Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Merry Christmas 2025

southLAnd

Rekomendowane odpowiedzi

Zdrowych, ciepłych i rodzinnych świąt. Dużo serdeczności i życzliwości dla Was wszystkich. Odpoczniecie, najedzcie się i spędzajcie czas z najbliższymi! 🎅

No i tak wiadomo, ogromne dzięki za wszelką pomoc i takie bardziej personalne życzenia dla: @Aliéné@Kaniaczek @Sava @Mith @Hawajczyk @Vigdis @Cichociemna @Bicki @samer @Madlyn @tenshinekk @Xeen @Inmate @wiewiorkaaa @_carl0s @Shellys @Vesa @Reyu @Kenzus @Martynza @Harlem @scrlt

(istnieje bardzo duża szansa że o kimś zapomniałem, przepraszam 🙏❤️)

image.gif.45949c4b41dacc79d574ff8c9dfcc061.gif

11 godzin temu, Areczek napisał:

Dzięki Areczek! Ja też bym życzyl wszystkim tu oznaczym i dodatkowo :

@mvjk, @Qumaty, @Saint Louis - pozdro ziomy i nie dajcie sie pierdolnąć przez samochód

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę spokoju ducha, prawdziwej radości oraz ciepła, które płynie z obecności i bliskości najbliższych. Niech ten wyjątkowy, świąteczny czas będzie chwilą wytchnienia od codziennego pośpiechu, okazją do refleksji, zatrzymania się i cieszenia się drobnymi momentami. Niech w Waszych domach zagości miłość, wzajemne zrozumienie i serdeczna atmosfera, a w sercach nadzieja i wiara w to, co dobre. @overdose @Kancini @Spectre @Szymek_Se_Jestem @Azzi_24@ProMasterPL@Saboorek@.Shadowex@Zalewa@Baltek@Jesus@MysticNoob@Kekse@Towarzysz Niedźwiedź@marcinekk@ZSW@grtrd @Lukaszewski @Profesor Dziad @Deaglee@Serg@Flavoli@Antix 

wesolych swiat dla wszystkich a szczegolnie do tych typków @świnia z azbestu @Caraxes @Bonger @Cichybob @Nieznanysprawca @dixoniak7 i dla tych co juz z nami nie ma ale sa w naszej pamieci i grali @Daniel. @DEJWuS @neostrada

r4ale3Q.jpeg

Mieli patrzeć na screeny a nie logi 😑 ehh

40 minut temu, Czokleet napisał:

Zdrowych, ciepłych i rodzinnych świąt. Dużo serdeczności i życzliwości dla Was wszystkich. Odpoczniecie, najedzcie się i spędzajcie czas z najbliższymi! 🎅

No i tak wiadomo, ogromne dzięki za wszelką pomoc i takie bardziej personalne życzenia dla: @Aliéné@Kaniaczek @Sava @Mith @Hawajczyk @Vigdis @Cichociemna @Bicki @samer @Madlyn @tenshinekk @Xeen @Inmate @wiewiorkaaa @_carl0s @Shellys @Vesa @Reyu @Kenzus @Martynza @Harlem @scrlt

Dzięki! Wesołych! ❤️

Wesołych świąt dla każdego nie tylko kogo oznacze cieszcie się świętami z najbliższymi ! ale z dedykacją dla 
ukrainskiego szpiega @0MATY
wilkołaka @wawel
ukrainskiego obywatela @Weron
mojego ulubionego multikonciarza @vk. 
mentora mojego RP @Korupnik
drugiego mentora @Axi433
lezbijskiego wyjadacza @chorazyyy
wspólnika przekrętów @m00n
pana miasto duchów @YoungManiek
dla francescoo matcha latte warior warszawa drill złoty labubu @vexa
mojej kobiety @Caroline_
 dla bedoesa anansika@v4rem
i nie zapomniał bym o kopaczu węgla @makzuz

bigvkie, 0MATY, Weron i 2 innych lubią to

56 minut temu, Czokleet napisał:

buziaczki, wesołych

Czokleet lubi to

26 minut temu, slipi napisał:

Wesołych świąt dla każdego nie tylko kogo oznacze cieszcie się świętami z najbliższymi ! ale z dedykacją dla 
ukrainskiego szpiega @0MATY
wilkołaka @wawel
ukrainskiego obywatela @Weron
mojego ulubionego multikonciarza @vk. 
mentora mojego RP @Korupnik
drugiego mentora @Axi433
lezbijskiego wyjadacza @chorazyyy
wspólnika przekrętów @m00n
pana miasto duchów @YoungManiek
dla francescoo matcha latte warior warszawa drill złoty labubu @vexa
mojej kobiety @Caroline_
 dla bedoesa anansika@v4rem
i nie zapomniał bym o kopaczu węgla @makzuz

dzk, ja zycze pieknych wesolych i pelnych milosci swiat dla wszystkich, ale szczegolnie dla @slipi @Axi433 @Fonsi @Hociak433 @Korupnik @Qumaty @Slavekog @Kopacz23 @Sylwester @Zugi @Unity @Sobieskilll @v4rem @Debeka @Skuucx.

Wesołych, zdrowych świąt i bogatego Mikołaja. Żeby karp na stole nie był mulisty i żeby w barszczu trafiło się wyjątkowo dużo uszek. Od Kekse dla: @Toyer  @wiciaticia @Azzi_24 @Mixer @ixenea @Szymek_Se_Jestem @Skuucx. @dixoniak7 @Saboorek @AleK @prada @Girion @omirya @Kurpan @advsia @aikon @v4kk4 @divine mercy @SmoQ @Kopacz23 @Sesh @faddei @Nova @mvjk @Venefiu @wahgwaan @Towarzysz Niedźwiedź @figxa @papik @Madblojpl @Zalewa @PRX @zniszczyc.samotnosc @lost in americana oraz wszystkich dobrych ludzi z @Ekipa Vibe Roleplay oraz tych, których nie zdążyłem tu wypisać. Widzimy się w życzeniach sylwestrowych 😉