Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Project IC] United Sport Club

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Coś się kończy, coś zaczyna...

Projekt miał zarówno swoje lepsze, jak i gorsze dni. Przetrwał on kilka miesięcy...

Bywało lepiej, bywało gorzej. Wzloty i upadki.

Z dniem dzisiejszym chcę podziękować tym wszystkim osobą, które pomagały w tworzeniu go.:

@Limey @Gromor @Telionth @shiva @verveen @Zazi @virusik @MI4U3K @Zachaczixd123 @Crunchiper @Verisa @Madziula @Radzio220 @phenoman @Pol4n @ALEKS00761 @Egx @DeadlyNeon @RudyAkaSuarez @KruszynkaNecikowa @Raven_ @Koltsow @blackmouse @okawik @Nixios @Nizzer @Viadomix @Alanitoo @resorkov @Sava @DeadHTTP @bledy @Martinnn. @San @Noiles @ZAW @HeRand @natty @Szymx97 @Farma @Matthew96 @Egx @Martynza i pewnie o wiele więcej ludzi, których nicków zapomniałem.

Tutaj też ogromne podziękowanie dla opiekunów sektorów takich jak.: @Juzi @Brtmss @Jackal @NiezależnaFretka @Girion @kamil2289 @El Fenomeno @Pavlo

Jeżeli ktoś chce przejąć ów projekt i prowadzić go dalej to zezwalam na to @verveen @virusik oraz @Matthew96 jeżeli dostaną zgode na przejęcie liderki.

Możliwe że dojde do projektu z czasem, aby pomóc tym osobą z rozwijaniem go dalej.

Tym też akcentem, dziękuje wam wszystkim za ten czas spędzony razem, a co za tym idzie pozostawiam was z wspomnieniami.

Zostawiam was z tymi wspomnieniami. Może niebawem otworze coś nowego...

Edytowane przez Vesa

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin