Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

RageMP: Co dalej

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, NiezależnaFretka napisał:

Może masz rację... lepiej panikować i uciec niż wesprzeć serwer nawet jeśli miałby być koniec za 3 miechy. W tym momencie nie wchodząc na serwer, powoduje się kolejne rozbijanie serwera - zamiast w trudnym okresie pokazać wsparcie, po prostu wchodzić i grać na nim. No ale nikt siłą takich graczy nie uwiąże... 

Zaprawdę powiadam - nie panikuję. Po prostu nie widzę dla siebie tam miejsca, sensu gry. Oczywiście można się pobawić, czemu nie? Tylko.,., chyba jestem na taką zabawę za stary...

bigvkie lubi to

Osobiście roleplay na klimaciku traktuję jako wieczorną zabawę na tu i teraz - żeby fajnie spędzić wieczór i coś fajnego zagrać. Nie traktuje to jak jakiejś inwestycji sprawdzając ile jeszcze pociągnie, bo nie o to w tym chodzi. Lepiej jest złapać jakąś fajną interakcję dzisiaj i jutro, tworzyć coś nawet krótkiego, ale przyjemnego. A nawet jeśli za 3 miesiące się skończy? To nic, ważne jest to co się rozegrało.

.

13 minut temu, Hectorek napisał:

Dziwne jest to, że MTA działa mimo tak dużego upływu czasu, natomiast doceniam decyjzje związaną z fivemem.

bo tu jest rozmowa nt. gta 5 a nie gta sa, w gta sa nie bylo wbudowanego mp ani launchera wychodzacego spod r*, bylo wiecej swobody i nikt nie probowal tego zamykac

jak afera to nie kurwa koperkowa

8 godzin temu, znowuvkie napisał:

Chciałem wrzucić tu krótkie, ale szczere podziękowanie. Spędziłem na tym serwerze kawał czasu – od 2023 do 2026 roku – i bez dwóch zdań był to świetny okres, mimo że nie pograłem za długo jako typowo ja, ukrywałem sie na MK i patrząc po czasie, mimo wszystko warto było, serwer przyniósł mi dużo frajdy, smiechów, gierka gierką, ale te tysiące godzin przełożyły się na coś znacznie większego. Poznałem tutaj masę genialnych ludzi, a z częścią potoczyło się to tak dobrze, że przenieśliśmy znajomość do prawdziwego życia i stworzyliśmy świetne relacje prywatne. Za to jestem wdzięczny najbardziej. Dzięki za ten wspólnie spędzony czas, którego poprostu nie da sie zapomnieć wrecz. Pozdrawiam osoby, które mogłem poznać na tym serwerze, grać z nimi czy poprostu w jakimś stopniu ich poznac, lepszym czy gorszym - nie ważne, pozdro dla was; @Synuu @WOLY @KirbY. @420promotor @Nexiroo @Martynkaa @0MATY @chorazyyy @makzuz @vexa @slipi @Axi433 @Korupnik @YoungManiek @Szymek_Se_Jestem @Mixer @Orzeł @Pro100wnik2 @GHOST-DEAGEL @.bartiX @Luzyn @JankosOLN @eMILFCIA @K4CP3RR_ @deputy.hero @ixenea @NiezależnaFretka @naughty jak i dla całego sektora zmotoryzowanego z przedzialu 2024/2025 z którym miałem przyjemność grać jak i pracowników kolholzu Spirits Motorsport&Dyno. Zostawiam pare filmów, które można uznać za pamiątke z tego serwera;

Pozdro dla wszystkich jeszcze raz, zbudowalismy jedno duze community, ktore zostało nam odebrane przez korporacje. Moze jeszcze znów zobaczymy sie na ulicach LS.

Pokaż ukrytą zawartość

szarłat nie zapomne moich poczkatów rp i piękny warsztat DSN 

bigvkie lubi to

Trochę smutno. Najpierw patrzyłem jak zamyka się ls-stories, teraz przyszedł czas na vibe'a. 

Był ten serwer jaki był, przez lata się zmieniał. Technicznie na coraz lepsze, a wewnętrznie - cóż, raczej tendencja spadkowa. Całkowicie rozumiem brak dalszych chęci do ewentualnego przenoszenia projektu na nową platformę. Współczuję tylu miesięcy pracy, aby wszystko zostało rozpierdolone w po 10 dniach przez chciwą korporację. Miał ten serwer duży potencjał jeszcze porywalizować z devem.

kochani, ale skąd taka obawa przed fivem? przecież ten serwer nigdy nie należał do tych z kategorii "heavy text role play", tylko zabawa polegała na przeniesieniu simsów na inny silnik gry. wy nawet nie staliście obok heavy rp. 

8 godzin temu, bradofbrad napisał:

Siema, ja przyszedłem podziękować kilku osobą, przegrałem tutaj prawie 5 lat. - Ten czas był czasem wzlotów, ale też upadków. Moje pierwsze podziękowania przekazuje do @KubaZ , był ze mną przez cały 2026, czyli zaraz 6 miesięcy. Bardzo miły człowiek i go pozdrawiam. Drugie podziękowania przekazuje do @Broomczyli mega miłej osoby OOC, propo miłych osób to; @Blaze@Elvis @szajs@aikon@.maniek@Zozool @Skubany @ksionszka @sk8zawodnik @timiluup. @Rjeck @Kancini @Seeba @Bulka z Maslem @Bubsonek @Honk @bobelus @karilol123 @xxxwer_2223 @sleepy @MateK. @Amazonekk_ @Mat_225 @souths1d3chemist @Salvatrucha @9mjleaa @nygus @13TERROR37 @bbbb. @Adik_ @Ruczol @WOLY @arryatt @Trzeżwy @Zalewa @MALINOWY @Skuucx. @West Coast @KirbY. @faddei @Mixer mimo naszej kłótni to też @naughty pozdro dla; @JankosOLN(dzięki, któremu zacząłem strimować).

@Toyer szacun dla Ciebie, mimo tego że zablokowałeś mnie na DISCORD.

Wymieniłem osoby z ostatniego roku, jakbym miał wywalać tu osoby z 5 lat, z ktorymi nie mam już kontaktu to zrobil bym tu chyba jakiś limit znaków, jeśli jest xD. Dzięki za wszystko ludzie! (jak o kimś zapomniałem to sorry!)

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA MOJEGO BRACISZKA @dixoniak7 który jest zbanowany. - Dzięki niemu poznałem co to znaczy MC, ludzie z jego grona, którym dziękuje; @SmoQ @koholees_facio @nvchtindersii @Karach(nie pamiętam wiecej nickow)

pozdro mordka

Trzymam kciuki za przyszłość, głowa do góry - jeśli nie tu, to na pewno na scenie się jeszcze zobaczymy. Albo prędzej, albo później. A póki co trzeba korzystać

KubaZ lubi to

You're a cop because you don't know how not to be one. If you feel that way, you're a cop. If you don't, you're not - you decide.

EOONvyp.gif