Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Elo czego sluchasz mordo :)

Pako

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, DxT napisał:

elo dzieki za nominacje xd

nominuje: @h0n3i @rzabolini @Furix @bigduck1455 @Ksunix, elo xd

11 godzin temu, Crevetka napisał:

klasycznie: @ADVGierki@wlk@Teddy.@szeryfuwa@Ksunix@doozan@808masterus @advisor @gruby @greygods

dzieki za nominacje @Crevetka@DxT

potezna nominacja ode mnie: @Mitsu@Daniel5204@cobra0505@wink@jedrekk@miami@szeryfuwa@greygods@ADVGierki@doozan@Toyer @Mario@krystofer@NYC@wlk@MarceI@kubv ( @BLINK3N@Ninis@wiechu@Jesus@goldonmywrist@Karach@Vectro@Klonek@oskind@Sidneyo@noteker@Bydlak16@kuzyn@danio@Scarid@anti@styfix@mlodszyblaki@Bayer@Enerv@Firel_Beast@Jaguar@Konus@mafineeek@oicloB@ripyungbruh.@SunsetShimmer@Suro@TaadeK@Wolfex@vvlvt@Kubas@WrZASKUUU@hoodbyair@ThugParadise@mako@thugalicious@kiemon@Juzi@amnezja i jej nowe konto @florida 🙂 , jak i najwieksza nominacja dla @cityofgodsi jego kilku biegunow (lista z 2 maja): beibsinthetrap, americanfailure, mylifeascheyenne, wiktor, wenus, snooze, jackass, zeus, savage, dancewiththedevil, vulture, americana, milliondolarlady, Imadillah, alan123pl, tsunami, shaylaa, wuja jaguar (from america), Bosmer's Enjoyer, cokedietenenjoyer, dontstopthedevil, northface, trapstar, jordann, drippinfoculture, youcantsaypopwithoutsmoke, muttley, drake, camorra, pleinCarti (wszystkie bieguny sa nominowane)

Edytowane przez Ksunix
"bary — 02/08/2023 19:25
nie pinguj mnie tępa kurwo
czego nie rozumiecie"

5 minut temu, Ksunix napisał:

potezna nominacja ode mnie: @Mitsu@Daniel5204@cobra0505@wink@jedrekk@miami@szeryfuwa@greygods@ADVGierki@doozan@Toyer @Mario@krystofer@NYC@wlk@MarceI@kubv ( @BLINK3N@Ninis@wiechu@Jesus@goldonmywrist@Karach@Vectro@Klonek@oskind@Sidneyo@noteker@Bydlak16@kuzyn@danio@Scarid@anti@styfix@mlodszyblaki@Bayer@Enerv@Firel_Beast@Jaguar@Konus@mafineeek@oicloB@ripyungbruh.@SunsetShimmer@Suro@TaadeK@Wolfex@vvlvt@Kubas@WrZASKUUU@hoodbyair@amnezja i jej nowe konto 🙂 , jak i najwieksza nominacja dla @cityofgodsi jego kilku biegunow (lista z 2 maja): beibsinthetrap, americanfailure, mylifeascheyenne, wiktor, wenus, snooze, jackass, zeus, savage, dancewiththedevil, vulture, americana, milliondolarlady, Imadillah, alan123pl, tsunami, shaylaa, wuja jaguar (from america), Bosmer's Enjoyer, cokedietenenjoyer, dontstopthedevil, northface, trapstar, jordann, drippinfoculture, youcantsaypopwithoutsmoke, muttley, drake, camorra, pleinCarti (wszystkie bieguny sa nominowane)

dzk, ode mnie:  

nominuje: @Matieusz, @Spectre, @5element,

Edytowane przez kuzyn

Godzinę temu, Ksunix napisał:

potezna nominacja ode mnie: @Mitsu@Daniel5204@cobra0505@wink@jedrekk@miami@szeryfuwa@greygods@ADVGierki@doozan@Toyer @Mario@krystofer@NYC@wlk@MarceI@kubv ( @BLINK3N@Ninis@wiechu@Jesus@goldonmywrist@Karach@Vectro@Klonek@oskind@Sidneyo@noteker@Bydlak16@kuzyn@danio@Scarid@anti@styfix@mlodszyblaki@Bayer@Enerv@Firel_Beast@Jaguar@Konus@mafineeek@oicloB@ripyungbruh.@SunsetShimmer@Suro@TaadeK@Wolfex@vvlvt@Kubas@WrZASKUUU@hoodbyair@ThugParadise@mako@thugalicious@kiemon@Juzi@amnezja i jej nowe konto @florida 🙂 , jak i najwieksza nominacja dla @cityofgodsi jego kilku biegunow (lista z 2 maja): beibsinthetrap, americanfailure, mylifeascheyenne, wiktor, wenus, snooze, jackass, zeus, savage, dancewiththedevil, vulture, americana, milliondolarlady, Imadillah, alan123pl, tsunami, shaylaa, wuja jaguar (from america), Bosmer's Enjoyer, cokedietenenjoyer, dontstopthedevil, northface, trapstar, jordann, drippinfoculture, youcantsaypopwithoutsmoke, muttley, drake, camorra, pleinCarti (wszystkie bieguny sa nominowane)

Dzięki za nominacje bratku 

Nominuje PO RAZ DRUGI @ECPU FilipeQ, mojego tate @aikon, kumpla z okopów @danio i glaniarza @law and justice

Godzinę temu, Ksunix napisał:

Nie wiem ktury raz juz odpowiadam dzis ale pozdro !

19 minut temu, 5element napisał:

Dzieki i Dzieki dla reszty co mnie tu Oznaczali

Nominuje : @Mejaru @Verevi @antoine yn @Sidneyo i @doozan

Pozdrawiam serdecznie dziekuje za nominacje.... 

Z mojej strony w dniu dzisiejszym nominuje Tzw Szanowne Grono: @Barru @street law @El Fenomeno @ADVGierki @Patixia @Husio @szeryfuwa @greygods @Crevetka @Deathcore @cityofgods @Marceli. @skinny @slimewalk @c1pablo @Milosz @Toyer  @laflare1017 @cruz @5element @Sidneyo @Sava @wiechu @fotarix @diducha

Edytowane przez antoine yn

osobowość socjopatyczna, znacznie upośledzająca zdolności adaptacyjne, uzależnienie od środków odurzających w fazie ostrej