Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Elo czego sluchasz mordo :)

Pako

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, Lukaszewski napisał:

taka o filmowa muzyczka, wasza kolej: @kouzak, @Legasov, @Breno, @AMG, @RaszkoV

Ten utwór to coś pięknego. Mam na myśli bębny wojskowe, jasne, ale także gitarowe riffy, tony smutku i szczęścia, kilka klasycznych instrumentów i rytm inspirowany strefowymi balladami… Przywodzi mi na myśl pokorę i współistnienie Stalkera. W dwóch słowach zwycięstwo i nadzieja.

nominuję szanownych państwa @Roberrrrt, @xydhc, @Kamikaze, @Yanke

East India Company - EIC (United Kingdom) - Fahnen Flaggen Fahne Flagge  Flaggenshop Fahnenshop kaufen bestellen

2 godziny temu, Legasov napisał:

utwór to coś pięknego. Mam na myśli bębny wojskowe, jasne, ale także gitarowe riffy, tony smutku i szczęścia, kilka klasycznych instrumentów i rytm inspirowany strefowymi balladami… Przywodzi mi na myśl pokorę i współistnienie Stalkera. W dwóch słowach zwycięstwo i nadzieja.

nominuję szanownych państwa @Roberrrrt, @xydhc, @Kamikaze, @Yanke

Dzięki za nominejszym.

Nominuje dobrych ludzi z /nie/ legnicy @Wacha @mlodyw @San Adriano  @Ch0mik @Flafi  @Elliot  @Becia  @Kadet.  @dixoniak7(jeśli dałem kogoś kto byl nominowany to sora, nie chciało mi sie czytać)

Edytowane przez Kamikaze
Becia, wiewiur i dixoniak7 lubią to

spacer.png

“Music is the strongest form of magic.”
― Marilyn Manson

2 godziny temu, Sheshu napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Dzięki biały misiu  @Towarzysz Niedźwiedź

To ja chętnie nominuję @stanowy bubr @Vesa @S1cario@nxs 😉

Dz @Sheshu, no to ja klasykiem.

Nominacja, ehh nwm.: @okawik @Murder_Mind @Gromor @Zazi @Verisa @XAngel2K @Mitsu @Macabra

XAngel2K i okawik lubią to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.

16 godzin temu, Este napisał:

Ja to na co dzień słucham czyjegoś pieprzenia, a szczególnie głupot....

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

We te pokaż co tam słuchasz, co? @wojdyy @kleszczu @Szymek_Se_Jestem @kamy @PRX @FreeQ

Wiesz że mam dziwny gust muzyczny i słucham wszystkiego:

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz.

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

8 godzin temu, Vesa napisał:

Dz @Sheshu, no to ja klasykiem.

Nominacja, ehh nwm.: @okawik @Murder_Mind @Gromor @Zazi @Verisa @XAngel2K @Mitsu @Macabra

Dzięki @Vesa za nominacje 😄

Nominuje: @SyNTheTiC @Crunchiper @dixoniak7 @Adami17 @Pavlo  @Vigdis @Corollavirus  @Pafelix 

2 godziny temu, Verevi napisał:

Dziękuję Goldonik, zatańczmy do tego:

Zapraszam @mridoghoes @abc

@moreproblems 

dziekuje verevi za zaproszenie do udzialu w tej jakze pieknej zabawie, gdzie mozemy poznac nawzajem swoje gusta muzyczne. Moje oczywiscie znasz, co ranek podczas .porannej toalety slucham sobie hitu wszechczasow. Idealne do szczotkowania zabkow, polecam.

zapraszam @Mejaru oraz @Patixia

Patixia i Verevi lubią to