jakbyś był „PRowcem” piszącym oświadczenia i broniącym generalnie serwera i jego ekipy. 

Jest to w pełni zrozumiałe, każda nowa rola wymaga pewnego czasu, aby gracze "oswoili się" z jej działaniem etc. Następne tygodnie na pewno rozjaśnią sposób mojego działania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin